Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kirazlar geldiiiii sonundaaa...buqün sürdümmm göz kırışıklarım azalmış gibi görünüyor 2 3 kere yedirdimmm inanılır gibi degil ama deneyinnn :))))
cnm ne geldi neyi deneyelim?
cnm bildigin gibi kirazzz :) onun yarısını ısırıp yüzüne süreceksin sabah kalktıgında yıkacaksın azaldıgını göreceksinn
kırışıklıklarla aranz ne durumda bayanlar.. ben bugün başlayacağım bu yazıyı okudum çünkü.. kozmetik ürünümü kullanmayıp mayayı yapacağım..
canım ne mayası anlamadım??
bu arada arkadaşlar kiraz mevsimi geçti acaba dondurulmuş kirazı çözüp yapsam olur mu???
canım ne mayası anlamadım??
bu arada arkadaşlar kiraz mevsimi geçti acaba dondurulmuş kirazı çözüp yapsam olur mu???
canım ben vışne buldum meraktan surdum yarım saat sonra yıkadım cok sasırdıgım sey su oldu en kral nemlendırıcıyı sursemde cıldım cok kuru yeterlı gelmıyodu ınanılmaz doğal nemlendı tavsıye ederım
çok ilginç yaa ben de deneyeyim inşallah.. kiraz var mı canım geçmedimi mevsimi
vardır heralde annaem kış için vısne almış kompostoya hihihiih bende az çaldım ıyı gelcenı bılseydın daha fazla çalardım :)
yani vişne de kiraz gibi etki ediyor diyorsun
sadece nemlendırdı dıger olumlu gelısmeler ıcın belkıde uzun sure kullanmak gerekır canım
anladımm bir kullanayım bakalımm :) ozonlanmış yağ kullandım onun etkisi nasıl olacak onu deniyorum şimdi. bu başlığa uymadı ama neyse :)