• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Selam arkadaşlar. Benim de BAT 15 Mart. Yani bugün. Yaklaşık 10 gündür tüm belirtilerim var. Test için bugün sabredebilirsem yarını bekleyeceğim.
Vallahi bravo. Biz burada ilişkiden yarım saat sonra acaba tuttu mu test yapsam çıkar mı modundayız :D

Vallahi bravo. Biz burada ilişkiden yarım saat sonra acaba tuttu mu test yapsam çıkar mı modundayız :KK70:
benim de modum inanın o frenliyo etradımdakiler:) Evde test 2 gün önce yaptım negatifti. Kan için yarını bekliyorum. Belirtilerim çok yoğun şekilde var ancak adet belirtileriyle çok benzediği için ikilem yaşıyorum.

ne kadar uzun surmus oyle cıkması guzelım.Ben ara vermıstım bebek olayına şubatta full,sımdı yenıden basladım bende ovu ates fln yapmıyorum vıtamın bıle ımıyorum bır bucuk aydır ama duzenlı ılıskıye dıkkat ederek ılerlıyorum kuzucum.Saglıkla gelsın mınnaklar artık ya :)
İnşallah çiçeğim bende öyleyim şu an bu günler yumurtlama günlerim tahmini değerlendiriyorum işte kuzum işte acaba depremden dolayı aksamis olabilir mi dedik bir hafta daha aramazlarsa biz gidicez ben arıyorum çünkü bağlanıyor kapanıyor telefon

Vallahi bravo. Biz burada ilişkiden yarım saat sonra acaba tuttu mu test yapsam çıkar mı modundayız :KK70:
:)))
benim de modum inanın o frenliyo etradımdakiler:) Evde test 2 gün önce yaptım negatifti. Kan için yarını bekliyorum. Belirtilerim çok yoğun şekilde var ancak adet belirtileriyle çok benzediği için ikilem yaşıyorum.
Bel ve sırt ağrım çok yoğun bir şekilde var 10 gündür. normalde adet günümden bir iki gün önce göğüslerimde ağrı olur ancak yine 10 gündür göğüslerimin sadece uç bölgesinde çok ağrı var acıyo gibi de aynı zamanda. Duygu geçişlerimde çok sert hem çok sinirli hem çok duygusalım bugünlerde.

İnşallah vardır canım :KK200: :dua:

Ayyy geçmiyor günler geçmiyor sanki. Saat 1 de iş toplantım var. bir yandan sunum hazırlıyorum bir yandan aklım fikrim burada.

Kesinlikle geçmiyor çalıştığımız halde geçmiyor zaman 😂😂
Eşim ne zaman burada takıldığımı görse, "yine gözüm ablalık mı yapıyon" diye dalga geçiyo. :D

Dün akşamda yine konuşuyoruz "sen nereden mezunsun" diyor :D Dedim eğitimimi aldığım yer sağlam.

Canimcm basladi mi adet? Canını sıkma ya bak hepimiz yaşadık yaşıyoruz görüyorsun sen de. Üzücü oluyor evet. Onun dışında regl doneminin hormonel degisikliklerinden dolayi psikoloji daha da derinden etkilenebiliyor yasananlardan ama sona dogru toparlaniyor insan. Bir kac günüm kaldi reglin bitmesine bak icim umutla dolmaya basladi benim tekrardan☺️ hem yeniden baslayacaktik hani😉
Bugün başladı 🥲 buhranlardayım valla kimseyi göresim konuşasın yok fiziken 🙈 iyiki siz varsınız kafam dağılıyor 🥲💐 bazen sizinle seviniyorum bazende sizinle üzülüyorum 🙏 düştük ama toparlanıcaz haklısın 💃💃💃

Back