- 10 Eylül 2017
- 403
- 275
- 18
- 35
- Konu Sahibi Karakedili
-
Zamanla çok güzel yaparsın cnm hiç sıkma canını bide nefis yemek tariflerindeki tarifler birebir aynı oluyo denedin mi bilmem amaHep biseyi fazla yada eksik oluyo. Gecenlerde sadece sogan harcli biber dolmasi yapmisim o kadar princ nereye kayboldu bilemedim :)
Arkadaslar ben yeni evlendim ve bi sorunum var yemek yapamiyorum.aslinda yapiyorum ama lezzetli olmuyo tam tarife uygun itinali bi sekilde. Esim laf etmeye basladi Herkes bu evreden gecti mi? Ben yemek ne zaman nasil yapabilicem ?
Birlikte yapın. Beğenmediği zaman senin kadar lezzetli yapamıyorum deyiverin :))Arkadaslar ben yeni evlendim ve bi sorunum var yemek yapamiyorum.aslinda yapiyorum ama lezzetli olmuyo tam tarife uygun itinali bi sekilde. Esim laf etmeye basladi Herkes bu evreden gecti mi? Ben yemek ne zaman nasil yapabilicem ?
Arkadaslar ben yeni evlendim ve bi sorunum var yemek yapamiyorum.aslinda yapiyorum ama lezzetli olmuyo tam tarife uygun itinali bi sekilde. Esim laf etmeye basladi Herkes bu evreden gecti mi? Ben yemek ne zaman nasil yapabilicem ?
Eki Görüntüle 2057193
Biraz argoca bir karikatürmüş ama..Sen de soldaki adam gibi davran Soldaki kıvama gelmen dileğiyle
Tabiki en iyisi de bu evreden geçti.
Çünkü eşler olan kültür farkından gereği, damak zevkleri bile farklı olabiliyor en nihayetinde.
Birbirinize alışırken, o da senin yaptığın yemeklerin lezzetine alışacak zamanla ve sonra annesinin yemekleri garip gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?