• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Yemediğiniz hiç birşeyi yüzünüze sürmeyin!

peki kiraz göz altı morluklarına ve yorgunluğa nasıl geliyor yada göz altı morlukarı içinde bi formülün varmı?

Bu yazı için çok teşekkür ederim , kirazlar çıksın hemen uygulayacağım :) bende eskiden beri kozmetik ürünlere bir sürü para veririm ama 1,5 haftadır yüzüme domates, salatalık, bal ve limonu un ile karıştırıp sürmeye başladım. Yüzümün rengi açıldı sivilcelerim söndü. nişanlımla 1 haftadır görüşmemiştik hemen farketti yüzün parıldıyor dedi. Yani sözüm odur ki bende artık doğal ürünlerin takipçisiyim. Göz içinde böyle bir şey arıyordum çünkü tüm maskelerde göz bölgesine sürmeyin yazıyordu yüzümün rengi açılıyor gözlerim ne olacak diye düşünüyordum:1: Ama şunu da söyleyeyim bu zamana kadar kullandığım bitkisel yağlardan hiç iyi bir sonuç almadım, belki cilt tipimdendir. Ama doğal meyve ve sebzelerden kısa bir sürede güzel sonuçlar görüyorum. Herkes denesin zararı yok faydası var diyorum bende:13:

hazır kirazlar da çıkmışken denemek gerek:) ben diğer topiğinizi de okudum da yaş mayalı olanı, aldım hatta bugün denicem
acaba hala kiraz sürmeye devam ediyomusunuz göz çevrenize yoksa sadece mayalıyı mı yapiyosunuz? güzel paylaşımlar için teşekk
rleer iyi ki girmişim bu foruma:):16:

kirazlar geldiiiii sonundaaa...buqün sürdümmm göz kırışıklarım azalmış gibi görünüyor 2 3 kere yedirdimmm inanılır gibi degil ama deneyinnn :))))

kırışıklıklarla aranz ne durumda bayanlar.. ben bugün başlayacağım bu yazıyı okudum çünkü.. kozmetik ürünümü kullanmayıp mayayı yapacağım.. :31:

merhba bende kiraz alıp denedim
gerçekten bu fikri veren arkadaştan allah razı olsun inanın faydasını gördüm
hemde ikinci günden itibaren

kırışıklıklarla aranz ne durumda bayanlar.. ben bugün başlayacağım bu yazıyı okudum çünkü.. kozmetik ürünümü kullanmayıp mayayı yapacağım.. :31:

canım ne mayası anlamadım??

bu arada arkadaşlar kiraz mevsimi geçti acaba dondurulmuş kirazı çözüp yapsam olur mu???

bu arada arkadaşlar kiraz mevsimi geçti acaba dondurulmuş kirazı çözüp yapsam olur mu???

canım ben vışne buldum meraktan surdum yarım saat sonra yıkadım cok sasırdıgım sey su oldu en kral nemlendırıcıyı sursemde cıldım cok kuru yeterlı gelmıyodu ınanılmaz doğal nemlendı tavsıye ederım

canım ben vışne buldum meraktan surdum yarım saat sonra yıkadım cok sasırdıgım sey su oldu en kral nemlendırıcıyı sursemde cıldım cok kuru yeterlı gelmıyodu ınanılmaz doğal nemlendı tavsıye ederım

çok ilginç yaa ben de deneyeyim inşallah.. kiraz var mı canım geçmedimi mevsimi

sadece nemlendırdı dıger olumlu gelısmeler ıcın belkıde uzun sure kullanmak gerekır canım

anladımm bir kullanayım bakalımm :) ozonlanmış yağ kullandım onun etkisi nasıl olacak onu deniyorum şimdi. bu başlığa uymadı ama neyse :)

anladımm bir kullanayım bakalımm :) ozonlanmış yağ kullandım onun etkisi nasıl olacak onu deniyorum şimdi. bu başlığa uymadı ama neyse :)

ben ozon yagı kullandım cok bı faydasıını gormedım her yıl bı yağın reklamını yapıyolar parayı vuruyolar bıdaha o yağlardan ses çıkaran yok yag bezesı yaptı mınık mınık goz altımda bılgın olsun

Back