Yeme Bozukluğu

Ben de 50 olunca BMI 'm 17'li bişi oluyo, biliyorum idealin altında, ama ancak o zaman mükemmel oluyo. Bana göre tabiii.

biliyor musun bence de öle yani o zaman cidden manken gibi oluyo insan harika bir his yapıcaz biz bu işi valla

Aynen katılıyorum, mankenlerden hiçbir farkı kalmıyor insanın, film yızdızlarından da...

Victorias secreet mankenlerinin, maganfox'un, jennifer anniston'un ki gibi

Dümdüz bir karın, sıkı bacaklar, sıkı kollar, bel çevresinde fazlalık yok...

Mükemmel !!!

Ama çelimsizlikten de bahsetmiyorum. Atletik olmayı da seviyorum.

Tartıldım.

Aslında iyi bir sonuç ama yine de tatmin olmadım. 1 haftada 800 gr. ama yaptığım kaçamakları düşününce aslında şanslı ve güzel bir sonuç. Yine de mutlu değilim.

53.2

Önce kısa sürede 52 sonra da hemen 51 li birşey olmak istiyorum. böyle devam ederse 3 hafta var önümde. Çok çok uzun.

Salak kafam 50'den nasıl çıkıverdim 54'e ya, tam aptallık. oysa 50 olmak için ne çabalar sarfetmiş ne diikatler etmiş ve başarmıştım

Şimdi hayıflana hayıflana devam.

Bozasım var,

6 tane mini magnumu ve birsürü de çikolatayı mideye indiresim var...

Tutmam gerek.

Duygusal yeme yapmamam gerek.

Sıkıntıların çözümünün bu olmadığını teoride biliyorum pratikte de uygulamam gerek.

bir noktada dur diyebildiğim bir atak girişi yaşadım.

2 kase light puding, 1 minik parça napoliten bitter çikolata (2.sini yutmadan tükürdüm) 3 tane çörek otlu eti form diet bisküvi, 10 tane beyaz leblebi, 4 tane badem, 6 tane yeşil erik.

bunlar oldu.

çünkü moralim bozuk.

klasik duygusal yeme atağı.

dur diyebildim fazla abartmadan.

bu kısır döngüden bıktım.

bu rahatsızlığın ilacı var mı.

canım seni çok iyi anlıyorum şu olmak istediğin kiloya gelince bence daha rahat edeceksin çünkü stres yaşamayacaksın ve bu tür ataklar çok azalacak değil mi? Ben de kendimi sıktığım zamanlar böyle şeyler yaşıyorum ama yemek, kilo vermek gibi şeyler düşünmediğim zaman hiç böyle krizler yaşamıyorum zaten abartmadan istediğim şeyleri yiyorum tabi ki her zaman porsiyon kontrolüyle. Sana biraz akışına bırakmayı öneriyorum. Zaten 50 kilo olduğunda nasıl besleneceksen şimdi de o kadar beslensen zaten uzun bir süre alsa da o kiloya dönersin bence.

misstyler ho$geldin :)

ya kizlar bende bu krizlerden kurtulmu$tum ne güzl, ambiyious bilir, fakat bir kaç haftadir tatli krizlerim tutuyor zar zor tutuyorum kendimi sebebini bilmiyordum ama dün anladim, sebebi kuzenim bizim eve çk yakin bir eve ta$indi ve neredeyse hergün görü$üyoruz (haftada 5 kez) sorun nerdemi? sorun $u : ta$indi ta$inali kiz çok güzel kilo veriyor, zaten boyuda benden uzun birkaç hafta içinde manken gibi oldu, ve sanirim onu kiskandim ve ne zaman o bize veya biz ona gitsek tatli krizim tutuyor, mesela bugün ak$ama kadar çok iyidim ama ak$am o geldi, bende o gittikten sonra herzamanki gibi çikolataya saldirdim kizlar ne yapsam öneriniz varmi offfff tekrar yeme ataklarim gelcek diyede korkuyorum ki gelecek gibi görünüyor ya üstelik o kilo veriyor ben ise yine aliyorum, kizlar zayif oldugunuz için çok $anslisiniz

bu arada ambitious doktora gittim beni endokrin uzmanina gönderdi, ama oda randevuyu taa bir ay sonraya verdi

ya biliyor musun aynı durumu bende yaşıyorum benimde benle yaşıt bi kuzenim var o ne zaman zayıflasa ben de daralıyorumm,kendime ben niye böyle yapamıyorum diyorum ya nolur bir şey önerin bizee

ayy canım noldu ki sana gayet iyi gidiyordun, nese takma sakın kafanı bu atağa hiç yaşanmamış gibi yoluna devam et hem bende eski mesajları okudum diğer ataklarına göre cidden daha hafif geçmiş birden ortadan kalkmıycak bu ataklar böyle azala azala biticek malesef ama biticek:106:

ben de birileri beni kızdırdğında çok yemek yiyorum, mesela haksızlık yapıldığında o zaman sinirimi yiyeceklerden çıkarıyorum hemen saldırıyorum bir sürü şey yiyorum sonra pişmanlık... ve hala yemeye devam etmek istiyorum çünkü bu iğrenç his sadece yerken geçiyor (pişmanlık) şu bir kaç kioyu verebilsem en azından bu stresten kurtulcam ama nerdeee..

Stresin nedenleri yememiş olmanın hıncı ile birleşiyo.

Ama istediğim kiloya gelince de oluyo malesef ya, keşke olmasa. ben daha çok yeni 50'ydim 49,7 idim hatta. Sonra devam edemedi bu rakam, bu ataklar yüzünden. Teoride bilip pratikte uygulayamamak yüzünden...

Duygusal anlar. Can sıkıntısı, moral bozukluğu yiyince meşguliyetten azalıyor o an başka birşey düşünmüyorsun... ne çabalarını, ne de atakların sonunu. Düşününce hıncını almak için daha da beter yiyorsun, artık miden zarar görene kadar... İnanılmaz miktarlar. Sonra pişmanlık. Kısır bir döngü.

Her zaman aynı his yok ama, dün vardı, bugün yok mesela.

İrade en büyük güç bundan kurtulmak için.

Canım senin de kışkırtıcı bir nedenin varmış gerçekten. Can sıkıcı bir durum.Görüşme desen olmaz, söylemesi kolay ama bu durumu lehine çevirmeyi denesen ne bileyim hırs yap, o böyle ise ben de olurum de, neyim eksik de. Çabala ve başar. Ama dedim ya, demesi kolay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…