Benim 9 yaşında bı kızım var kızımdan sonra 5 kaybımiz oldu 6 7 haftalıkken kalp atışı durması nedeniyle kürtaj oldum 5 kayıptan sonra artık doktorlar doğal yolla gebe kalma pgt yaptır dedi bahçecide Mehmet reşit asaoğluna gittik ama doktor o Kadar ilgisizdi ki memnun kalanlar illaki vardır ama bana orası nedense insanlara banka gibi bakmaları rahatsız etti açıkçası benim bu kadar kaybım olmuş beni baştan aşağı ne sıkıntım varda bebek tutunamıyo bunun üzerine yoğunlaşmasını beklerken bizi direk pgt ye yönlendirmesi bizde soru işareti bıraktı belki ufak bı tedavi sürecimiz varken neden hemen tüp bebek demesi bizi arada bıraktı benden bı takım testler istedi devlette yaptırdım TSH pıhtılaşma testleri hepatit b hepatit c bağışıklık sistemiyle ilgili testler ve amh istedi ama bunlari istemeden daha sonucunu görmeden direk tüp bebek demesi ve garanti de vermiyo tutup tutmamasiyla ilgili şansa tutarsa yani sen maddi manevi yipranmissin umurlarinda dil tekrar deneyelim ilkinde olur ama sonrası transferlerde tutunma olasılığı daha yüksek denecek bize onu da biliyorum eşim bana bıraktı sen bilirsin dedi yaptıralım dersen yaptıralım ama bizim olayimiz tüp bebek dil diyo belki bende bı sıkıntı var veya sende ikimizin tedavilik bı durumu var bence gebelik oluyo hiç olmasa tamam gidelim tüp bebeğe ama bı gebelik oluyo dedi arada kaldık açıkçası çok kararsız kaldım
Son düzenleme: