• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek odası hakkında

duygu_28

uğur böceğim
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
210
3
68
Gaziantep
arkadaşlar ben yemek odası tkmı yerine sadece masasını almayı düşünüyorum gümüşlüğü sevmiyorum tv üniteside alıcağım için konsolda fazlalıkmış gibi geliyo gözüme sizce yanlışmı düşünüyorum almışken tüm parçalarınımı alsam çok abes dururmu masa tek başına??

çok teşekkür ederim kızlar demekki doğru karar vermişim gereksiz gümüşlüktende onu temizleme derdindende kurtulmuş olurum böylece:52:

En mantıklısını düşünmüşsün canım.bizde öyle düşündük ve yaptık.iyikide yapmışız pişman değilim.Diğer parçalar saçmalıktan başka birşey değil zaten

bende inşllh 1-2 ay içinde salonuma eşya alacağım.sizler gibi bende fazlalık istemiyorum masa ve konsol yeterli.
eğer tv ünitesi alırsam konsolu da almayı düşünmüyorum.
salonum 26 metrekare.sade olsun istiyorum

arkadaşlar merhaba ben yeni katılıyorum aranıza ama acil yardımınızı bekliyorum .uzun yıllardan sonra evimize koltuk ve yemek odası takımı almaya karar verdik.koltuklarımız geldi fakat yemek odası farklı geldi şimdi bizim istediğimiz olmuyor onun yerine seçenekler sunuyorlar.size atacağım linke bakıp bana fikir verebilirmisiniz lütfennnn.....koltuklarım krem fakat bir kaç yerinde koyu venge mobilya ayrıntısı var.eşim tutku 2051 i beğendi .ben hiç birini beğenmedim .fakat parayı da alamıyoruz .cevaplarınızı bekliyorum.....Area Mobilya - Furniture.

Ben de yemek odası takımı almak yerine masa ve konsol almayı düşünüyorum...Kalabalık evden hiç hoşlanmıyorum ve sade güzel bi evi tercih ederimm:34:

arkadaşlar merhaba ben yeni katılıyorum aranıza ama acil yardımınızı bekliyorum .uzun yıllardan sonra evimize koltuk ve yemek odası takımı almaya karar verdik.koltuklarımız geldi fakat yemek odası farklı geldi şimdi bizim istediğimiz olmuyor onun yerine seçenekler sunuyorlar.size atacağım linke bakıp bana fikir verebilirmisiniz lütfennnn.....koltuklarım krem fakat bir kaç yerinde koyu venge mobilya ayrıntısı var.eşim tutku 2051 i beğendi .ben hiç birini beğenmedim .fakat parayı da alamıyoruz .cevaplarınızı bekliyorum.....Area Mobilya - Furniture.

gold 2080 en iyisi derim

Back
X