Yeme Bozukluğu

Merhaba kızlar,

Leyyacım hiç kırılır mıyım sana canım benim, seyehatteydim giremedim internete. Dün akşam döndüm. Haklısınız, inşallah yapabilirim

Sevgiler herkese...

Kızlar,

Bugün dönüş başladı. Bu atakların sonunu getirdim ben. Dahası getiremeyenlerin başına.

Ben harika gidiyorum.

Bir süre için ataklardan kurtuldum.

O süre devamlı olacak. And this will be seen.

Ben ambitious'um !

sonunda olan oldu ben günlerce catlayana kadar yedim reflüm atak yaptı midem felaket durumda artık istesemde yiyemiyorum ağlıyorum resmen kendim ettm kendim buldum bu bana müstehak hem midemden oldum hem kilo aldım aylarca vermek için uğrasıyorum sonra 1 haftada alıyorum... sonum hiç ii görünmüyor ...

atıştırmaya meyillendiğim vakitlerde tarçınlı yeşilçay yapıyorum
bir çay kaşığı yeşilçay bir çay kaşığı kadar toz tarçın bir dilim kadar da limon
bi on dakika demliyorum. yeme isteğinde kendini kontrellemene yardımcı oluyor.

ambitious tebrikler, in$allah böyle devam edersin, seni ilk defa bu kadar kararli gördüm ma$allah ya hiç sorma ben 300gr vermi$tim fakat geri almi$im per$embe veya cuma günü gidecegim canim

Sen de bendensin.

Bu iş ara öğünle tarçınla falan düzelmiyo.

Kafada bitirmek lazım ki çok ama çok zor.

Bi süre kafada da bitiyo, başarıyo insan ama sonra geri geliyo.

Kader bu demek de istemiyorum.

Çok zor çoookkkk.

Geçen hafta 54' tüm yine 54 'üm.

Shit!

aptal.

ocakta 51, sonra 50 hatta 49,7 idin be salak.

Kendine yaptığına bak!!!

yarın sabah tartılıcam ama hala 6 lı bi rakamdayım gibi geliyor..
bende ne güzel 57.5 olmustum nasıl olduda cıkıverdim...

Yiyeyiye çıkıyoruz işte.

Oh nasıl olsa verdim diyip güzel şeylerden anormal ölçülerde yiyince ardıardına çıkılıveriyo.

kizlar hergün tartilmayin hatta 10 günde bir tartilsaniz yeter çünkü kilo verince oh ne güzel kilo verdim kendimi ödüllendireyim diyoruz, kilo alincada zaten diyetim i$e yaramiyor deyip tekrar yiyoruz maalesef, ben 10 gün dayanamiyorum ama haftada sadece bir kez tartiliyorum (tabi bazende 2 oluyor)

bende bundan 6 ay önce 56 kiloydum, 2 yil önce 50 kiloydum $u an 64.3 kiloyum, halinize $ükredin kizlarr

Tartılma konusunda çok haklısın Leyya. Ben de kendimi tutup tartılmıyorum bu ara. Haftada 1'e düşürdüm şimdilik. Ciddi bir fark hissediyorum bakalım hafta sonunu da geçirip öyle tartılıcam.

Sen doktora gittin mi?

Erteleme, var bir durum kesin çünkü...

1 ince dilim pasta yedim.

Normal ama bu kadarı.

1 dilimcik pasta dışında taşkınlık olmadıktan sonra... Spor da yaptım yoğun da bir gündü, erimiş gitmiştir. Bu kadarcığı kafaya takmamak lazım. Onu da kısınca sonra 1 dilim değil 10 dilime saldırıyorum...

Bırak takıntıyı.

Düşünme.

Normal 1 ince dilim pasta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…