Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende kivi denemiştim yüzüme inanılmaz derece de alerji aypmıştı, kıpkırmızı oldu yüzüm ve kaşındı, her meyvede iyi gelmiyo, dikkatli olmak gerek
çok teşekkürler bu parlak fikir için. bende her zaman doğal ürünlerden yanayım.
harika bi yazı.bende henüz kırışıklık yok ama ilerde lazım olabilir ayrıca tanıdıklarıma söylerim paylaşım için çok teşekkürler
cok merak ettim ben de deniicem...kirisik pek yok ama olsun...meyveden zarar gelmez bence....
Dusundumde yazin suyunu alip buz kaliplarinda dondursak da Kisin kullansak olmazmi.
Bence böyle faydalı bir yazıyı güncel tutmalısınız kızlar. Tamam kimseden teşekkür beklemiyorum ama 120 kişi bakmış ve çıkmış. En azından daha çok kadının bu bilgiden faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Onun için ufakta olsa bir yorum yazın ki başlık gerilere gitmesin. Hem deneyenlerin yorumlarını da merak ediyorum. Ama üzüldüm açıkçası ki daha 19-22 yaşlarında genç kızlar göz çevresi kremi soruyor da burayı kimse kaale almıyor. Kozmetiğe yönelmeden önce hiç olmazsa bir deneseydiniz.