Yeme Bozukluğu

ambitious

Yer gök aşk!
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
1.194
5
158
Yemek konusu sizde de takıntı halini aldı mı? Bu takıntıdan kurtulmak için neler yaptınız ve başarılı oldunuz mu? Anoreksia, bulimia ya da tıkınırcasına yeme atağı yaşayanlardan mısınız? Nasıl kurtulacağız bu takıntılardan?

Günlük düşüncelerimin çok büyük bir kısmı yemek ve yememek üzerine. 2,5 senedir bu böyle, bu konuyu normal insanlar kadar önemsediğim günleri özledim.

kulübün tek üyesi benim
kendimle başbaşayım bu sorunumu da ancak kendim aşabilirim. Tomorrow is a new start.

tatlım burdakonu acmak yasak bu konuyu editörden gerekli yere tasımasını rica edersen eminimki cevap yazan cok olucaktır..

yeme bozuklugu olanlardan biride benim malesef
tikanincaya kadar yiyenlerden
ama acliktan degil oylesinee
eve girince psikolojik olarak hep acim surekli yeme ihtiyaci hissediyorum
sonrada midem bozuluyor karnimda aggrilar oluyor ve kilo aliyorum
iki ay kadar once kendime dur dedim diyete basladim hem 7 kilo verdim hem midem duzeldi agrilarim sancilarim gitti cok hafifledim insallah bir daha o gunlere donmem eger kilo almasaydim eminim hala devam ederdim oyle yemeye

Buraya konu açmak yasakmış, nasıl taşınıyor konu bilmiyorum...

Ben bugün start verdim arkadaşlar, haydi bakalım hayırlısı....

güzel bir gün geçirdim, böyle de sonuçlandıracağım. artık böyle yeniden. Pes etmek yok

kriz geldi mi ben de dur diyemiyorum Öyle sık ve az yemek hiçbiri bana msıın demiyo kriz gelince...

Bugünü sorunsuz atlattım darısı sizlerin başına...

Neler hissediyorsunuz bu tip ataklar geldiğinde?

walla atlatılabilecek bi durum gibi gelmiyo bana direkt dolaba saldırıyorum :)) ye ye mide büyümüş doymak bilmiyo yani... ancak diyetle mideyi küçültmek lazım ki çok fazla yiyemeyelim... bende kışları böyle oluyorum aklım sürekli yemekte oluyo kilo alıyorum.. neyseki yazları iştahım kapanıo sıcak hava yüzünden çok bişi yiyemiyorum yüzüyorum falan geri veriyorum kiloları.. kriz gelince az yemeye dikkat etmek gerekio sanırım tadımlık yanii bi de tok tutucu ama kalorisi düşük meyvelere yönelmek doğru olur heralde heee bi de bol su :/

buu yeme bozukluğu bendede var bazen öyle hallerim oluyorki hiç nefes alamayacak duruma gelene kadar yiyorum sürekli yiyorum ama reflüoluyor yemekden düşünün halimi..
neden böyle bişi oluyor onuda cözmüş değilim depresyon geciriyorum belkide o yüzden bilmiyorum bunu ..
inanın kusma refleksim olsa o kadar yedikten sonra kesin kusarım ama kusmak gibi bi olayım yok benim..
cok kötü bişi bu sürekli yemek yemek insanı her yönden üzüyor..

Ben de zaman zaman depresyonla bağlantı kuruyorum ama bazen de hiç sebep yokken oluyor, durduramıyorum kendimi... 2 gündür temizim, hiç gelmese o anormal ataklar ne güzel olur.

Ben bugün 53 çıktım tartıda, içime su serpildi... Nerden dönülse kardır, kahrolsun ataklar!!! Hem 3 kilo az mı, yazık günah değil mi onca çabama? Deymiyor hiç ataklarda şuursuz yediklerime, kendimi tutmayı öğrenmek zorundayım!

2 gün dikkat neticesinde bugün 52,6'yım...

yeniden 50 hedeflemek ve hedefin çok uzağında olmamak çok güzel

Aferim banaaaa, bugün de temiz

3 gündür ataklardan kurtuldum. Darısı başına bu kulübün üyeleri, gerçi üye de yok ama olsun

bravo cnm kısa zamanda hedefine ulaşacak gibisin bu gidşle

Evet 4 gündür herşey güzel gidiyor, sabah 52,3 'tüm. aslında böyle sık tartılmamam lazım ama kendimi tutamadım sabah ama sonucu görmek güzeldi. Sanırım bundan sonrası bu kadar hızlı olmaz, vücudumdaki atıklar ve şişkinlik gitti. şimdi yağ yakımı süreci daha yavaş olur... ama pesetmek yok

uff ya aklım yine yemekte...

Yediklerimi hesap ediyorum habire. Çok mu yedim, ikindideki arada haşhaşlı kilo vermemi yavaşlatır mı, akşamki elmayı yemede miydim... Dolapta puding var vs. vs. vs...

Normal insanlar gibi yemek düşünmeden geçmez mi vakit?

Sabret ambitious, yatma vakti geliyo...

Çok da yemedin, haşhaşlı olmasa daha iyiydi ama akşam karbonhidratı az ve yağsız yiyerek dengeledin...

Elmayı da yemeseydin şimdi miden kazınıyordu...

Kendini bu kadar kasma, sonra ataklar geliyo kendini kısmaktan...

Dolaptakileri de aklından çıkart, abartma...

52,3 gayet iyi, sabırsızlanıp durma...

Hergün tartılma artık, takıntı haline getirme...

Düşünme bu konuları, çıkart aklından...

Çıkart...

Çıkart...

Çıkart...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…