Yeme Bozukluğu

nasıl kurtuluyorsunuz kızlar bu ataklardan
neler yapıyorsunuz ben pek giremiyorum
küçük bir kızım var takip edemiyorum sizleri

bugün de gerzek bir gün oldu. İnsan en sevdiği cheesecake masasına gelince nasıl hayır der? Pasta yeniyorsa herkes tarafından, pasta da çukulatalı ise nasıl hayır der?

Diyebildiğim zamanlar oluyor ama bugün olmadı

diyebilmemiz lazım ama
akşam eşim kızıma dido almış bitanede bana almış
canım kocam benimkarısını hep düşünür
valla yemedim kalorisine baktım 40 gr 210 kalori
önce okadar zahmetle step aletinde bin adım atıp
her tarafımdan terler akarken sadece 138 kalori yakıyorum
bunu düşündüm sonrada sabah yediğim şeyleri
vazgeçtim yemedim

kac gündür diyet yapıyorum uğrasıyorum ac geziyorum ama ne oldu hiç yine 58.6 yım yesemde hemen alıyorum ama yemeyince neden veremiyorumm :84::84::84:

bravo:81:

bazen ben de başarıyorum ama bzen de bir değil 10 dido yiyorum

kizlar birde diyeti birakmayideneseniz bir hafta boyu, göreceksinizki artik çikolatanin eskisi kadar güzel degil çünkü zaten istediginiz zaman yiyebiliyorsunuz, birde mesela ben bitterin en koyunsunu aldim aci bir tadi var resmen onu yiyorum kaç gündür, sonra dün normal bir bitter çikolata yicektim agzima aldim ve tadi çok $ekerli geldi yemedim, yani insan tatli yedikce dahada $ekerli $eyler istiyor ama yemeyince ali$iyor a$iri tatli geliyor o $ey, birde böyle deneyin

ambitious sende kendine gel artik, tekrardan dünyayi yesen bile buraya yaz, en azindan daha dikkatli oluyordun yazinca...

Dün atak günümdü.

Bol kaşarlı simitler, (toplamda 2 simit) tatlı tuzlu tabak tabak kurabiyeler toplmada 15 adet civarı, 100 gr koca paket milkanın hepsi, 6 tane mini magnum, 100 gr ay çekirdeği, 8-10 tane malta eriği, 1 kase kuruyemiş (beyaz leblebi fındık badem) + kuru üzüm, 15-20 tane kuru erik, normal bir öğle yemeği (patates püresi, hindili bişey, çorba, salata, 2 mercimek köftesi, yarım portakallı keşkül tatlısı) peynirli pastırmalı sandviç

Leyya ne diyorsun bu duruma? öküz gibi yedim

canim ya ne desem bilemiyorum seni az çok anliyorum, fakat bence psikolojik tedavi alman gerekiyor gibi geldi bana, çünkü eminimki hem morelmen çok üzülüyorsun bu haline hemde fiziyolojik olarak, midene eziyet ediyorsun, en iyisi bir diyetisyene git o sana ne yapacagini söyler, en azindan bu sorun daha fazla ilerlemeden halledersin, canim üzgünüm ama sanirim seni bulimia hastaligi olmu$sun bence sadece psikolojik bir tedavi sonrasinda kurtulabilirsin, zor degilmi$ sadece yeme krizlerini tetikleyen sebepleri ara$tiyorlarmi$ ve onga göre davraniyorlarmi$, birçok yabanci sitelerde okudum, ve bu sayede bu hastaliktan çok kurtulan olmu$, yani i$e yariyo, bence hemen bir diyetisyenden randevu aliman lazim, ve eger sana piskologa git derse mutlaka gitmen lazim canim

Canım evet bir rahatsızlığım var, bu gerçek. Terapi ile geçer belki ama psikologlara inancım da tam değil. İnsanın kendi iradesinde bitiyor gibi geliyor bana, ben de senin gibi çok araştırdım. 4 yıllık psikoloji okuyan herkes diploma alıp psikolog oluyor. Yani bana ne yapabilir o psikolog gibi düşünüyorum. Çok iyi bir psikolog olması lazım beni telkin edebilmesi için...

offff yaa bende krizim tutunca ayni boyleyim iste
hatta suan bile kendimi nasil tutuyorum
kontrol edilemez bir istahim var
kilo vermekten vazgectimde almayayim yeter ne zorluklarla verdim
aslinda boyle yiyerek midemize vucudumuza ne buyuk zararlar veriyoruz

Evet midem sindirmeye çalışıyo okadar çeşit ve çok şeyi, yazık, bağırsaklarım dersen ayrı beter...

'İslah' olmam gerekiyor bu konuda...

ya canim psikologla güvenmiyorsan bir beslenme uzmanina görün, yada illaki gitmicem diyorsan, o zaman ilk ba$ta kendini bu halinle kabul etmeslisin, üstelik vücut kütle endeksine bakinca boyun sanirim 1.68 kilon ise 55, sen aslinda zayif bile sayilirsin, kilo vermek orda kalsin....
Ilk ba$ta zayif oldugunu kabul ediceksin, bundan sonra ataklara kar$i gemlebileceksin ancak.. destekcin çok bu forumda, bunu unutma ve artik özüne dön canimm

kızlar kendinizi kısıtladıkça çok yiyosunuz. ben uzun zamandır defter tutuyorum. benim günlük kalori ihtiyacım 2150. 1500-1700 kalori arasında diyet yapmaya çalışıyorum ama istediğimi de yiyorum. evet yavaş kilo veriliyor ama doğrusu da bu. hızlı kilo verince yağla birlikte kas da gidiyor e kas gidince metabolizma çok yavaşlıyor. bu bir kısır döngü ve en sonunda minimum kas maksimum yağla en yavaş metabolizmaya sahip olup su içsek yarıyor moduna giriyoruz
ayda 2,5 kilo versen 2 ayda 5 kilo yapar. kötü mü bu şimdi? yağdan veriyorsun en azından :) siz de öyle 1000-1200 kalorilik diyet yapmayın. 1500ün altına düşmeyin derim.

evet verite çok haklisin bence ihtiyacin olan kalorinin 300 veya 400 kal indirsen yava$ yava$ verirsin vede kastan verirsin...
tabi bu benim için geçerli degil maalesef, ben 1200 kaloriyi geçincede kilo aliyorum, ama saglik problemim var sanirim..
ambitious bence sen bu yöntemi uygulamalisin canim, bu arada kaç zamandir yazmadin, acaba banami kirildin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…