• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Yemediğiniz hiç birşeyi yüzünüze sürmeyin!

ben ozon yagı kullandım cok bı faydasıını gormedım her yıl bı yağın reklamını yapıyolar parayı vuruyolar bıdaha o yağlardan ses çıkaran yok yag bezesı yaptı mınık mınık goz altımda bılgın olsun

hadi ya pek bir etkisini göremedim ben de :( peki o göz altındaki yağ bezeleri nasıl gidiyor bilgin var mı canım:31:

Sevgili arkadaşlar müjdeli bir haberim var sizlere. hihoyyyt
Göz çevrenizdeki kırışıklıklardan, kaz ayağı bölgesi de dahil olmak üzere çok basit ve doğal bir yöntemle çok kısa bir sürede kurtulmanız mümkün.
Yaşım 30. son 1 yıldır göz çevremde belirgin kırışıklar oluşmaya başladı. Önceleri önemsemedim fakat sonraları cidden takılmaya başladım. Öyle güzellik estetik meraklısı biri olmama rağmen rahatsız olduğuma göre sorun vahim demektir. Herkesin gözlerine bakıp benimkilerle kıyaslama yapıyordum içimden, bak bu kırışmış, bak hala kırışmamış valla ne güzel. Takıntı oldu birden. Öğrencilerimin bile göz kapaklarına bakmaya başladım, kırışmamış göz kapağı nasıl oluo die.
Herkesin göz çevresi hassastır benimki daha da hassas. Şöyle ki; en kaliteli en doğal, bitkisel makyaj ürünü dahi kullansam gözlerimde minik siğiller oluşuyor, hatta bunun için ameliyat bile oldum geçen yıl.
Sadede geleyim bigün netteyken eşim sordu, bak bakalım kiraz nelere iyi geliomuş dedi. Bi bakayım dedim. Bu arada kiraz yiyoruz beraber bi yandan kiraz atıyorum ağzıma bi yandan da okuyorum. Bi dolu şeye yarıyor kiraz saymakla bitmez arkadaşlar, arada çok önemsiz bi cümlede kiraz suyu göz çevresi kırışıklıklarına da iyi gelir yazıodu. Aaa dedim kiraz mı du süreyim bakayım. (Çok da inanmadım açıkçası herşeye herşey için iyi-kötü diolar, artık neye inanacağımızı şaşırmış durumdayız.) Kirazı ortadan ikiye böldüm, göz altlarıma gezdirdim suyunu sıkarak. Öle yattım. Sabah kalktığımda göz çevremde kırmızı lekeler oluyodu kirazın renginden :roflol:
Sonra aklıma geldikçe aaa du kiraz süreyim dedim, sürdüm. Kiraz bitti ufak tefekleri olgunlaşmamışları sakladım onları sürdüm. Yani anlayacağınız geceleri kirazımı sürmeden yatmadım. Veeee arkadaşlar işte en güzel tarafı burda. Bir de baktım kırışıklarım belirgin biçimde azalmaya başladı. O kadar zorluyorum, şebeklik yapıyorum buruşturuyorum yüzümü gülerken aman Allahım yok gibiler artık!
Hiç bir kimyasala güvenmeyin kızlar. Onlar sizi iyileştirmek yerine kendilerine bağımlı hale getirirler. Kullanmadığınızda başa dönersiniz. 15 yıl yoğun makyaj yapan biri olarak söylüyorum, eğer gözlerim hassas olmasaydı belki de kirazı hiç keşfedemeyecektim. Yaz bitince napcam die düşünmeye başladım. Bundan sonra göz çevreme kirazdan başka hiç bişey sürmemeye kararlıyım. Deneyin kızlar 2 haftada sonuç veriyor. Ama yılmadan devam edin.
Yemediğiniz hiç bişeyi yüzünüze sürmeyin diye bir yazı okumuştum nette. Gerçekten doğru; cilt ona sürdüğünüz herşeyi emiyor o halde neden kimyasallarla besliyoruz cildimizi??
Böyle müjdeli bir haber verdiğim için çok sevinçliyim. Sizlerin de müjdeli haberlerinizi bekliyorum.
:enbuyukkk:

konu güncellensin, daha çok kişi görsün :34:

Bence böyle faydalı bir yazıyı güncel tutmalısınız kızlar. Tamam kimseden teşekkür beklemiyorum ama 120 kişi bakmış ve çıkmış. En azından daha çok kadının bu bilgiden faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Onun için ufakta olsa bir yorum yazın ki başlık gerilere gitmesin. Hem deneyenlerin yorumlarını da merak ediyorum. Ama üzüldüm açıkçası ki daha 19-22 yaşlarında genç kızlar göz çevresi kremi soruyor da burayı kimse kaale almıyor. Kozmetiğe yönelmeden önce hiç olmazsa bir deneseydiniz.

Daha 20 yaşındayım göz altımda iki tane çizik oluştu bile, ne zaman makyaj yapsam zeytin yağı ile temizliyorum ama, sabah uyandığımda gözlerim şişmiş oluyor, hhem göz kapaklarım hemde gözaltlarım çok fena halde şişmiş oluyor, bu çizgiler çoğalacak diye ödüm kopuyor, bunu deneyeceğim mutlaka..

Benimde gòzlerim berbat ne denesem bilmiyorum siz kiraz demissiniz sonra maya maskesi biri argan yagi biri cinko kremi v.s. hangisini yapacagiz bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yoğurt,bal,patates(haftada birkaç kere yarım saat cıvarı,hatta mümkünse unutmazsam hergün)sürüyorum ayrı ayrı zamanllarda.Mesela sabah kalkınca yüzümü yıkamadan patatesin ucundan biraz kesip bunu sürüyorum,üzerine yoğurt,ben yatağımı düzeltip tuvalete gidinceye kadar kalıyor,sonra yüzümü yıkıyorum

Sevgili arkadaşlar müjdeli bir haberim var sizlere. hihoyyyt
Göz çevrenizdeki kırışıklıklardan, kaz ayağı bölgesi de dahil olmak üzere çok basit ve doğal bir yöntemle çok kısa bir sürede kurtulmanız mümkün.
Yaşım 30. son 1 yıldır göz çevremde belirgin kırışıklar oluşmaya başladı. Önceleri önemsemedim fakat sonraları cidden takılmaya başladım. Öyle güzellik estetik meraklısı biri olmama rağmen rahatsız olduğuma göre sorun vahim demektir. Herkesin gözlerine bakıp benimkilerle kıyaslama yapıyordum içimden, bak bu kırışmış, bak hala kırışmamış valla ne güzel. Takıntı oldu birden. Öğrencilerimin bile göz kapaklarına bakmaya başladım, kırışmamış göz kapağı nasıl oluo die.
Herkesin göz çevresi hassastır benimki daha da hassas. Şöyle ki; en kaliteli en doğal, bitkisel makyaj ürünü dahi kullansam gözlerimde minik siğiller oluşuyor, hatta bunun için ameliyat bile oldum geçen yıl.
Sadede geleyim bigün netteyken eşim sordu, bak bakalım kiraz nelere iyi geliomuş dedi. Bi bakayım dedim. Bu arada kiraz yiyoruz beraber bi yandan kiraz atıyorum ağzıma bi yandan da okuyorum. Bi dolu şeye yarıyor kiraz saymakla bitmez arkadaşlar, arada çok önemsiz bi cümlede kiraz suyu göz çevresi kırışıklıklarına da iyi gelir yazıodu. Aaa dedim kiraz mı du süreyim bakayım. (Çok da inanmadım açıkçası herşeye herşey için iyi-kötü diolar, artık neye inanacağımızı şaşırmış durumdayız.) Kirazı ortadan ikiye böldüm, göz altlarıma gezdirdim suyunu sıkarak. Öle yattım. Sabah kalktığımda göz çevremde kırmızı lekeler oluyodu kirazın renginden :roflol:
Sonra aklıma geldikçe aaa du kiraz süreyim dedim, sürdüm. Kiraz bitti ufak tefekleri olgunlaşmamışları sakladım onları sürdüm. Yani anlayacağınız geceleri kirazımı sürmeden yatmadım. Veeee arkadaşlar işte en güzel tarafı burda. Bir de baktım kırışıklarım belirgin biçimde azalmaya başladı. O kadar zorluyorum, şebeklik yapıyorum buruşturuyorum yüzümü gülerken aman Allahım yok gibiler artık!
Hiç bir kimyasala güvenmeyin kızlar. Onlar sizi iyileştirmek yerine kendilerine bağımlı hale getirirler. Kullanmadığınızda başa dönersiniz. 15 yıl yoğun makyaj yapan biri olarak söylüyorum, eğer gözlerim hassas olmasaydı belki de kirazı hiç keşfedemeyecektim. Yaz bitince napcam die düşünmeye başladım. Bundan sonra göz çevreme kirazdan başka hiç bişey sürmemeye kararlıyım. Deneyin kızlar 2 haftada sonuç veriyor. Ama yılmadan devam edin.
Yemediğiniz hiç bişeyi yüzünüze sürmeyin diye bir yazı okumuştum nette. Gerçekten doğru; cilt ona sürdüğünüz herşeyi emiyor o halde neden kimyasallarla besliyoruz cildimizi??
Böyle müjdeli bir haber verdiğim için çok sevinçliyim. Sizlerin de müjdeli haberlerinizi bekliyorum.
:enbuyukkk:

çok doğru..kımyasallar bagımlı yapıyor ılk hafta aaa ne guzel nemlendirdi dıyorsunuz sonra devamlı ıstıyor...ben suan kullanıyorum memnunum bırınden dıye yazmıstım ama yıne de bıtkısel tedavıler daha cok hosuma gıdıyor..
aktar ısleten bır akradasım burda mesela aloe veralı krem dıyor ıcınde ne kadar var sanıyorsun kı...
kayısılı krem dıyor.. kayısı rendeleyıp yuzune sursen bundan ıyı derdi...
aynı seyı azerbaycan dogumlu rus asıllı bır hocamız vardı unıversitede o da söylerdi...
inanılmaz parlaktı cildi ,,
yanı cok ama cok haklısın..yazları cıkıyor kıraz sadece ama vardır yıne onun gıbı ıyı gelen..
duyduklarım üzüm,,üzüm cekırdegı ve kayısı :))
bakalım hayırlısı :D

Ben yuzume surdum bildiginiz kan surmus gibi kipkirmizi oldu kirazin renginden dolayi sabah iyice rengi kalir diye 15 saniyede sildim ama zor cikti yani hala hafif kirmizi sizde oyle olmuyomu

Back