• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Yeni test yaptım aynı marka bebe time eczaneden aldım sanırım pozitif mii Allahım sen isteyen herkese nasip ett 🙏🙏🙏

Eklentiler

• IMG_20230315_125937.jpg
    IMG_20230315_125937.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 62
Bilmiyorum mi hiç te anlamam cumartesi 586idi değer doktor çok normal dedi ama bilmiyorum korki ve kaç haftalık olduğu

Bilmiyorum mi hiç te anlamam cumartesi 586idi değer doktor çok normal dedi ama bilmiyorum korktum 😥
Tatlım beta değerin ve kaç haftalık olduğunu öğrenmen gerekiyor.
Bugün tekrar kan aldı mı senden?

Kanama neden gelmiyo 2 gün önce 93tü beta şimdiye düşmesi gerekmez miydi? Geçen sene 213e düşünce beta kanama başlamıştı 3 günde de 100e düşmüştü. Ne kanama var ne bişe. Kanama var diye koşa koşa tuvalete gidiyorum bi beyaz bi sarı akıntı geliyor. Kafam çok karışık

Yok şöyle 4 gün önce 586 ya bugüne kadar 1500 a bulmuştur diye düşünmüştüm o zaman görünür dedim kendimce ama olmadı işte 😥
Canım ultrason cihazı eskiyse vajinal baksa bile görmemesi normal şuan zaten 2000 civarıdır 2-3 gün sonra gittiğinde görünür inşallah

Kanama neden gelmiyo 2 gün önce 93tü beta şimdiye düşmesi gerekmez miydi? Geçen sene 213e düşünce beta kanama başlamıştı 3 günde de 100e düşmüştü. Ne kanama var ne bişe. Kanama var diye koşa koşa tuvalete gidiyorum bi beyaz bi sarı akıntı geliyor. Kafam çok karışık
Tekrar kan verecek misin canim? Belki de 93 olan yanlisti

Back