ayy canım noldu ki sana gayet iyi gidiyordun, nese takma sakın kafanı bu atağa hiç yaşanmamış gibi yoluna devam et hem bende eski mesajları okudum diğer ataklarına göre cidden daha hafif geçmiş birden ortadan kalkmıycak bu ataklar böyle azala azala biticek malesef ama biticek:106:
Kızlaaaarrrrr
Sabah tartıldım 52,7'yim yupppiiiii. Hemen 51 olayım, sonra o da yetmesin, 50 olmaya çalışayım....
harikasin canim tebrikler
umarim en kisa surede istedigin kiloya dusersin
ben yine bol atakli bir gun gecirdim
yarin dikkat edicem olmadi bir kac gunlugune sok diyet yapicam son aldigim iki kiloyu vermek istiyorum eskisi gibi 56 olsam bile yeter insallah yapabiliriim motivasyonum yok uctu gitti:26:
inanılmaz ama gerçek. 51,9 !!! İşte bu be, işte bu!!! Aferim kızım.
Canım teşekkürler.
Ben ekim 2010 da 60'ı bulmuştum, Ocak ortasında ise 50 oldum. yani yaklaşık 2,5 ay diyebilirim. Ama sonra koruyamadım, yeme atakları ile ilgili bir sorunum var çünkü. Geçmişi okursan ne tip ataklardan bahsettiğimi görebilirsin.
Diyetisyene gitmedim, ismi olan bir diyet yapmadım ama internetten ve sporcu arkadaşlarımdan öğrendiklerime göre kendime bir beselnem sitili oluşturdum:
kahvaltıda 1 dilim tam buğday ya da kepekli ekmek yanında genellikle lor ya da yağsız beyaz peynir
arada genellikle 6-8 çiğ badem ya da çiğ fındık, bazen yanına 1 fincan yağsız diyet süt ekledim. bazen 3 tane kuru kayısı ya da 2 tane kuru incir yedim. ya da bir porsiyon meyve.
Öğlenleri mutlaka yağsız protein (tavuk, kırmızı et ya da balık) salata (yağsız) ve yağsız karbonhidrat (haşlanmış kepekli pirinç, haşlanmış kepekli makarna ya da 1 dilim kepekli ya da tam buğday ekmeği) yedim.
Ara yine genellikle 1 porsiyon meyve, bazen 3-4 eti form bisküvi, bazen 1 bardak yağsız süt
Akşam da öğlenin aynısı.
Ara 1 porsiyon meyve ya da 1 kase yağsız yoğurt.
Genel prensip bu, 6 ana 6 ara öğün var ama tabiki bunun dışına çıktığım , çıkmak zorunda olduğum oldu. Çok canım çekerse 1 tane baklava, 1 dilim pasta, cookie , 1 etisticks kadar çikolata, 1 mini magnum vs de az miktarlarda yenebilir. ama sürekli değil, her gün değil, hafta 2 mesela.
İdeali bu. Ama ben hem yemeyi çok seven iştahlı bir insanım, hem de malesef yeme bozukluğu rahatsızlığım var. hedefime ulaşıyorum ama sonra ard arda gelen ataklar yüzünden onca çaba ile ulaştığım kiloyu koruyamıyorum.
50 kiloya düştükten sonra atak, dikkat etme, atak dikkat etme, atak, atak derken 54 oldum tekrar. ama dur dedim ve 2 haftadır bahsettiğim şekilde beslenme neticesinde (arada yine ufak atak yaşadım 2 kez) 51,9 a düştüm.
Bu arada ciddi spor yapıyorum.
Hemen her gün yürüyorum.
spor + yukarıda bahsettiğim beslenme şekli ile haftada ortalama 1 kilo gidiyor...
Darısı kilo vermek isteyen herkesin başına...
Sagol canim. Dengeli ve saglikli besleniyorsun bence. Umarim kilonu korursun hep. spor cok onemli bende hergun 40-50 dk yuruyus yapiyorum. Yeme bozuklugu rahatsizligi ne demek ? Allah sifa versin ...:87:
merhaba cok güzel zayiflamissiniz kizlar..size bakarken insanin ici aciliyor.malesef bende cok iradesizim(önerileriniz varsa seve seve dinlerim..ben 79 dayim 5:
Aynı duyguları ve faaliyetleri bende yapıyorum.İradesizliğimden dolayı kendimi suçlayıp,üzülüyorum,ağlıyorum.Kör bir döngü bu.Sabah öğlene kadar iyi ve düzenli bir diyete başlıyorum,akşam delicesine kola,çukulata,cips yıyorum.Yatarken pişmanlık ve vicdan azabı ile uyuyor ertesi gün tüm motıvasyonum yıkılmış halde günlerce tembel tembel geziniyorum.
İradesizliğime çok kızıyorum ve kılolarım her gün daha da artıyor.Şu sıralar 90 buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?