• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Yemediğiniz hiç birşeyi yüzünüze sürmeyin!

benim babamın kiraz bahceleri var bende bu sene difrize bol bol kiraz ataıyım bari ahh keske gecse kırısıklarımım kızlar hepinize kiraz yollarım sevabına valla kızlar kargo ücretide istemem..

güzel,mantıklı vüe süpeeeeeeerrrrrr bir paylaşım olmuş mutlaka deniycem.kaydirigubbakcemile3

ben denemeye başladım bile kaydirigubbakcemile2 2 gecedir sürüyorum. bugün 3. yü sürecem. bakalım inş bir haftaya etkisini görmeye başlarım. teşekkürlerr arkadaşım çok güzel bi paylaşım olmuş olumunekankayizsmile

Yahu cildimizin sindirim sistemi mi var ki yediklerimizi absorbe edebilsin? Ben bu mantığı hiç anlamadım. O zaman yıkılsın kozmetik sektörü. Gidip fidan dikelim, yüzümüze onları sürelim. Hidrolipidik tabaka var. Cildimizin bir dengesi var. Ne sürerseniz sürün bu denge bozuluyor. Yalnızca suyla yıkarsanız bile sudaki ph oranında bir değişim yaşıyorsunuz. Kaldı ki sadece şehir şebeke suyunun içinde neler vardır neler. Onlar gidip cildinizdeki gözeneklerde birikiyor. Sonrası malum. Kirazın suyunu direk sürmek uzun vadede ne derece sağlıklı olur şüphelerim var. Zira akşam o sürdüğünüz şekerli su sabaha kadar, gece rüyadaki mimiklerimize bağlı olarak oluşan kırışıklıkların üzerinde şire bırakır ve iyice kırışır gibime geliyor düşününce. Bakın kozmetik sektöründe bin tane numara var kızıyoruz sinirleniyoruz falan ama bazı ciddi firmalar var. Bunlar o beğenmediğiniz ürünleri bin tane dermatolojik testten geçiriyor. Sizin kiraz suyunun test edildiği yalnızca tek cilt tipi konu başlığı sahibi arkadaş var sanırım. Ben önce bir düşünün sonra kararınızı ona göre verin derim. Kimseyi kırmak istemiyorum. Düşüncelerimi paylaşmak istedim. Selam ederim.

meyve sebzede ne mucizelerdr vardr daha kim bilir.. gerçktn çok teşkkr ettm yaşım daha 19 ama bunları hep aklmn bi köşesine yazıorm zamanı geldğnde kullanıcm.

kışın kiraz bulmak zor olur. bunun yerine ayva çekirdeğini öneririm.Ayva çekirdeğini üzerini basacak kadar su ile bekletin bir-iki gece zaten bekledikçe jelleştiğini göreceksiniz pamuk yardımıyla gece gözaltına sürebilisiniz ben uyguluyorum memnunum.Hem nemlendiriyor hem de kırışıklıkları azaltıyor.Benim gibi doğal yöntem uygulayanlara tavsiye edeyim:46:

kiraz öneriniz için teşekkürler :) okumak için çok geç kalmışım ama kışa girdik.. 22 yaşındayım ama göz çevremde şimdiden kırışıklıklar oluştu, 40 yaşındakilere bakıp onlarda kırışıklık göremeyince insanın sinirleri zıplıyor..Daha önce bu konuyu araştırmıştım ve nar suyunun göz çevresinee iyi geldiğini okumuştum. Kışın sürmek için ben de nar suyunu önerebilirim. :61:

mevsime uygun nar ve ve ayva rica edeyim ben o zmn:60:
ama ayva çekirdegini cidden denemiştim güzeldiii

Kaç tane ayva çekirdeğine ne kadar su koyuyoruz ve ne kadar süre bekletiyoruz.Birde bu geçici çözümmü?Tekrar gelecekmi göz çevresi kırışıklıkları?

Kaç tane ayva çekirdeğine ne kadar su koyuyoruz ve ne kadar süre bekletiyoruz.Birde bu geçici çözümmü?Tekrar gelecekmi göz çevresi kırışıklıkları?

canım öle söliyim. ben ayva cekirdegini tüm yüzüme sürmütüm. tıpkı bi maske gibi. şölee anlatayım:68:
ben iki tane ayvanın cekirdeklerini bi kaseye koymuştum üzerine de yarım çay bardagından daha az su koydum. agzını kapatıp 3 gün bekletmitim. zaten sonra jole kıvamında birsey oluyor. hazır aldıgın maskeler gibi . cildine canlılık veriyor. zamanla kırısıklıkları da açar.. ama bunu sadece cildinin tazeligi için bile 10 günde bir yada haftada bir yapabilirsin. ayva mevsimi geçincede kiraz çilek vs. bireyler yaparız:82:

canım öle söliyim. ben ayva cekirdegini tüm yüzüme sürmütüm. tıpkı bi maske gibi. şölee anlatayım:68:
ben iki tane ayvanın cekirdeklerini bi kaseye koymuştum üzerine de yarım çay bardagından daha az su koydum. agzını kapatıp 3 gün bekletmitim. zaten sonra jole kıvamında birsey oluyor. hazır aldıgın maskeler gibi . cildine canlılık veriyor. zamanla kırısıklıkları da açar.. ama bunu sadece cildinin tazeligi için bile 10 günde bir yada haftada bir yapabilirsin. ayva mevsimi geçincede kiraz çilek vs. bireyler yaparız:82:

Sağol canım deneyeceğim.Birde nar suyu okudum göz çevresi kırışıklıklarına onuda denemek istiyorum....

Bence böyle faydalı bir yazıyı güncel tutmalısınız kızlar. Tamam kimseden teşekkür beklemiyorum ama 120 kişi bakmış ve çıkmış. En azından daha çok kadının bu bilgiden faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Onun için ufakta olsa bir yorum yazın ki başlık gerilere gitmesin. Hem deneyenlerin yorumlarını da merak ediyorum. Ama üzüldüm açıkçası ki daha 19-22 yaşlarında genç kızlar göz çevresi kremi soruyor da burayı kimse kaale almıyor. Kozmetiğe yönelmeden önce hiç olmazsa bir deneseydiniz.

öncelikle paylaşımın için çok teşekkürler :46:

benim yaşım 25 ve malesef göz altlarımda ve alnımda kırışıklıklar var ve kaz ayaklarım çıkmaya başladı :( kozmetik kremlere göz atarken buldum önerini ve silkinip kendime geldim :)
ben anemon, kayısı çekirdeği yağı kullanıyordum yüzüme ama tabi ki göz altlarına sürülemediği için alternatif birşeyler bakmak zorundaydım.

yanlış mevsimde denk geldiğim için, kiraz malesef imkansız gözüküyor. acaba bu %100 doğal meyve sularından kullansak olmaz mı ya da vitamin barlardan alsak?

Back