- Konu Sahibi meredithgrey
Rica ederim olur öyle şeyler 5 sene olduNe zaman ? Ay çok büyük pot kırdım ama nasıl bilebilirim yani gerçekten özür dilerim lütfen kabul edin. Başını sağolsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim olur öyle şeyler 5 sene olduNe zaman ? Ay çok büyük pot kırdım ama nasıl bilebilirim yani gerçekten özür dilerim lütfen kabul edin. Başını sağolsun.
Sekerim bu arada makarnayi haslarken suyunu dokme. Tencerede makarnanin yuzeyi kadar su koyarsan hepsini ceker ve sen suyu ziyan etmemis olursun. 21.yuzyilda makarna suyunu dokunce icinde yararli ne varsa hepsini cope attigimizi bilmemiz lazim
Manti hasladigin suyu dokme,onun caresi yok suzmek zorunda kaldiginda mutlaka o suyla corba yap.
Patatesi ince ince kesip bol baharat zeytinyagiyla harmanlayip 200 derecede pisirebilirsin. Cips gibi olur.
Yesillikleri aldigin gun yikayip vakumlu kaplarda saklarsan 5 dakikada salata yapabilirsin.
Yenmeyen patates,ispanak,pazi,patlican yemeklerini buzluga atarsan yufka aldiginda hazir borek harci olarak kullanirsin. Ayni sekilde her cesit yenmeyen peyniri de bu sekilde degerlendirebilirsin. Baktin peynir bozuldu bozulacak hemen buzluga koy, hem mihlama seviyorsan ondan yaparsin hem de borege gozlemeye kullanirsin.
Ve benim en cok yaptigim seyler. Mevsiminde bezelye,enginar,kereviz,taze fasulye,bamya istiflemek,domates biber salcalari ve tarhana yapmak,kendim yapamadigimda mutlaka baskasina rica ederim,ucret karsiligi guvendigim kisilerden alirim. Bunlar hayat kurtarir cunku. Hem saglikli,hem ekonomik.
Sekerim bu arada makarnayi haslarken suyunu dokme. Tencerede makarnanin yuzeyi kadar su koyarsan hepsini ceker ve sen suyu ziyan etmemis olursun. 21.yuzyilda makarna suyunu dokunce icinde yararli ne varsa hepsini cope attigimizi bilmemiz lazim
Manti hasladigin suyu dokme,onun caresi yok suzmek zorunda kaldiginda mutlaka o suyla corba yap.
Patatesi ince ince kesip bol baharat zeytinyagiyla harmanlayip 200 derecede pisirebilirsin. Cips gibi olur.
Yesillikleri aldigin gun yikayip vakumlu kaplarda saklarsan 5 dakikada salata yapabilirsin.
Yenmeyen patates,ispanak,pazi,patlican yemeklerini buzluga atarsan yufka aldiginda hazir borek harci olarak kullanirsin. Ayni sekilde her cesit yenmeyen peyniri de bu sekilde degerlendirebilirsin. Baktin peynir bozuldu bozulacak hemen buzluga koy, hem mihlama seviyorsan ondan yaparsin hem de borege gozlemeye kullanirsin.
Ve benim en cok yaptigim seyler. Mevsiminde bezelye,enginar,kereviz,taze fasulye,bamya istiflemek,domates biber salcalari ve tarhana yapmak,kendim yapamadigimda mutlaka baskasina rica ederim,ucret karsiligi guvendigim kisilerden alirim. Bunlar hayat kurtarir cunku. Hem saglikli,hem ekonomik.
Dark önerilerin çok güzel ama yemek yapmayı sevmeyen biri için fazla high level, vivi bunları öldürsen yapmaz iyi ihtimalle üç gün yapar bırakır (alınma bak vivi, biraz gerçekleri konuşalım ). Yemek yapmayı sevmeyen biri muhtemelen böyle gider, kimden mi biliyorum, annemden. Yemek yapmayı o da sevmez, allah razı olsun bizi açlıktan öldürmedi bugünlere getirdi, aslında eli de baya lezzetlidir ama onun için yemek yapmak sadece bir görev. Sevmediği işte çalışır gibi. Kardeşim bazen takılır hatta, annem yine yemeğe bütün nefretini katmış diye . Yemek yapma işinin biraz da insanın içinden gelmesi lazım.Sekerim bu arada makarnayi haslarken suyunu dokme. Tencerede makarnanin yuzeyi kadar su koyarsan hepsini ceker ve sen suyu ziyan etmemis olursun. 21.yuzyilda makarna suyunu dokunce icinde yararli ne varsa hepsini cope attigimizi bilmemiz lazim
Hah işte bu, annem mesela bizim için yemek yaptı hep yoksa ne işi olur asdfghCocuk yok sanirim :/ yemek yapmayi severmiş gibi davranirdin
Ben seviyorum, ne üşenirim, ne erinirim.alcam seni alcam..
ama yemek mi yaptırsam yoksa bilemedim...
vive yemek yapmayı kim seviyor ki yahu..
fırın güzel bir icat hele fırın poşeti can dır:))
Ben seviyorum, ne üşenirim, ne erinirim.
Yemek de seçmeyiz karı-koca.
Mutfağında tencere kaynayan ev yuvadır, huzurdur bana göre.
Malzeme alacak gücüm olduğu sürece, hazırlayıp pişirmek mesele değil diye düşünüyorum.
Tenceresinde kaynatacak erzak bulamayan insanlar var ne yazık ki.
Benimde hic isim olmazdi cocuktan olmazsa. Yemek yapmak bana gore degil yemegi yemek bana gore :)Hah işte bu, annem mesela bizim için yemek yaptı hep yoksa ne işi olur asdfgh
güzel günlerde kullanın .Dolar coşmadan hemen önce almıştık biz de, sonra aldı başını gitti fiyatlar, haklısınız.
Philips airfry.