💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

canım senle aynı zamanda adet olacagız sımdı baktımda lısteden.yumurtlamanı takıp edıyormusun sen ?
Yok canım programa göre dün yüksek bugün ve yarın da yüksek.
Ya tutarsa hesabı yapıyorum Nasrettin hesabı sen peki?

Ayyy geçmiyor günler geçmiyor sanki. Saat 1 de iş toplantım var. bir yandan sunum hazırlıyorum bir yandan aklım fikrim burada.
Yok yok asla geçmiyor zaman falan. Zaten herkes diyo ki böyle olduğunuz için olmuyor. Ne alaka yani. Yumoşlar buluşmak isterse buluşur işte

Ben de oyleydim pazar günü.. bi kac gun gecip hormonlar degisince geciyor o psikoloji.. sonra yeni bir enerji vucut da hazirlaniyor zaten en bastan. Moral bozmak yok.. bayram gelmeden guzel haberleri alicaz insallah ben bu aydan cok umutluyum

Ben de oyleydim pazar günü.. bi kac gun gecip hormonlar degisince geciyor o psikoloji.. sonra yeni bir enerji vucut da hazirlaniyor zaten en bastan. Moral bozmak yok.. bayram gelmeden guzel haberleri alicaz insallah ben bu aydan cok umutluyum
O zaman ben bi kalkıp silkeleneyim bi temizliğe vereyim kendimi umutlandım tekrar teşekkür ederim kuzum inşallah inşallah iyi haberlerle gelicez kuzucuğum

Yok canım programa göre dün yüksek bugün ve yarın da yüksek.
Ya tutarsa hesabı yapıyorum Nasrettin hesabı sen peki?
Ben onceden 3 ay takıp etmıstm benım 13. Yada 14.gun yumurtlama oluyor canım persembe cuma gunu benımde yumurtlama gunlerı ama ben cumartesıden berı basladım degerlendırmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…