• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeme Bozukluğu

52.7 oldum ola ola ... Önce hızlı gitti şimdi yavaş.

Zaten pasta, hamburger falan götürdüm. Ama olsun böyle de iyiyim. 51 olsam yaaaaaaa.........

2.3 kilo verdim aslında ve 2 kilosu ilk 5 günde gidince kalan sürede giden yavaş oldu :59: Ama iyidir yine de. Boyum 168...

Regl olucam yakında o süreçtegitmez hatta şişlik olur moral bozulur ama diyete devam edilirse de reglin son günü bir bakarsın gimiş herşeyyyy :1:

Bakalım görücez. Senin boyun kaç?

sevgili ambitious
okudugum kadarıyla gercekten sende yemek bir takıntı haline gelmiş ama zayıf olma tutkusu da keza aynı
bence kilon boyun için zaten iyi zayıflamayı neden takıntı haline getirdin ki?
ben de yeni farkettim ki ben anoreksik biriymişim kendimi ac bırakarak yediklerimi azaltarak kilo veririm sanmışım ama dogrusu cok fazlasıyla kilo aldım yemeye yemeye
şimdi cok yiyorum kilo veriyorum
bence yediklerinin keyfine bak her yediğin gıdanın tadına var takıntı haline getirmeden herseyden ye hazır yiyecek ve içecekleri cok canın istediğinde az da olsa ye eminim hem kilo verirsin hem psikolojik olarak daha iyi hissedersin

sevgili ambitious
okudugum kadarıyla gercekten sende yemek bir takıntı haline gelmiş ama zayıf olma tutkusu da keza aynı
ben de yeni farkettim ki ben anoreksik biriymişim kendimi ac bırakarak yediklerimi azaltarak kilo veririm sanmışım ama dogrusu cok fazlasıyla kilo aldım yemeye yemeye
bence yediklerinin keyfine bak her yediğin gıdanın tadına var takıntı haline getirmeden herseyden ye hazır yiyecek ve içecekleri cok canın istediğinde az da olsa ye eminim hem kilo verirsin hem psikolojik olarak daha iyi hissedersin

Evet takıntı gerçekten bendeki ama oldukça uzun bir süredir (yoğun ataklar ve dolayısıyla kilo alımının ardından) atak yaşamıyorum. Dediğin gibi herşeyden de yiyorum.. Kilom boyuma göre iyi şu an 168 cm, 52,7 kg. Ancak mükemmeliyetçi bir yapım var ve bana göre mükemmel Hollywood aktrislerinin, Victoria's Secreet mankenlerinin bazılarının BMI 'ı. Dolayısıyla benim boyuma yakın olan (örn. Megan Fox -1 ya da 2 cm kısa gerçi o benden, Jennifer Aniston, Türklerden Beren Saat olabilir vs kiloları da 50 diye okudum.) O nedenle hedefim max 51 kg ve min 50 kg. Bu kilodaki fotoğraflarım da bana tekrar bu kiloya inmemi söylüyor.

Bakalım, herşeyden ama ölçülü yiyerek bu kiloya yeniden ulaşırım. Çok kısınca atak geliyor, atak gelince verdiklerim geri geliyor, sonra yine kısma sonra yine atak. Kısır döngü anlayacağın. Ama dediğim gibi bayadır takmaz oldum...

Anoreksiya benden çok uzak bir kavram, çünkü yemeye özellikle de tatlı yemeye acaip düşkünüm. Senin de düzelmene sevindim. Yorumların için de teşekkür ederim. :81:

Let's be ready to week.
Let's be ready to hard work.
Let's be ambitious.
Let's do the best again!!!

sevgili ambitious

selam bende senin eski durumundayim malesef az yiyerek kilo aliyorum, sen nasil beslendin tekrar kilo verebilmek için? ne yiyorsun mesela? Bana doktor daha fazla yemelisin dedi ama yiyemiyorum o kadar^$eyi üstelikte bu yüzden listeye uyamiyorum

ambitious ataklarinin azalmasina sevindim, benim tatli krizlerim tutuyor yine arada sirada, kiloda vermi$sin ne güzel :)

meraba kızlar..
ben de yeme bozukluğu yaşıyorum. 20 yaşındayım ve lise 2den beri yemek kalori kusmak ataklar tartı diyet döngüsü içinde yaşıyorum...
resmen adam gibi beslenmıyıorum. ne yediğim belli ne yemediğim. bi gunum digerini tutmuyor. bazen dunyaları yiyorum oralı olmuyorum ertesi gunu sebze yemegını cok kacırdım dıye kusuyorum..çiğneyip çiyneyip tükürdüğüm de oluyor. suan haftanın 3 gunu yoğun kardıyoyla bırlıkte deli gibi rejim yapıyorum. eskiden hedefim 50ydi şimdi o hedefıme ulaşmış gıbıyım ama suanda da 45i dusunur oldum. ne kadar cagresizim bilseniz.. rüyalarımda bıle çikolata yiyip uzuluyorum o derece..

Ben geldimmmm.

Ama yeme bozukluğu olmayan biri olarak. Aynı zamanda da istediği kiloda olmayan biri olarak ... 54.4 üm. En fazla 52 olmam gerek.

Çıldırıcam, normal insan gibi olmak yetmiyor.

slm kızlar

burayı okuyunca çok şaşırdım benim gibi olanlarda varmış bende evde durduğum heran yemek istiyorum aklım yemekde oluyor kendimi sıksam hemen 2 3 kilo veriyorum sonra öyle bi atak geliyor ki gözüm dönmüş gibi yiyorum yiyorum sonra tartıda artı rakamlar ve mutsuzluk... bu hafta diyetisyene başlayacağım bakalım sonuç ne olacak paylaşırım burda

slm kızlar

burayı okuyunca çok şaşırdım benim gibi olanlarda varmış bende evde durduğum heran yemek istiyorum aklım yemekde oluyor kendimi sıksam hemen 2 3 kilo veriyorum sonra öyle bi atak geliyor ki gözüm dönmüş gibi yiyorum yiyorum sonra tartıda artı rakamlar ve mutsuzluk... bu hafta diyetisyene başlayacağım bakalım sonuç ne olacak paylaşırım burda

Paylaş canım valla, çözüm yolu var mıymış bir de senden duyalım...

54,1 im.

ya ne var pıt diye kasmadan 52 oluversem sanki...............

Back