• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kuzum uygulamasını indirdim telefonuma. Kayıt oldum. İngilizcen yoksa google translate e yaz ingilizcesini karşılığında türkçesini veriyor zaten.

Ateşini her sabah gözünü açtığın gibi konuşmadan ve hareket etmeden ölçmen gerekiyor aynı saat aralıklarında. Ben yatağımın başında tutuyordum sabah elimi atıp ölçüyortdum hemen ama aynı saatte yapmamıştım hiç, ne zaman uyanırsam ölçüyotdum. Çıkan sonucu da programda yer alan takvime giriyorsun.
Anladım canım yine anlamazsam sana sorarım olur mu?

Benimse reglden önce hiç bir ağrım olmaz. Ne zaman ilk kan gelir, 1 saat sonra ağrılarım başlar. Bugün baya ağrım var bacağıma bacağıma vuruyo sızım sızım sızlatıyor.
Benim de kasıklarımda ağrı var acaba yine mi yumurta büyüyor 🤔 okul çıkışı yine ovulasyon yapcam bakcam ☺️

Kızlar dünü adet olarak girdim program 2 mart yumurtama gününü öne çekmiş ama bi tuhaf 3 gün sadece verimli gün görünüyor

Eklentiler

• Screenshot_20230315-133326_Femometer.jpg
    Screenshot_20230315-133326_Femometer.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 85
Benim de kasıklarımda ağrı var acaba yine mi yumurta büyüyor 🤔 okul çıkışı yine ovulasyon yapcam bakcam ☺️
Bizim seninle aynı gidiyor niyeyse. Aynı zamanlarda öğreneceğiz gibi. Bende de ağrı gittikçe ağrtmaya başladı. Kötü değilim öyle ama arada giriyo duruyo. Bir şey tırtıklıyor gibi.

Bizim seninle aynı gidiyor niyeyse. Aynı zamanlarda öğreneceğiz gibi. Bende de ağrı gittikçe ağrtmaya başladı. Kötü değilim öyle ama arada giriyo duruyo. Bir şey tırtıklıyor gibi.
Aynı ben işte aynı. Ay kuzum İnşallah pozitif haberlerle gidelim 😍❤️😍❤️ peki sen daha değerlendirecek misin

Kızlar dünü adet olarak girdim program 2 mart yumurtama gününü öne çekmiş ama bi tuhaf 3 gün sadece verimli gün görünüyor
Fala inanma falsız kalma, uygulamalara inanma uygulamasız kalma demişler.

Bu uygulamaya çok takılma kuzum, bunlar otomatik hesaplamalar yapıyor. Mesela benimkini hep yanlış gösteriyo :D

Aynı ben işte aynı. Ay kuzum İnşallah pozitif haberlerle gidelim 😍❤️😍❤️ peki sen daha değerlendirecek misin
Biz zevk -ü sefa için takılıyoruz artık :D Kocama bir haller oldu bu ay. Bana da oldu niyeyse, hava değişimimidir nedir töbe yarabbim kudurduk.

Benim tutuyordu canım hep dediği gün oluyordum şaşmıyordu ki anlamadım bu sefer
Fala inanma falsız kalma, uygulamalara inanma uygulamasız kalma demişler.

Bu uygulamaya çok takılma kuzum, bunlar otomatik hesaplamalar yapıyor. Mesela benimkini hep yanlış gösteriyo :KK70:

Kızlar burda sılık cızgı var mı ? Kuruma cızgısıdir dıye yıkadım hala var goruyorum sız goruyormusunuz 8 martta yumurtlama akıntısı ve agrısı cektım
Allahhhhhh mavi test :halay:

Canım var görüyorum ben de hayırlı olsun, yarın sabah ilk idrar ile tekrarla koyuluğu takip et.

Back