• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ay allahım ınsallah düşük yaptım 23 ocakta rabbım kımseye yasatmasın daha ustune adet gormedım 7-8 martta cok agrı cektım akıntım oldu daha bı hafta gectı ustunden cıkarmıykı yaa cok heyecan yaptım 😍

Ay allahım ınsallah düşük yaptım 23 ocakta rabbım kımseye yasatmasın daha ustune adet gormedım 7-8 martta cok agrı cektım akıntım oldu daha bı hafta gectı ustunden cıkarmıykı yaa cok heyecan yaptım 😍
Bu mavi testler çok hassas oluyor ve bugüne kadar yalancı pozitif çıkaranı görmedim. İnşallah vardır kuzum.

Kızlar merhaba utanarak bi sorum olacak size, şeker ilacına başladığımdan beri büyük abdest günde 5 kere en az oluyor. İlacı bıraktım iki gün ara vereyim dedim hala aynı sabah uyandığımdan beri 3 oldu daha da olacak eminim. Bunun gebelikle bir ilgisi olabilir mi

Kanama neden gelmiyo 2 gün önce 93tü beta şimdiye düşmesi gerekmez miydi? Geçen sene 213e düşünce beta kanama başlamıştı 3 günde de 100e düşmüştü. Ne kanama var ne bişe. Kanama var diye koşa koşa tuvalete gidiyorum bi beyaz bi sarı akıntı geliyor. Kafam çok karışık
kuzum allah askına gıt bı kan ver belkıde yukselıyor kii insallllaaaah oyledır.❤

Kanama neden gelmiyo 2 gün önce 93tü beta şimdiye düşmesi gerekmez miydi? Geçen sene 213e düşünce beta kanama başlamıştı 3 günde de 100e düşmüştü. Ne kanama var ne bişe. Kanama var diye koşa koşa tuvalete gidiyorum bi beyaz bi sarı akıntı geliyor. Kafam çok karışık
progestan kullandın mı canım. Benim değerim 12,79 du 6 gün sonra kanamam geldi.üzülerek söylüyorum ama akıntım çok yoğundu benimde günlük pedimde sadece akıntı oluyordu.

Back