• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Laboquick mi bunlar canim. Ben de baslicam bi kac gun sonra
Yok hayır birebeningünlüğü sayfasından aldım :) diğer markalar daha süşük değerlerde pozitif gösteriyormuş sanırım ama bunlar yumurta 21 22 mm olunca pozitif gösteriyormuş o yüzden aldım henüz pozitif göremedim inşallah görürüm bugün ☺️

kızlar merhaba 6 aydır bebek istiyorz fakat olmadı en son gittiğim doktor pcos dedi ve benden sırasıyla smear rahim filmi ve eş sperm sonuçlarını istedi şimdi ise kafam karıştı çok mu aceleci davranıyrum zamana mı bırakmalıyım kendimi yoksa hemen bunları yaptırmalı mıyım aşırı kafam karışık :KK43:((
Boşver hem kendin dene hemde hastaneye görün zamana bırakma derim ben zamana bıraktım 4 yıl oldu 2.çocuk olmuyor 🙄

Kızlar keseyi gördüm şükür rabbim inşallah sizlerede en kısa zamanda. Nasip etsin sadece bir kere kan verdiğim için neydi ne değildi hiç bilgim yoktu normal gebelik mi değerim artıyor mu hiç birini bilmiyordum bugün ağrım olduğu için gittim keseyi gördük

Eklentiler

• 6822E99E-2227-4BC1-BAEE-632B6E83856E.jpeg
    6822E99E-2227-4BC1-BAEE-632B6E83856E.jpeg
    88,6 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar keseyi gördüm şükür rabbim inşallah sizlerede en kısa zamanda. Nasip etsin sadece bir kere kan verdiğim için neydi ne değildi hiç bilgim yoktu normal gebelik mi değerim artıyor mu hiç birini bilmiyordum bugün ağrım olduğu için gittim keseyi gördük
Ya ben de öyle istiyorum kacıncı haftalarda naptın simdi kuzum ne zaman kan verdin simdi kacıncı haftada kese gördün

Back