• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

hayırlı olsunn guzelımm :) Saglıkl al kucagına:) bırde anlat bıze neler yaptın hangı gunlerı degerlendırdın ❤😍
Ovulasyon yapmadım bitanem sadece akıntım olduğu günleri değerlendirdik geçen ay 19 gün gecikmişti reglim cok heveslenmiştim ama baya hayal kırıklığı yaşadım hep negatif bu ay odaklanmadım 9 gün gectı suan reglim ve ben rüyamda gördüm hamile olduğumu bebeğimi emziriyodum uyanınca bugun çok ağladım imkan vermedim çünki ama gittim test aldım baktım inanamadım zaten hiç belirtim de yok sadece gecen eşime dönüp durma yatak sallanınca mıdem bulanıyo dedım burda 3 4 aydır beraberiz Allahım sanada nasip etsin inşallah bütün dualarım sızın le ilk sizle paylastım 🙏🙏💜💜

Ovulasyon yapmadım bitanem sadece akıntım olduğu günleri değerlendirdik geçen ay 19 gün gecikmişti reglim cok heveslenmiştim ama baya hayal kırıklığı yaşadım hep negatif bu ay odaklanmadım 9 gün gectı suan reglim ve ben rüyamda gördüm hamile olduğumu bebeğimi emziriyodum uyanınca bugun çok ağladım imkan vermedim çünki ama gittim test aldım baktım inanamadım zaten hiç belirtim de yok sadece gecen eşime dönüp durma yatak sallanınca mıdem bulanıyo dedım burda 3 4 aydır beraberiz Allahım sanada nasip etsin inşallah bütün dualarım sızın le ilk sizle paylastım 🙏🙏💜💜
Ay bende uc gece once dişi kedim var doğum yaptı rüyamda . Sımdı baktım hamılelıge yoruluyormuss 😍

Kanama neden gelmiyo 2 gün önce 93tü beta şimdiye düşmesi gerekmez miydi? Geçen sene 213e düşünce beta kanama başlamıştı 3 günde de 100e düşmüştü. Ne kanama var ne bişe. Kanama var diye koşa koşa tuvalete gidiyorum bi beyaz bi sarı akıntı geliyor. Kafam çok karışık
Dış gebeliktede sağlıksız artıyor diye duymuştum inişli çıkışlı :(

Canım hemen yaz bize cok merak ediyorum sonucu
Tamam bebeğim
Kuzum tabiki de hayırlısı bizim dileğimiz o yönde inş öyledir de
Sanmıyorum bebeğim
kuzum allah askına gıt bı kan ver belkıde yukselıyor kii insallllaaaah oyledır.❤
Hiç sanmıyorum kuzum
progestan kullandın mı canım. Benim değerim 12,79 du 6 gün sonra kanamam geldi.üzülerek söylüyorum ama akıntım çok yoğundu benimde günlük pedimde sadece akıntı oluyordu.
Yok kullanmadım ya benim de gelse bir an önce keşke
Dış gebeliktede sağlıksız artıyor diye duymuştum inişli çıkışlı :KK43:
İnşallah o değildir🙏🏼

Selamm ben ovülasyon testlerimle devam ediyorum bu ay inşallah pozitifleri görürüz 🙏☺️☺️

Eklentiler

• IMG_20230314_182328.jpg
    IMG_20230314_182328.jpg
    140 KB · Görüntüleme: 56
ayy maşallahh canımm benımmmm Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cok sevındım senın adına ❤ sadece mutluluktan ağla 💕

Back