• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Yemediğiniz hiç birşeyi yüzünüze sürmeyin!

öncelikle paylaşımın için çok teşekkürler :46:

benim yaşım 25 ve malesef göz altlarımda ve alnımda kırışıklıklar var ve kaz ayaklarım çıkmaya başladı :( kozmetik kremlere göz atarken buldum önerini ve silkinip kendime geldim :)
ben anemon, kayısı çekirdeği yağı kullanıyordum yüzüme ama tabi ki göz altlarına sürülemediği için alternatif birşeyler bakmak zorundaydım.

yanlış mevsimde denk geldiğim için, kiraz malesef imkansız gözüküyor. acaba bu %100 doğal meyve sularından kullansak olmaz mı ya da vitamin barlardan alsak?

%100 doğal meyve suyu diye bişey yokki tabi evde kendin sıkmadığın sürece:1:o markette satılanların içeriğine bakarsan %100 meyveden yapılmadığını görürsün canım.%100 olayı doğal yani katkısızmış demek istiyor açıkçası oda çok inandırıcı değil bu kadar uzun süre muhafaza edildiğine göre içine kimbilir neler giriyodur:19:kısacası ben içme taraftarı bile değilim evde kendi sıktığım meyve suyu gibi olmaz kaldıki yüzüme süreyim:19:

meyve suyu için yorumunu yapmışsın, vitamin barlar için de yapsaydın...

portakal yerken yüz,göz falan sürüyorum :90: c vitamini malum:61:

Dogal bakima bende evet diyenlerdenim. Kesinlikle katiliyorum; yedigimiz bir cok meyvenin kabugu, suyu cildimize cok faydali. Gece boyunca bekletilmese bile yarim saat ya da bir kac saatte yeterli olacaktir:34:

TIFF bilgi için çok teşekkürler. sen bunu keşfedeli baya olmuş.kırışıklıkların baya azaldı mı?

e peki kurutmuyor mu göz altlarını? uzun vadede kırışıklık yapmaz mı ki, kafam karıştı

evet arkadaslar uzun vadede kullananlar bıraz daha bahsedebılr mı , boyle basıt cozumler gercekten vardır umarım :(

konu açılalı bayağı zaman olmuş, konuyu açan arkadaş gelişmeleri yazarsa çok iyi olur en azından bu kiraz sezonunu kaçırmayız stoklarız

slm,
konuyu başta sona okudum.yazan arkadaşın şuanki durumunu merak ediyorum.ayrıca başka kullanıpta mennun kalan var mı? cevap yazarlarsa sevinirim.

bende merak ettim baştan sona kadar okudum ve etkisi gerçekten olumlumuydu arkadaşlar cevap verecek olan varmı ?

bende deniycem inşallah..ne zarar gelecekki? zaten kırışmış kırışacağı kadar göz altlarım..
bu arada kiraz çıktı mı bilen var mı?

yemediğim bir şeyi zaten sürmem ama birileri kullanıp faydasını gördüyse ve bende gözlerimle o kişinin tavsiye ettiği ürünleri kullanırsa o zaman kullanırım

bende deniycem inşallah..ne zarar gelecekki? zaten kırışmış kırışacağı kadar göz altlarım..
bu arada kiraz çıktı mı bilen var mı?

Evet canım çıktı bugün yarım kilo aldım pazardan eve geldim oturup yerken birden aklıma burdaki yazı geldi suyunu elimle sıkıp birazda göz altlarıma sürdüm.Gerdiği kesin ama uzun vadede kırışıklıklara iyi geliyormu bilmiyorum.Bu yaz deneyip görelim bakalım...

Back