• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Yemediğiniz hiç birşeyi yüzünüze sürmeyin!

harika bi yazı.bende henüz kırışıklık yok ama ilerde lazım olabilir ayrıca tanıdıklarıma söylerim paylaşım için çok teşekkürler

kızlar bende kivi denemiştim yüzüme inanılmaz derece de alerji aypmıştı, kıpkırmızı oldu yüzüm ve kaşındı, her meyvede iyi gelmiyo, dikkatli olmak gerek

haklısın canım ama kozmetik ürünlerde de 24 saatlik bir deneme süresi öngörülür bilirsin. bir süre deneyip, olumsuz sonuç alırsan bırakırsın tatlım zor değil.

çok teşekkürler bu parlak fikir için. bende her zaman doğal ürünlerden yanayım.

rica ederim canımcım, öteki topiğime de bir bakın isterseniz..

harika bi yazı.bende henüz kırışıklık yok ama ilerde lazım olabilir ayrıca tanıdıklarıma söylerim paylaşım için çok teşekkürler

rica ederim canım bir faydam olabildiyse ne mutlu bana arkadaşlar.. buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

kıs tıff :gitme:neden görmedim ben burayı ya:bbo:
ya kızım söylenmezmi buya topiğe giren var girmeyen var yaz sana avatarının altına kiraz sür gaz altına diyekaydirigubbakcemile3
mevsimi gecmiş bir cözüm buldum akannehir

bende deniyeceğim en kısa zamanda diyecem ama kiraz mevsimi geçti mafoldumben ama aklımın bir kenarına yazdım bunu tşk ederim

paylaşımlarınız için teşekkür ederim. benim de göz kremim bitiyor. ama yıllardır kullandığım halde memnun değildim. güya doğal ürün diye kullanıyorum ama hiç bir etki hissetmiyorum. kiraz mevsimi geçti ama şu mayalı tarifi geniş bir zamanda uygulamayı dşünüyorum.

bu mevsımde ne kullanıyorsun pekı ?
yada kullanmadıgında basa donuyormu durum ne merak ettım :P

arkadaşımın anneside mandalina,elma ne bulursa sürer yüzüne,yıkamaz öle bırakır.taş gibi valla kadın

kesinlikle deneyecem bi yaz gelsin zaten kışın hiç meyve sebze yok ne yüzümüze sürebiliyoruz nede yiyebiliyoruz yaa

yazın kiraz,kışın da limon suyu süreriz yazmış arkadaş sağolsun.kazayaklarına veda etmenin zamanı geldi artık.iyi ki görmüşüm bu yazıyıyerimseniben

kışın bulmak zor acaba büyük marketlerde satılan donmuş kirazlardan alsak olur mu kızlar :)

Bence böyle faydalı bir yazıyı güncel tutmalısınız kızlar. Tamam kimseden teşekkür beklemiyorum ama 120 kişi bakmış ve çıkmış. En azından daha çok kadının bu bilgiden faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Onun için ufakta olsa bir yorum yazın ki başlık gerilere gitmesin. Hem deneyenlerin yorumlarını da merak ediyorum. Ama üzüldüm açıkçası ki daha 19-22 yaşlarında genç kızlar göz çevresi kremi soruyor da burayı kimse kaale almıyor. Kozmetiğe yönelmeden önce hiç olmazsa bir deneseydiniz.

:)
kiraz mevsimi çabuk gelsin o zaman
kivi mevsimindeyiz zaten, kiraz gelene kadar onu sürer apaçi gibi gezerim evde artıkın kaydirigubbakcemile5

güzel bir paylaşım teşekkür edrim
öbür topiğin hangisi ?
birde ona bakayım a.s

Back