Yeme Bozukluğu

Eskisi gibi degilim... Tabiki hala yemek dusunuyorum ama normal duzeyde.

Syki diet mi yap tin? Ondan olmus olabilir...

Eskisi gibi degilim... Tabiki hala yemek dusunuyorum ama normal duzeyde.

Syki diet mi yap tin? Ondan olmus olabilir...

Ne güzel canım en azından eskisi kadar kötü değilmişsin, ben azıcık bile düzelsem şükredicem ama yok . sıkı diyette yapmadım hatta diyet yapmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum yazın ne kadar güzeldi. şimdi birde şehir dışından misafirler geldi bi sürü tatlı getirmişler şu anda saldırmamak için zor tutuyorum kendimi ve zaten çok açım o yüzden çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi psikolojik olarakta farkındayım şu sıralar çökmüş durumdayım off şimdiden pes ediyorum yarın çok güzel bi atak bekliyor beni ama önce sabah tartılmayı düşünüyorum hele bi de tartıda çok gösterirse tamamdır
Peki sen nasıl düzeldin canım destek falan aldın mı ?

Merhaba, ben de çoook iştahlıyım ve özellikle tatlıya düşkünüm. Benim de hayatım hızla haftada en az 2 kg aldığım ve bunalıma girip aç kalarak hızla verdiğim, sonra da yoksun kalma duygusuyla başedemediğimde yiyeceklere saldırdığım dönemler şeklinde geçiyor. Artık çok yoruldum ve bıraktım kilo da aldı başını gitti. Kilolu olunca insan saçını bile taramak istemiyor, makyaj yapasım da gelmiyor (
Krizlerle savaşmak zor gerçekten. İradeyle kararlı olmak gerekiyor, yüksek moral gerekiyor. Tabii havaların ısınması ve bol hareket gerekiyor. Malum bu sene kış uykusuna yatmış gibiyiz :)) Bakalım bahar gelince umut da gelir mi???

Destek almadim Hersey kendimizde bitiyor lafi dogru.

tatlilardan ye biraz, yiyince atak olmaz.

AMA onlarin orda durmasi ve senin aklinin devamli onlarda olmasi atak sebebi... DolayisiyLa makul olcude yemelisin bence....

Baharla birlikte umutlar gelebilir evet...

Spor salonuna gidiyorum hareket icin bahari beklemek gerekmiyor ki...

AMA haklisin kilo da dertlerin ustune bindi mi cok daha BUYUK bir cokuntu oluyor. Deprosyon hali katlaniyor ve daha da cok atak gelebiliyor.

Kolayliklar hepimize.

Destek almadim Hersey kendimizde bitiyor lafi dogru.

tatlilardan ye biraz, yiyince atak olmaz.

AMA onlarin orda durmasi ve senin aklinin devamli onlarda olmasi atak sebebi... DolayisiyLa makul olcude yemelisin bence....

tşk ederim canim tavsiyelerin için tatlılardan yedim, çok kötü bi atak yaşamadım çok şükür ama bana belli olmuyor işte bi gün çok iyi olup diğer gün tam tersi olabiliyorum oof of ah bi de ben düzelebilsem

benim cikartma istegim azaldi ama yeme ve kilo takintim bitmedi... kilo alinca direk gobegime gittigi icin belki, surekli gozum gobegimde. kalcamdan falan alsam bu kadar takintili olmazdim belki de. ben de 7 24 yemek dusunuyorum nolacak bu bilmiyorum belki de bi is bulsam kafam dagilacak.

Bugun cok tatli yedim, AMA bence atak degildi.....

Evet, isteeeee yedigim tatlilar. sakin soka girmeyin

Tiramisu (1 pors) kaymakli ekmek kadayifi (yardman cok pors) fistikli kadayif (yarin porsiyon) 1 tane cevizli baklava, 1porsiyon profiterol, 2 tane buyucek kurabiye, 2 tane tam donut, 3 tane madlen kadar cikolata...

Inanilir gibi degil di mi.

AMA haala bence atak degildi......

ne güzel en azından çıkarma isteğin azalmış bu bile bi gelişme, bende çok şükür çıkartma vs. yok ama diğer takıntılar yetiyor da artıyor bile
belki sana öyle geliyo hemen göbeğe gitmiyordur sen göbeğe daha çok takıntılısındır böyle düşünsen bi de canım =)
sanırım en büyük sorunumuz 7/24 yemek düsünmek. acaba bizi tek mutlu eden yemek mi ondan mı böyleyiz

afiyet olsun canım ama bana hiçte inanılmaz gelmiyor hatta gayeet normal geliyor
bu bazen bende de oluyo çok yesemde atakmış gibi gelmiyo sanırım bu canımız gerçekten çok isteyip yediğimizde oluyor olabilir

afiyet olsun canım ama bana hiçte inanılmaz gelmiyor hatta gayeet normal geliyor
bu bazen bende de oluyo çok yesemde atakmış gibi gelmiyo sanırım bu canımız gerçekten çok isteyip yediğimizde oluyor olabilir

Evet tam da Boyle iste.... Iyiki de yedim ohhhhhhhh.

Evet tam da Boyle iste.... Iyiki de yedim ohhhhhhhh.

en güzeli böyle düşünmen canım boş veeer canından değerli mi
ya o değilde ben şunu merak ediyorum belki senin veya başka bi arkadaşın fikri vardır mesela ben bugün atak yaşadım diyelim eğer bu atak bana kilo aldırdıysa kaç gün sonra tartıda belli olur ve bi soru daha dün tam 150 gr tuzlu çubuk ve bol tuzlu tulum peyniri yedim sizce bu vücudumda su tutar mı

Ertesi gün sabah yansır bence. Ama ertesi gün diyette olur isen bir sonraki gün biraz daha düşebilir rakam.

Bence su tutar tuzlu ise.....

Ertesi gün sabah yansır bence. Ama ertesi gün diyette olur isen bir sonraki gün biraz daha düşebilir rakam.

Bence su tutar tuzlu ise.....

tşk ederim canım cevabın için, evet çubuk tuzluydu 150 gr yedim peynir de öyleydi zaten alırken görevli söylemişti ve tadındanda belliydi offf eveet ben kendimi tatlıydı tuzluydu ödemdi diye avutmaya çalışıyorum da lütfen anlayın beni (((14:

canim spor salonuna yazildim 3 gundur gidiyorum. ise yariyor cidden. mutlu oluyorum. gobek meselesi de, benim kalcam 92 cm falan, ama belim 68-69 cm. yani gobekten aliyorum kilolari. o yuzden gobege takintiliyim( senin kilo durumu nasil?

gerci simdi de yeni bi sey cikti bende. marketlere gidip uzun uzun cikolatalara, cipslere falan bakiyorum. bi tane marshmellow aldim bugun ama yemedim, yemicem. deliriyorum mu ne. :)

işe yaramasına sevindim canım en azından sporla kurtarırsın göbek problemini
benim kilo durumu doğruyu söylemek gerekirse pek sağlıklı bi kiloda değilim ama hala feci takıntılıyım n'apayım elimde değil
iyi yapmışsın canım almışsında tamam almasan daha iyiydi belki ama en azından çok canın çekerse kendini ödüllendirirsin çünkü bunu hiç yapmazsan işte o zaman ataklar geliyo gerçi ben n'apıyorum ha bi tanecik yok ya bi tane daha ve 1 1 1 derken bi bakmışım paket bitmişş
sen markete gidip bakıyormşsun canım bende netten resimlerine bakıyorum eveet biliyorum ben gerçekten delirmişim

arkadaslar benım de kalca 96 bel 75 70 olsa cok ıyı olur elma vucut tıpındeyım yuzumden kılo alrıım bı de belımden ben belımı ınceltmek ıstıyorum bunun ıcın spor sartma yemedende belımı ınceltemezmıyım ??? gecelerı hep yemek yerım ben metabolızmam hızlıdır ama bıraz dahah hızlı olsun ıstıyorumkılom 55 bu arada ama cıkmkıstır kesın gobegım ayva gobek ama yok olsun dumduz olsun ıstıyorum kısın kalın gıyındıgım ıcın sorun olmuyo bellı olmuyo dunku ama yazın cok bellı oluyo genıs genıs tsortler gıymyı sevmıyorum dar badılerı gonul rahatlıgyla gıymek ısıtoyurm spor yapmakıstemıyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm ( ama sartsa ebru sallınını yenı dvdsı cıkmıs netten bakıcam bulursam 21 gunde karın erıtme egsersını yapabılırım fıkırlerınıs ıhtıyacım var bı de yuzum aynı kalsınıstıyorum kızlar kolo verınce yuzum de versın ıstemıyorum

merhaba kızlar bugün yine canım çok istemediği halde kendi ellerimle kendime atak yaşattım ama bu sefer kendime söz verdim yarından itibaren normal biri olucam en azından atak yaşamayan biri olucam biliyorum sadece 1 günü normal geçirsem devamı gelicek sadece 1 gün offf kızlar başarmak istiyorum başarırım değil mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…