• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kanama neden gelmiyo 2 gün önce 93tü beta şimdiye düşmesi gerekmez miydi? Geçen sene 213e düşünce beta kanama başlamıştı 3 günde de 100e düşmüştü. Ne kanama var ne bişe. Kanama var diye koşa koşa tuvalete gidiyorum bi beyaz bi sarı akıntı geliyor. Kafam çok karışık
Canım tekrar bi kan mi versen yada test yapsan

Çünkü Ogün akıntım çok oldu
Program tahmini ve standart hesaplama yapıyor ve çoğunlukla da yanılıyor. En iyi yine insan tanıyor ve biliyor kendini. Ancak akıntı olduğu gün değil de akıntıdan sonra 1-2 gün içerisinde diyor internette yumurtlama günü için.

Program tahmini ve standart hesaplama yapıyor ve çoğunlukla da yanılıyor. En iyi yine insan tanıyor ve biliyor kendini. Ancak akıntı olduğu gün değil de akıntıdan sonra 1-2 gün içerisinde diyor internette yumurtlama günü için.
Ozamanları da değerlendirdim ama tutmadı galiba, Regl olcak gibiyim 😂😂

Kanama neden gelmiyo 2 gün önce 93tü beta şimdiye düşmesi gerekmez miydi? Geçen sene 213e düşünce beta kanama başlamıştı 3 günde de 100e düşmüştü. Ne kanama var ne bişe. Kanama var diye koşa koşa tuvalete gidiyorum bi beyaz bi sarı akıntı geliyor. Kafam çok karışık
Bence sen düşük yapmıyorsun kuzum.

Kızlar kızlar bsy sorcam ateş takibi ve onun programı fertility diye bsy var ya onda takibi nasıl yapıyrz ve o programa kayıt olamadım ben bilen var mı?

Cnm dün doktoru aradım
Hocam "progestanı ne zamana kadar kullanıyım, hamile olsam da devam edim mi kullanmaya" dıye sordum

Tam dıcektim hocam test yaptım pozitif duruyor falan...
Bide ne zmn test yapim dedim.
Adet geçsin 13-15 gün sonra dedi😅
Sustum..
Ben Progestanı iki gündür içmiyorum bıraktım

Kızlar kızlar bsy sorcam ateş takibi ve onun programı fertility diye bsy var ya onda takibi nasıl yapıyrz ve o programa kayıt olamadım ben bilen var mı?
Kuzum uygulamasını indirdim telefonuma. Kayıt oldum. İngilizcen yoksa google translate e yaz ingilizcesini karşılığında türkçesini veriyor zaten.

Ateşini her sabah gözünü açtığın gibi konuşmadan ve hareket etmeden ölçmen gerekiyor aynı saat aralıklarında. Ben yatağımın başında tutuyordum sabah elimi atıp ölçüyortdum hemen ama aynı saatte yapmamıştım hiç, ne zaman uyanırsam ölçüyotdum. Çıkan sonucu da programda yer alan takvime giriyorsun.

Back