Yeme Bozukluğu

İştahımın kapanabileceği aklımın ucundan geçmezdi.

Stres yememe değil fazla yeme eğilimi oluşturur bende ama bu seferki başka oldu. Hedefe kilitlendim diye herhalde. Bu arada hedefimi revize ediyorum. 50 hedefliyorum artık.

50 olduğum fotoğraflarıma baktım da, perfection seviyesi 50 bana göre.

Hedefim de 'perfection'

selam bayadır yazmıyorum buraya
son durumum süper kilo bakımından değil ama iştah bakımından çok iyiyim
çünki diyet yapmayı bıraktım :))))
anladımki diyet yaptıkça yani yapmaya çalıştıkça psikilojim bozuluyor
ve sürekli yeme ihtiyacı hissediyorum buda iştah patlamalarıyla devam ediyordu artık umursamıyorum
sıkıldım gerçekten çünki peki ne mi oldu süperim hiç iştah patlması yaşamıyorum
acıkınca yiyorum ama duygusal değil miydem acıkınca doyana kadarda yiyorum az yiyeyim derdi olmadığındanda
hemen doyuyorum gözüm doyuyor önce zaten birde akşam geç saatte yemiyorum okadar
sporu ihmal etmiyorum yakında kilomdada değişiklik göreceğime eminim zayıflıyorum beynimde sadece bu var

Bugün 15 tane cookie yedim.

Neyse bunula kaldım bari. Bayadır temizdim bi kere olur arada. Sürekli olmasın da...

Eve gidip tartılmayı dört gözle bekliyorum.

pazartesi sabahı tartılmayı planlıyorum.

Umarım 51 olurum... Ya da en fazla 51.2 ye razıyım.

mücadele devam cnm inş başarırsın

Berbat.

Riski olan günlerin sonu kötü bitti...

Atak oldu diyemem ama sağlam yedim. Regl de gelio galiba, onun şişkinliği de var. Sonuç: az önce tartıldım, 53.5 !!!

51.9 gitmiştim

nasıl oluyo ya 1,5 kilo alacak kadar yemedim ki.

su mu tuttum ne oldu anlam veremiyorum.

moralim bozuk.

çok.

Regl olucam. İştahım felaket açık. Atak olmasa da kendimi tutamadım ve baya da yedim....

Tartı 53 gösteriyor.

5 Temmuz hedef: 51 kilo !!!! This is a must!!!!

Önümde bir seyehat var aaaahhhhh ahhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım adet şişkinliği de vardır bence adetin bitene kadar tartılma

Yeni bir diyete başladım.

Çok uzun süre devam etmiycem çünkü çok sağlıksız...

Sadece yağsız prıtein yiyorum, sadece.

Sabah 5 yumurta akı, öplen yağsız tavuk göğsü ya da yağsız diyet ton balığı, akşam da öğlenin aynısı...

Pazartesi tatile gidicem. Seyehatte aldığım kiloyu vermek zorundayım!!!

ben cok takintiliyim zaten yatkin bi yapim vardi, zayiflamam icin beni desteklemeye calisan erkek arkadasimin varligiyla tam oldu. 4-5 kilo verdim ama 4 kilo daha verecegim. bazen kilo almak isteyenlerin grubuna bakiyorum da keske onlar gibi olsaydim diyorum. istedigini yiyip kilo alamamak... keske mumkun olsaydi. neyse, ben de normal insanlar gibi dusunmeden yemek, kilo aldim mi verdim mi dusunmeden hayatimi surdurmek istiyorum\.

Hayat böyle geçecek, eğer sağlıklı ve güzel olmak istiyorsak bunu kabul etmek gerekiyor sanırım, çoook zor olsa da...

Ben orucun sonuna doğru tartıldım 54 üm. hadi bakalım...

53'ümmmmmmmmmmmmmm

hihooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttt

Biliyorum 5 günde 2 kilo gidiverdi hıphızlı ama hep böyle olur, diyetin ilk haftası hayvan gibi verilir,sonra yavaşalar...

Kendimi de biliyorum bundan sonra haftada max 1 kilo gider...

Olsun ki :76:

destek olmaya geldim canım sana

ataklardan kurtulmuşsun neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…