Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mevsime uygun nar ve ve ayva rica edeyim ben o zmn
ama ayva çekirdegini cidden denemiştim güzeldiii
Kaç tane ayva çekirdeğine ne kadar su koyuyoruz ve ne kadar süre bekletiyoruz.Birde bu geçici çözümmü?Tekrar gelecekmi göz çevresi kırışıklıkları?
canım öle söliyim. ben ayva cekirdegini tüm yüzüme sürmütüm. tıpkı bi maske gibi. şölee anlatayım
ben iki tane ayvanın cekirdeklerini bi kaseye koymuştum üzerine de yarım çay bardagından daha az su koydum. agzını kapatıp 3 gün bekletmitim. zaten sonra jole kıvamında birsey oluyor. hazır aldıgın maskeler gibi . cildine canlılık veriyor. zamanla kırısıklıkları da açar.. ama bunu sadece cildinin tazeligi için bile 10 günde bir yada haftada bir yapabilirsin. ayva mevsimi geçincede kiraz çilek vs. bireyler yaparız:82:
Bence böyle faydalı bir yazıyı güncel tutmalısınız kızlar. Tamam kimseden teşekkür beklemiyorum ama 120 kişi bakmış ve çıkmış. En azından daha çok kadının bu bilgiden faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Onun için ufakta olsa bir yorum yazın ki başlık gerilere gitmesin. Hem deneyenlerin yorumlarını da merak ediyorum. Ama üzüldüm açıkçası ki daha 19-22 yaşlarında genç kızlar göz çevresi kremi soruyor da burayı kimse kaale almıyor. Kozmetiğe yönelmeden önce hiç olmazsa bir deneseydiniz.