bende 1 haftadır tartılmadım yarın tartılcam büyük gün bakalım nolcak ya off heyecan yaptım bu arada BMI şu an 17.9 benim ideal kilomun çok altında ama 45 çok istiyorumm 2 kilo vermem lazımm ama o zamanda vücut kitle indeksim 17.1 çok düşük oluyo:26: amann ne yapıyım ben cidden çok iyi yiyorum
Ben de 50 olunca BMI 'm 17'li bişi oluyo, biliyorum idealin altında, ama ancak o zaman mükemmel oluyo. Bana göre tabiii.
biliyor musun bence de öle yani o zaman cidden manken gibi oluyo insan harika bir his yapıcaz biz bu işi valla
Aynen katılıyorum, mankenlerden hiçbir farkı kalmıyor insanın, film yızdızlarından da...
Victorias secreet mankenlerinin, maganfox'un, jennifer anniston'un ki gibi
Dümdüz bir karın, sıkı bacaklar, sıkı kollar, bel çevresinde fazlalık yok...
Mükemmel !!!
Ama çelimsizlikten de bahsetmiyorum. Atletik olmayı da seviyorum.
Bakalım sen kaç kilo verdin umarım istediğin gibi olmuştur... Korkmaaaa.
misstyler ho$geldin :)
ya kizlar bende bu krizlerden kurtulmu$tum ne güzl, ambiyious bilir, fakat bir kaç haftadir tatli krizlerim tutuyor zar zor tutuyorum kendimisebebini bilmiyordum ama dün anladim, sebebi kuzenim bizim eve çk yakin bir eve ta$indi ve neredeyse hergün görü$üyoruz (haftada 5 kez) sorun nerdemi? sorun $u : ta$indi ta$inali kiz çok güzel kilo veriyor, zaten boyuda benden uzun birkaç hafta içinde manken gibi oldu, ve sanirim onu kiskandim ve ne zaman o bize veya biz ona gitsek tatli krizim tutuyor, mesela bugün ak$ama kadar çok iyidim ama ak$am o geldi, bende o gittikten sonra herzamanki gibi çikolataya saldirdim kizlar ne yapsam öneriniz varmi offfff tekrar yeme ataklarim gelcek diyede korkuyorum ki gelecek gibi görünüyor ya üstelik o kilo veriyor ben ise yine aliyorum, kizlar zayif oldugunuz için çok $anslisiniz
bu arada ambitious doktora gittim beni endokrin uzmanina gönderdi, ama oda randevuyu taa bir ay sonraya verdi
bir noktada dur diyebildiğim bir atak girişi yaşadım.
2 kase light puding, 1 minik parça napoliten bitter çikolata (2.sini yutmadan tükürdüm) 3 tane çörek otlu eti form diet bisküvi, 10 tane beyaz leblebi, 4 tane badem, 6 tane yeşil erik.
bunlar oldu.
çünkü moralim bozuk.
klasik duygusal yeme atağı.
dur diyebildim fazla abartmadan.
bu kısır döngüden bıktım.
bu rahatsızlığın ilacı var mı.
canım seni çok iyi anlıyorum şu olmak istediğin kiloya gelince bence daha rahat edeceksin çünkü stres yaşamayacaksın ve bu tür ataklar çok azalacak değil mi? Ben de kendimi sıktığım zamanlar böyle şeyler yaşıyorum ama yemek, kilo vermek gibi şeyler düşünmediğim zaman hiç böyle krizler yaşamıyorum zaten abartmadan istediğim şeyleri yiyorum tabi ki her zaman porsiyon kontrolüyle. Sana biraz akışına bırakmayı öneriyorum. Zaten 50 kilo olduğunda nasıl besleneceksen şimdi de o kadar beslensen zaten uzun bir süre alsa da o kiloya dönersin bence.
misstyler ho$geldin :)
ya kizlar bende bu krizlerden kurtulmu$tum ne güzl, ambiyious bilir, fakat bir kaç haftadir tatli krizlerim tutuyor zar zor tutuyorum kendimisebebini bilmiyordum ama dün anladim, sebebi kuzenim bizim eve çk yakin bir eve ta$indi ve neredeyse hergün görü$üyoruz (haftada 5 kez) sorun nerdemi? sorun $u : ta$indi ta$inali kiz çok güzel kilo veriyor, zaten boyuda benden uzun birkaç hafta içinde manken gibi oldu, ve sanirim onu kiskandim ve ne zaman o bize veya biz ona gitsek tatli krizim tutuyor, mesela bugün ak$ama kadar çok iyidim ama ak$am o geldi, bende o gittikten sonra herzamanki gibi çikolataya saldirdim kizlar ne yapsam öneriniz varmi offfff tekrar yeme ataklarim gelcek diyede korkuyorum ki gelecek gibi görünüyor ya üstelik o kilo veriyor ben ise yine aliyorum, kizlar zayif oldugunuz için çok $anslisiniz
bu arada ambitious doktora gittim beni endokrin uzmanina gönderdi, ama oda randevuyu taa bir ay sonraya verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?