selam canim çok iyi dü$ünmü$sün bir dilim yemekle yoksa dedigin gibi daha fazla yerdin, tebrikler
ya beni hiç sorma tam doktora gidecek zamani buldum geçen hafta ve gittim ama birde ne göregim...tatile ayrilmi$yani yine erteledim off artik cuma günü firsat bulursam gidecegim yoksa yine ertelenecek çünkü i$ buldum...
hadi ya, tüh tam da gidebilmişken... Neyse gidersin eninde sonunda.
AAA iş mi buldun, hayırlı olsun canım
bu siteye sırf bu başlık için üye oldum desem yalan olmaz bende de yeme bozukluğu var ama benim ki daha farklı geçen sene anoreksiya nevroza geçirdim gerçekten çok zor bir süreçti şu an halen devam ediyor ama daha iyiyim boyum 1.62 ve 64 kiloydum 2-3 ayda 45 kiloya düştüm daha sonra da malesef 38 kiloya kadar düştüm hiç bir şey yiyemiyordum yediğimde de kriz geçiriyordum sadece günde 2 kase profiterol yiyordum neyse ki atlattım şimdi gayet normal yiyorum ve 45 kiloda gidiyordum fakat bu kış hareketsizlikten 2 kilo aldım şimdi bende 2 kilo vermeye çalışıyorum yemekten kısmadım ama spora başladımherkese bol şans umarım kilo verirsin ambitious,bu başlığı okurken çok güldüm ve eğlendim bana kendimi hatırlattın ben şimdi çok iyiyim ama psikolojik destek almanız şart benim teyzem psikiyatrist ve benim tanımı o koydu ve tedavi sürecine başlattı (şanslıyım )
bundan sonra bende burdayım umarım beni aranıza alırsınız
kızlar yeme düzensizliğim yüzünden tüm dengem bozuldu ve sonunda montignac diyetine tekrar baslamaya kararverdim yarın baslıyorum tabi 2. asamayı uygulıcam bu sekilde atak gecirmicem çünkü sekerim dengede olucak herzaman.. inş ii olur..
Hoşgeldin canımmmmm
38 kilo muuuuGözlerime inanamadım nasıl yani
bende bugun ipin ucunu kacirdim yine
oysaki kac gundur iyi gidiyordum
ama bugun ogleye kadar iyiydim sonrasinda kitliktan cikmis gibi yedim
bir kase cerez meyve buyuk bir sandvic aklima gelenler bunlar
bir kac hafta sonra tatile gidicez 55 olayim diye ugrasiyorum
bu gidsle 60 olmasam iyi
yarin tartiya cikmaya korkuyorum eminim 58 oldum yine
of ya aynı sıkıntı bende de var bi kaç hafta sonra tatile gitcez bi 45 olsam da öle gitsek aslında zayıfım ama taktım şu 2 kiloya vercem inş boy kaç ki arkadaşım?
evt baya baya 38 kilo çokk kötüydü oturma bile oturamıyodum kemiklerim her yere batıyodu o derece nese allahtan geçti şimdi daha iyiyim ama şu an da 2 kilo vermeye çalışıyorum 45 olmam lazımm zaten zayıfım o yüzden kilo vermem zor bakalım ne olcak
canim boyum 169
senin kilon cok az ya bende yillar oncesinde 45-47 arasiydim ve cook zayifim diye kilo almaya ugrasirdim hep
simdide bogazimi tutamayip vermeye ugrasiyorum tum gun yemek yiyesim var ya aclik degilki bu
benimde senin gibi vermek istedigim iki kilo ama yok veremiyorum durdu kilo vermem tik yok
Neyse geçmiş bari canım. Şimdi de kilon iyi gibi ama herkesin mutlu olduğu seviye farklı tabi...
Benim de boyum 168 hedefim aslında 50 ama 51 de çok iyi olur...
Tartılmadım bugün de dün kaçırdığım için. Bakalım bu hafta da devam edip haftaya pazartesi tartılmayı düşünüyorum. Umarım 52 görürüm tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?