💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Eğer bu ay gebelik olmazsa nisanda yaktıracağım

Selam arkadaşlar. Benim de BAT 15 Mart. Yani bugün. Yaklaşık 10 gündür tüm belirtilerim var. Test için bugün sabredebilirsem yarını bekleyeceğim.

Son adet tarihin ne canım ordan kaç haftalık olduğu çıkar keseyi görmek için beta değerin düşük ama sanki 1000 de falan görünüyor diyorlardı burda okuduğun yorumlarda falan

Son adet tarihin ne canım ordan kaç haftalık olduğu çıkar keseyi görmek için beta değerin düşük ama sanki 1000 de falan görünüyor diyorlardı burda okuduğun yorumlarda falan
Son adet tarihim 3 şubattı canım işte çatlamak iğnesi vuruldum 3 martta adet olmam gerekti an son cumartesi beta 586i çıktı bilmiyorum korktum

Son adet tarihim 3 şubattı canım işte çatlamak iğnesi vuruldum 3 martta adet olmam gerekti an son cumartesi beta 586i çıktı bilmiyorum korktum
Canım 1500 betada vajinal 3000 üstü karından kese gözükür şuan kese görünmez zaten boşa korkuyorsun

Ortalama şu an betanın 2000 civarı olması gerekiyor 2 günde bir 2 katına çıktığı için. Hesaplamaya göre de 5 hafta 5 günlük falan hamilesin canım olabilir ama burda okudum bazen 6 haftada da görünüyormuş bir kaç gün sonra tekrar gitsen görünür bence korkulacak bir durum yok

Canım 1500 betada vajinal 3000 üstü karından kese gözükür şuan kese görünmez zaten boşa korkuyorsun
Yok şöyle 4 gün önce 586 ya bugüne kadar 1500 a bulmuştur diye düşünmüştüm o zaman görünür dedim kendimce ama olmadı işte

Ay inşallah cumartesi gel tekrar dedi doktorumda bakalım inşallah

Ay inşallah cumartesi gel tekrar dedi doktorumda bakalım inşallah
Yok yok hiç korkma az önce de okudum 5 hafta 4 günlükte falan görünmeyen oluyormuş. Bende ne zaman doktora gideyim diye hesabını yaparken yorumlarda denk geldim hep. Bir kaç güne gidersin tekrar birşey olmaz inşallah :)

Ay çok teşekkür ederim yani 2 yıldır bu anı bekliyorum sizdeki hamilesiniz

Peki progestanı kullanmaya devam et dedimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…