• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ya ben de hemen gitmeyeyim diyorum kacıncı hafta olmus olcak senin bi gittiğimde hepsi hallolsa kese kalp atısı tahliller süper olur😊
Doktorların kendisi bile çok erken gelmenize gerek yok diyor. Hatta 6. hafta ile birlikte gidip aynı anda kalp atışını da öğrenin diyor. Zaten bebek var belli bir şey. Bana mantıklı geliyor 6. hafta gitmek. Öte yandan hamile kalınca hemen ilaç veriyolar mı kullanmamız gereken bir şeyler var mı acaba aklıma o da geliyor, hemen mi gitmek lazım diye.

Kuzum yumurta takibine gidiyordum ya Dr a bilerek test yapmıştım 💜 23 ünde catlamisti biliyorum. Erken öğrenmek hiçte güzel birsey değilmiş ama şimdi öğrenmeyi isterdim 💜
Doktora yumurtlama takibi istediğimizi söylediğinde mi yapıyor canım.Sen devlette mi özelde mi yaptırdın birde?

Doktorların kendisi bile çok erken gelmenize gerek yok diyor. Hatta 6. hafta ile birlikte gidip aynı anda kalp atışını da öğrenin diyor. Zaten bebek var belli bir şey. Bana mantıklı geliyor 6. hafta gitmek. Öte yandan hamile kalınca hemen ilaç veriyolar mı kullanmamız gereken bir şeyler var mı acaba aklıma o da geliyor, hemen mi gitmek lazım diye.

Kuzum folik asit kullanmak lazım benim Dr um whatsapptan dedi bana imom omega al diye onu içiyorum 6 marttan beri

Doktora yumurtlama takibi istediğimizi söylediğinde mi yapıyor canım.Sen devlette mi özelde mi yaptırdın birde?

Canım kendim istedim yumurta takibi yaptırmak istiyorum diye. Özeldi canim 4 kere gittim. Önce regl 3. Gunu gittim kist var mi baktı sonra 1 hafta sonra çağırdı sonra 2 kere daha çağırdı catladigini görene kadar çağırdı sağ olsun

Kuzum 6 + 1 olacak Allah nasip ederse 💜 kan stresini çok çektim bir de kese stresini çekmek istemediğim için şimdilik fikrim bu kuzum
En guzeli canimcm dayanabildigin kadar gec gitmekte fayda var bence. Kanama agri vs yoksa yolundadir zaten her sey. Ultrasona zaten ne kadar az girersek o kadar iyi kafasindayim ben😌

Canım kendim istedim yumurta takibi yaptırmak istiyorum diye. Özeldi canim 4 kere gittim. Önce regl 3. Gunu gittim kist var mi baktı sonra 1 hafta sonra çağırdı sonra 2 kere daha çağırdı catladigini görene kadar çağırdı sağ olsun
Reglinin 3. günü mü gitmek gerekiyor sana mı öyle denk geldi canım.Regl olunca mı gitsem bende.

Kizlar acil bakarmisinz bu nedemek hamileyim kac haftalik yani deger iyimi nedr lutfen cvb yazin

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-15-15-58-47.png
    Screenshot_2023-03-15-15-58-47.png
    109,2 KB · Görüntüleme: 108
Ben de öyle düşünüyorum diğer türlü sürekli git gel yapmaya gerek yok ya ilk basta folik asit heralde baska yok bazıları vitamin takviye veriyor

Back