Eki Görüntüle 938461 Eki Görüntüle 938462
Kızlar Yemek odamı çok beğenerek aldım umarım mutlu mesut kullanmakta nasip olur :) sizce nasıl
Canım çok çok beğendim yemek odası takımını.Ne kadara aldınız?
Mutlu günlerde kullanmak nasip olsun
cok tesekkur ederim canim engince den aldim 2.250 galiba regalo adi da bakmak isteyenler bakabilirler yakindan muhtesem duruyor kndim aldim diye demiyorum :)
Kızlar Yemek odamı çok beğenerek aldım umarım mutlu mesut kullanmakta nasip olur :) sizce nasıl
Fotoğraftan bile kaliteli olduğu belli oluyor canım
Mobilya dediğin gösterecek böyle kendini
Çokkk beğendim canım çok şık görünüyo .. güle güle kullan ...
Güzel yorumlarin icin cok tesekkur ederim daha iyileri sizin olsun
Güle güle kullan çok kibar çok şık
çok hoş güle güle kullanın
çook güzel iyi günlerde kullan. :)
sade ve şık canım güzel günlerde kullanırsın umarım rengi krem ceviz sanırım koltuk takımını da görseydik güzel olurdu :))
ben onu eklemişim bile unutkanlıkta başladı bende :) salon takımı bölümünde Tuğçenin salon takımı görürsün canım :))sade ve şık canım güzel günlerde kullanırsın umarım rengi krem ceviz sanırım koltuk takımını da görseydik güzel olurdu :))
Çok güzel canım iyi günlerde kullan... Engince'nin mobilyaları nasıl bende oradan beğendim eşyaları mağazasına gitmeyi düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?