Yemek yapmaktan nefret ediyorum!

Ben yemek yemeye de, yapmaya da baaayiiiliiiriiim
Istahima göre yaparim genelde, nohut ve fasulye yapmam, mideme iyi gelmiyor
Ben eger cok üsenmissem yapmaya makarnayi hafif haslarim süzerim
Bir kaba 200 ml krema ve firinda makarna icin soslardan koyarim, peynir rendele, varsa sebze icine kes at cig olmasi fark etmiyor, hepsini karistir ver firina, borcamda yapiyorum cok lezzetli oluyor
Köfteye ise ekmek, sogan ve baharat disinda baska birsey koymam varsa maydanoz
Kiyma cok degilse yumurtaya gerek yok, vicik vicik oluyor
dün köfte yaptim yanina da brokoli hasladim mesela bitti gitti, köfte bir tek yorgur yap falan ugrastiriyor
Firin yemekleri en kolayi ama beklemesi var
Ya hic birsey bulamazsam bir dilim ekmegin üzerine bir dilim salam ve peynir koyup yiyorum cok acsam öyle yemege basliyorum, ya bir muz
Ac duramiyorum ben de

valla bende gaz problemi var malum,
ise yaramazsa yatiya sana gelirim,
evliligimi riske atamam

Ben hic gaz yapan yemekler yapmam, ama evde cart curt gidiyor. Evlilik de emin ellerde, sevgililik döneminde icinde duracagina disinda dursun derdi, dedim bundan bana koca olur

Yaa cok tatlısınız bence guzel tarifler tadi kötü olmaz bunların :) ellerinize sağlık
Mesela yesil börülce salatasi da yapabilirsiniz limon ve sarimsakla

Ben hic gaz yapan yemekler yapmam, ama evde cart curt gidiyor. Evlilik de emin ellerde, sevgililik döneminde icinde duracagina disinda dursun derdi, dedim bundan bana koca olur

yok benim ciddi bir gaz problemim var, 2 sezeryan dogumdan sonra, normal halim gazli, ustune kuru fasulye gazi eklenince kimyasal silaha donusebilirim

Siz benim gibiymissiniz yemek konusunda. peki bisey sorcam,fırına borcamda verdiginiz makarna besamel soslu makarna yani sebze de katinca,o sebzeler pisiyor ku tadını bozmuyor mu. Ben cok severim,yaparim da besamel soslu kaşarlı makarnayi ama sebze katma fikri ilginc geldi merak ettim

yok benim ciddi bir gaz problemim var, 2 sezeryan dogumdan sonra, normal halim gazli, ustune kuru fasulye gazi eklenince kimyasal silaha donusebilirim

Ben de iki sezeryan oldum, gaz yaptigini hic bilmiyordum
Aslinda son yillarda cok abarttim rahatligi ben ya, esimden hic cekinmem
ama cocuklar az daha büyüsün kendime bir cekidüzen vermek istiyorum

Ben hep kafama göre yaparim, en son cigden atmistim brokoliyi gayat güzel oldu
Son zamanlarda sebzeleri az pismis yapmaya dikkat ediyorum, dagilmadan yiyorum hem de vitamini icinde kaliyor
Ben varsa tavuk gogsünü kücük kesip pisirip koyarim icine, varsa mantar yine cigden
Bir dene agiz tadina uymazsa yapmazsin

Mesela dünki yemeğim bana basit geliyor tefalin düdüklüsünü kullanıyorum. Şöyle; kuşbası eti haşlayın. Bi yandan soğan, biber, domates bunları doğrayın. kavurun tencerede 1 tatlı kaşığı salça, zeytinyağı (riviera hafif olur) baharat ve etleri tencereye koyun.1 çay bardağında etin suyunu ekleyin. Kısık ateşte biraz daha pişsin, sizde o sırada makarna ve pilav gibi yanına isteğe bağlı salata patates kızartması gibi birşey yapın.

Şuda güzel oluyor 500 kıymayı biraz soğan domates biberle kavurun 1 tatlı kaşığı salca ekleyin. Patatesleri halka dograyın ve borcama dizin üzerine bu kıymalı sosu dökün en sonda 1 paket krema dökün. Fırından almadan 15 dk önce kaşar peyniri dökün iyice kızarınca fırından alın. Yanına cacık yapabirsiniz.

Biz de sevgiliyken benimki de öyle dedi şimdi dediğine pişman. Ben biraz gazlıyım da

Bende köfteye soğan, ekmek içi, sarımsak, yumurta, maydanoz, baharat, biraz karbonat ve küçük bir patates rendeliyorum, yağda kizartmiyorum fırına atıyorum gayet güzel oluyor.

Karnıbahar brokoli falan hiç sevmem ama karnıbahari beşamel sosla fırında pişiriyorum mükemmel oluyor.

Yine karnıbahar, brokoli, havuç, patatesi biraz haşlayıp, yağ, baharat tuzla tatlandirip fırında pişiriyorum buda çok güzel oluyor hemde yapması vakit almıyor.

Elinizin ayarı olmayabilir anlarım da çok mu abartılıyor bu konu?
Sabah 8 de çıkıp akşam 6-6:30 gibi eve giriyorum. Sağlıklı beslenirim. Yeni bir yemek yapacaksam maksimum 45 dk sürer (bu da yemeğin kendi pişme süresi 30 dk falansa)
Üstelik elim yavaştır, yorgun geliyorum, yalnız yaşıyorum. 3 çeşit yemek yapmıyor olabilirim ama 1-2 çeşit sağlıklı dengeli bir şeyler çıkıyor ortaya.

instagramda ve YouTube da yemek.com diye bir site var oraları takip edebilirsiniz. Yani bende aynı yemek yapmaktan hoslanmam ama böyle oralarda görünce yapasım geliyor

Hangi marka acaba sizinki en azından siz memnunsunuz başka marka arastirmaya gerek yok. Alirsam onu alırım

heveslendim baktım netten 1600/1700 tl imiş epey pahalı ımış
robot süpürge almayı planlarken bu hiç olmadı
Dolar coşmadan hemen önce almıştık biz de, sonra aldı başını gitti fiyatlar, haklısınız.
Hangi marka acaba sizinki en azından siz memnunsunuz başka marka arastirmaya gerek yok. Alirsam onu alırım
Philips airfry.

Ben de yemek yapmayı pek sevmem.kv zaten yemek yapmasını bilmiyor. Ama eşim yemeğimi çok lezzetli buluyor kv ve kp de beğeniyor lar yemeğimi. İnternetten pratik yemekler hakkında çok konu var bilgi alabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…