- 25 Eylül 2018
- 1.219
- 2.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.861
Mis gibi artıyor vallaKızlar bendeki testler ortadaki comfort diğerleri prodoctor elimde bunlar oldugu için kullandım takip etmek için bence artmış sizce
Benimki de öyle sürekli dalga geçerEşim ne zaman burada takıldığımı görse, "yine gözüm ablalık mı yapıyon" diye dalga geçiyo.
Dün akşamda yine konuşuyoruz "sen nereden mezunsun" diyorDedim eğitimimi aldığım yer sağlam.
Amin canım cok sagol insallahMis gibi artıyor vallasağlıkla ilerlesin canım benim
Benim se kafam dagılıyor burda ya cok iyi geliyoBenimki de öyle sürekli dalga geçerama güzel arkadaşlıklar kuruluyor
ben sanki bunda bi çizgi gördüm gibiBugün sabah yaptım ben Bi görüyor gibi oluyrm Bi görmüyor gibiama galiba yok değişik ışıklar da çektim
Yok canım programa göre dün yüksek bugün ve yarın da yüksek.canım senle aynı zamanda adet olacagız sımdı baktımda lısteden.yumurtlamanı takıp edıyormusun sen ?
Yok yok asla geçmiyor zaman falan. Zaten herkes diyo ki böyle olduğunuz için olmuyor. Ne alaka yani. Yumoşlar buluşmak isterse buluşur işteAyyy geçmiyor günler geçmiyor sanki. Saat 1 de iş toplantım var. bir yandan sunum hazırlıyorum bir yandan aklım fikrim burada.
Ben konuşunca iyi oluyor ama birileriyle konuşmadan burda sürekli onu bunu okursam kendimde belirti arayıp duruyorumBenim se kafam dagılıyor burda ya cok iyi geliyo
Ayy keşke olsa varya nası mutlu olurumben sanki bunda bi çizgi gördüm gibi
Ben konuşunca iyi oluyor ama birileriyle konuşmadan burda sürekli onu bunu okursam kendimde belirti arayıp duruyorum
Ben de orada gördümben sanki bunda bi çizgi gördüm gibi
Aynen öyleöyle oluyo insan tabi hep kendine uyarlıyo herseyi
Ben de oyleydim pazar günü.. bi kac gun gecip hormonlar degisince geciyor o psikoloji.. sonra yeni bir enerjiBugün başladıbuhranlardayım valla kimseyi göresim konuşasın yok fiziken iyiki siz varsınız kafam dağılıyor bazen sizinle seviniyorum bazende sizinle üzülüyorum düştük ama toparlanıcaz haklısın
O zaman ben bi kalkıp silkeleneyim bi temizliğe vereyim kendimiBen de oyleydim pazar günü.. bi kac gun gecip hormonlar degisince geciyor o psikoloji.. sonra yeni bir enerjivucut da hazirlaniyor zaten en bastan. Moral bozmak yok.. bayram gelmeden guzel haberleri alicaz insallah ben bu aydan cok umutluyum
Keske bilseydin ne zaman yumurtladıgınıAynen öylebence ben geç yumurtlama da yaşadım. İnşallah regl olmam sanki olacakmışım gibi de geliyor
Programa göre 27 şubat ama benim hatırladığım 2 mart falandıKeske bilseydin ne zaman yumurtladıgını
Çünkü Ogün akıntım çok olduPrograma göre 27 şubat ama benim hatırladığım 2 mart falandı
Ben onceden 3 ay takıp etmıstm benım 13. Yada 14.gun yumurtlama oluyor canım persembe cuma gunu benımde yumurtlama gunlerı ama ben cumartesıden berı basladım degerlendırmeyeYok canım programa göre dün yüksek bugün ve yarın da yüksek.
Ya tutarsa hesabı yapıyorum Nasrettin hesabısen peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?