Çoook ama çok sevindim canım ataklarının geçtiğine senin ataklarının geçmiş olması ben ve benim gibiler için bi umut
Ben hala aynıyım, yazın hiiç yoktu aralık ayında başladı daha o zamana kadar hiçbir problem yoktu neden böyle oldu anlamıyorum ne yapıcam nasıl geçicek bilmiyorum.
eee peki canım senin atakların nasıl geçti yani artık sürekli yemek düşünme vs. yok di mi ?
Eskisi gibi degilim... Tabiki hala yemek dusunuyorum ama normal duzeyde.
Syki diet mi yap tin? Ondan olmus olabilir...
Ne güzel canım en azından eskisi kadar kötü değilmişsin, ben azıcık bile düzelsem şükredicem ama yok . sıkı diyette yapmadım hatta diyet yapmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum yazın ne kadar güzeldi.şimdi birde şehir dışından misafirler geldi bi sürü tatlı getirmişler şu anda saldırmamak için zor tutuyorum kendimi ve zaten çok açım o yüzden çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi psikolojik olarakta farkındayım şu sıralar çökmüş durumdayım off şimdiden pes ediyorum yarın çok güzel bi atak bekliyor beni ama önce sabah tartılmayı düşünüyorum hele bi de tartıda çok gösterirse tamamdır
Peki sen nasıl düzeldin canım destek falan aldın mı ?
Merhaba, ben de çoook iştahlıyım ve özellikle tatlıya düşkünüm. Benim de hayatım hızla haftada en az 2 kg aldığım ve bunalıma girip aç kalarak hızla verdiğim, sonra da yoksun kalma duygusuyla başedemediğimde yiyeceklere saldırdığım dönemler şeklinde geçiyor. Artık çok yoruldum ve bıraktım kilo da aldı başını gitti. Kilolu olunca insan saçını bile taramak istemiyor, makyaj yapasım da gelmiyor(
Krizlerle savaşmak zor gerçekten. İradeyle kararlı olmak gerekiyor, yüksek moral gerekiyor. Tabii havaların ısınması ve bol hareket gerekiyor. Malum bu sene kış uykusuna yatmış gibiyiz :)) Bakalım bahar gelince umut da gelir mi???
Destek almadim Hersey kendimizde bitiyor lafi dogru.
tatlilardan ye biraz, yiyince atak olmaz.
AMA onlarin orda durmasi ve senin aklinin devamli onlarda olmasi atak sebebi... DolayisiyLa makul olcude yemelisin bence....
merhaba kızlar bu konuyu daha yeni gördüm sayfaların başındayım okuyabildiğim kadar mesajlarınızı okumak istiyorum çünkü bende sizinle aynıyım son sayfalara bakmadım henüz o yüzden sizler düzelebildiniz mi bilmiyorumambitious beni hatırlarsın belki canim geçen seneden 50-59 kilo aralığındakiler başlığından bende hala devam bu takıntı hiçbir değişiklik yok ve belki daha kötü normal insan olmak istiyorum artık 7/24 yemek düşünmek istemiyorum öyle yorgunumki artık beynim kafamın içine sığmıyor sanki . normal bi insan olmak istiyorum sadece normal bi insan
benim cikartma istegim azaldi ama yeme ve kilo takintim bitmedi... kilo alinca direk gobegime gittigi icin belki, surekli gozum gobegimde. kalcamdan falan alsam bu kadar takintili olmazdim belki de. ben de 7 24 yemek dusunuyorum nolacak bu bilmiyorum belki de bi is bulsam kafam dagilacak.
Bugun cok tatli yedim, AMA bence atak degildi.....
Evet, isteeeee yedigim tatlilar. sakin soka girmeyin
Tiramisu (1 pors) kaymakli ekmek kadayifi (yardman cok pors) fistikli kadayif (yarin porsiyon) 1 tane cevizli baklava, 1porsiyon profiterol, 2 tane buyucek kurabiye, 2 tane tam donut, 3 tane madlen kadar cikolata...
Inanilir gibi degil di mi.
AMA haala bence atak degildi......
afiyet olsun canım ama bana hiçte inanılmaz gelmiyor hatta gayeet normal geliyor
bu bazen bende de oluyo çok yesemde atakmış gibi gelmiyo sanırım bu canımız gerçekten çok isteyip yediğimizde oluyor olabilir
Evet tam da Boyle iste.... Iyiki de yedim ohhhhhhhh.
en güzeli böyle düşünmen canım boş veeer canından değerli mi
ya o değilde ben şunu merak ediyorum belki senin veya başka bi arkadaşın fikri vardır mesela ben bugün atak yaşadım diyelim eğer bu atak bana kilo aldırdıysa kaç gün sonra tartıda belli olur ve bi soru daha dün tam 150 gr tuzlu çubuk ve bol tuzlu tulum peyniri yedim sizce bu vücudumda su tutar mı
Ertesi gün sabah yansır bence. Ama ertesi gün diyette olur isen bir sonraki gün biraz daha düşebilir rakam.
Bence su tutar tuzlu ise.....
ne güzel en azından çıkarma isteğin azalmış bu bile bi gelişme, bende çok şükür çıkartma vs. yok ama diğer takıntılar yetiyor da artıyor bile
belki sana öyle geliyo hemen göbeğe gitmiyordur sen göbeğe daha çok takıntılısındır böyle düşünsen bi de canım =)
sanırım en büyük sorunumuz 7/24 yemek düsünmek. acaba bizi tek mutlu eden yemek mi ondan mı böyleyiz
canim spor salonuna yazildim 3 gundur gidiyorum. ise yariyor cidden. mutlu oluyorum. gobek meselesi de, benim kalcam 92 cm falan, ama belim 68-69 cm. yani gobekten aliyorum kilolari. o yuzden gobege takintiliyim( senin kilo durumu nasil?
gerci simdi de yeni bi sey cikti bende. marketlere gidip uzun uzun cikolatalara, cipslere falan bakiyorum. bi tane marshmellow aldim bugun ama yemedim, yemicem. deliriyorum mu ne. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?