- 15 Ocak 2011
- 1.194
- 5
- 158
destek olmaya geldim canım sana
ataklardan kurtulmuşsun neredeyse
Hoşgeldiiiinnnn
Evet bayadır atak olmadı umarım da olmaz :44:
Sen de hedefine yaklaşmışsın süperrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
destek olmaya geldim canım sana
ataklardan kurtulmuşsun neredeyse
Hoşgeldiiiinnnn
Evet bayadır atak olmadı umarım da olmaz :44:
Sen de hedefine yaklaşmışsın süperrrrrrrr
52.7 oldum ola ola ... Önce hızlı gitti şimdi yavaş.
Zaten pasta, hamburger falan götürdüm. Ama olsun böyle de iyiyim. 51 olsam yaaaaaaa.........
sevgili ambitious
okudugum kadarıyla gercekten sende yemek bir takıntı haline gelmiş ama zayıf olma tutkusu da keza aynı
bence kilon boyun için zaten iyi zayıflamayı neden takıntı haline getirdin ki?
ben de yeni farkettim ki ben anoreksik biriymişim kendimi ac bırakarak yediklerimi azaltarak kilo veririm sanmışım ama dogrusu cok fazlasıyla kilo aldım yemeye yemeye
şimdi cok yiyorum kilo veriyorum
bence yediklerinin keyfine bak her yediğin gıdanın tadına var takıntı haline getirmeden herseyden ye hazır yiyecek ve içecekleri cok canın istediğinde az da olsa ye eminim hem kilo verirsin hem psikolojik olarak daha iyi hissedersin
sevgili ambitious
okudugum kadarıyla gercekten sende yemek bir takıntı haline gelmiş ama zayıf olma tutkusu da keza aynı
bence kilon boyun için zaten iyi zayıflamayı neden takıntı haline getirdin ki?
ben de yeni farkettim ki ben anoreksik biriymişim kendimi ac bırakarak yediklerimi azaltarak kilo veririm sanmışım ama dogrusu cok fazlasıyla kilo aldım yemeye yemeye
şimdi cok yiyorum kilo veriyorum
bence yediklerinin keyfine bak her yediğin gıdanın tadına var takıntı haline getirmeden herseyden ye hazır yiyecek ve içecekleri cok canın istediğinde az da olsa ye eminim hem kilo verirsin hem psikolojik olarak daha iyi hissedersin
slm kızlar
burayı okuyunca çok şaşırdım benim gibi olanlarda varmış bende evde durduğum heran yemek istiyorum aklım yemekde oluyor kendimi sıksam hemen 2 3 kilo veriyorum sonra öyle bi atak geliyor ki gözüm dönmüş gibi yiyorum yiyorum sonra tartıda artı rakamlar ve mutsuzluk... bu hafta diyetisyene başlayacağım bakalım sonuç ne olacak paylaşırım burda