- 12 Ekim 2017
- 25
- 65
- 3
- Konu Sahibi Karakedili
-
Neyine laf ediyor mesela?
Beğenmiyorsa kendisi yapsın.
Hep biseyi fazla yada eksik oluyo. Gecenlerde sadece sogan harcli biber dolmasi yapmisim o kadar princ nereye kayboldu bilemedim :)Mesela yemeğin neyi olmuyor anlatsana bi bana fikir vereyim
Ne kadarlık evlisiniz? Kocişe de laf söyletmiyoruz galibaaYapmiyor mu saniyorsun. Ama bu bana kendimi kotu hissettiriyor
Sıkıntı yapma gayet normal. 3 yıllık evliyim ilk yıl yemek yapmayı öğrenmekle gecti.
Eşine de birsey dediği zaman bu konuda suan muhattabım degilsin öğrendiğim zaman muhattap olacağım de espiriye vur geçiştir. Uğraşmaya değecek konu degil anlamazlar çünkü :)
Kötü hissedilecek bir durum yok zamanla öğrenilir ama eşiniz anlayışsız.Yapmiyor mu saniyorsun. Ama bu bana kendimi kotu hissettiriyor
Ne kadarlık evlisiniz? Kocişe de laf söyletmiyoruz galibaa
Portakalağacı diye bir site var mesela. Tarife göre yaparsan, kötü olması mümkün değil.
Soğanı hatta sarımsağı bol olan dolma daha güzel olur baharatı vs eksikti yada yağı.İçini nasıl hazırladınız.Hep biseyi fazla yada eksik oluyo. Gecenlerde sadece sogan harcli biber dolmasi yapmisim o kadar princ nereye kayboldu bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?