- Konu Sahibi bebekheyecani
- #8.981
Kızlar gruptaki hamilelere sorum var.Testte bata kaç gün varken ya da battan kaç gün sonra ilk pozitifi gördünüz?
(ilk silik bile çıksa)
(ilk silik bile çıksa)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin inşallah herzaman dua edicem rabbim ol der ve olur stres yapmayın lutfen cunkı gercekten umıdı kesınce stres yapmayınca ummadığın anda gelıyo rabbımın mucızesıHayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin dualarınıza bizi de ekleyin lütfen
Hepimiz burdakı herkes anneliği hak ediyor kadınlar sadece mutluluktan ağlamalıayy maşallahh canımm benımmmm Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cok sevındım senın adına ❤ sadece mutluluktan ağla
Kızlar gruptaki hamilelere sorum var.Testte bata kaç gün varken ya da battan kaç gün sonra ilk pozitifi gördünüz?
(ilk silik bile çıksa)
Canım 30 yaş üstü değilsen bence gerek yok. Akışına bırakın. Bir enaz 1-2 yıl deneyin derim.Ama bu size kalmış. Smear testi hamilelik olmasa bile her yıl her kadının mutlaka yaptırması gereken bir test düzenli olarak zaten.kızlar merhaba 6 aydır bebek istiyorz fakat olmadı en son gittiğim doktor pcos dedi ve benden sırasıyla smear rahim filmi ve eş sperm sonuçlarını istedi şimdi ise kafam karıştı çok mu aceleci davranıyrum zamana mı bırakmalıyım kendimi yoksa hemen bunları yaptırmalı mıyım aşırı kafam karışık ((
Perlitik nerelerdesin canım nasil gidiyor hamislik? Kan verdin mi tekrar hic? Bir sonraki kontrol ne zamanCanım ben 6 martta silik gördüm 12 mart batim. Ama yumurtam şubatta erken catlamisti 23 şubatta catlamisti.
yaptır canım bence doktor da bana 1 sene dedi 8. aydayız keşke 3. yada 4. ayda direk isteseler.kızlar merhaba 6 aydır bebek istiyorz fakat olmadı en son gittiğim doktor pcos dedi ve benden sırasıyla smear rahim filmi ve eş sperm sonuçlarını istedi şimdi ise kafam karıştı çok mu aceleci davranıyrum zamana mı bırakmalıyım kendimi yoksa hemen bunları yaptırmalı mıyım aşırı kafam karışık ((
Canım ben catlamayla beraber 10.gün yani 3 4 gün önce yaklasıkKızlar gruptaki hamilelere sorum var.Testte bata kaç gün varken ya da battan kaç gün sonra ilk pozitifi gördünüz?
(ilk silik bile çıksa)
Battan önce öğrenen şanslı gruptansın :)Canım ben 6 martta silik gördüm 12 mart batim. Ama yumurtam şubatta erken catlamisti 23 şubatta catlamisti.
Perlitik nerelerdesin canım nasil gidiyor hamislik? Kan verdin mi tekrar hic? Bir sonraki kontrol ne zaman
Benimde olsa bugün çıkardı herhalde bat günüm ama gelen giden yokCanım ben catlamayla beraber 10.gün yani 3 4 gün önce yaklasık
Bana battan sonra öğrenmek daha büyük sans gibi geliyor sabredebilirsen tabiBattan önce öğrenen şanslı gruptansın :)
Belli olmaz ama herkeste aynı olmuyoBenimde olsa bugün çıkardı herhalde bat günüm ama gelen giden yok
Ben şahsen bu ay bat geçmeden yapmayı düşünmüyorum. Pazartesi bat bakalım. Erken olmazsamBattan önce öğrenen şanslı gruptansın :)
Battan önce öğrenen şanslı gruptansın :)
Bi çıksında önce sonra hiç önemli değil. :)Bana battan sonra öğrenmek daha büyük sans gibi geliyor sabredebilirsen tabi
Sabrından bana da biraz ilave eder misin :) Yumurtlamadan 1 hafta sonra teste başladım.Bugün bat yarına test kalmadı :)Ben şahsen bu ay bat geçmeden yapmayı düşünmüyorum. Pazartesi bat bakalım. Erken olmazsam
Ya ben de hemen gitmeyeyim diyorum kacıncı hafta olmus olcak senin bi gittiğimde hepsi hallolsa kese kalp atısı tahliller süper olurKuzum kan vermeye korkuyorum. Takipteyim sizi okuyorum sürekli koyulasma takip ediyorum bu cumartesi değil diğer cumartesi de Dr a gitmeyi düşünüyorum biraz sabretmeyi öğrenmem lazım. Sosyal hayatımda ve iş hayatımda peygamber sabri var sende derler bu bebek işi beni sabırsız etti belki o ilk kötü değerlerden dolayı öyle oldum şimdilik iyi gidiyor duamdasiniz canım inşallah sağlıkla ilerler benim bebeğim de
Ama kaç aydır hüsrana uğrayınca otomatik yükleniyor bu özellikSabrından bana da biraz ilave eder misin :) Yumurtlamadan 1 hafta sonra teste başladım.Bugün bat yarına test kalmadı :)