- 27 Aralık 2022
- 1.143
- 1.636
- 53
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #8.841
Aynen canım benim de 4 haftalık bugün inşallah sağ salim sağlıkla dünyaya gelirler.Ay çok teşekkür ederim yani 2 yıldır bu anı bekliyorum sizdeki hamilesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım benim de 4 haftalık bugün inşallah sağ salim sağlıkla dünyaya gelirler.Ay çok teşekkür ederim yani 2 yıldır bu anı bekliyorum sizdeki hamilesiniz
Reglin bittiği gibi hemen git canım. Belki sana 1 ay demez de 1 hafta der. Nisanı yine dolu geçirme şansın olabilir böylece.Eğer bu ay gebelik olmazsa nisanda yaktıracağım
Görünür canım insallah ya yeni daha doktor ne dedi12 gün geçti yani canım
Vallahi bravo. Biz burada ilişkiden yarım saat sonra acaba tuttu mu test yapsam çıkar mı modundayızSelam arkadaşlar. Benim de BAT 15 Mart. Yani bugün. Yaklaşık 10 gündür tüm belirtilerim var. Test için bugün sabredebilirsem yarını bekleyeceğim.
Bence öyle hissediyorumSenin ağzın ne diyor parmakların ne yazıyor öyle ayy inşallah inşallah
Doktora ne zaman gidiceksin canımAynen canım benim de 4 haftalık bugün inşallah sağ salim sağlıkla dünyaya gelirler.
Amin inşallahAynen canım benim de 4 haftalık bugün inşallah sağ salim sağlıkla dünyaya gelirler.
Ay cok güldüm bu yorumuna valla dogru diyosnVallahi bravo. Biz burada ilişkiden yarım saat sonra acaba tuttu mu test yapsam çıkar mı modundayız
benim de modum inanın o frenliyo etradımdakiler:) Evde test 2 gün önce yaptım negatifti. Kan için yarını bekliyorum. Belirtilerim çok yoğun şekilde var ancak adet belirtileriyle çok benzediği için ikilem yaşıyorum.Vallahi bravo. Biz burada ilişkiden yarım saat sonra acaba tuttu mu test yapsam çıkar mı modundayız
İnşallah çiçeğim bende öyleyim şu an bu günler yumurtlama günlerim tahmini değerlendiriyorum işte kuzum işte acaba depremden dolayı aksamis olabilir mi dedik bir hafta daha aramazlarsa biz gidicez ben arıyorum çünkü bağlanıyor kapanıyor telefonne kadar uzun surmus oyle cıkması guzelım.Ben ara vermıstım bebek olayına şubatta full,sımdı yenıden basladım bende ovu ates fln yapmıyorum vıtamın bıle ımıyorum bır bucuk aydır ama duzenlı ılıskıye dıkkat ederek ılerlıyorum kuzucum.Saglıkla gelsın mınnaklar artık ya :)
:)))Vallahi bravo. Biz burada ilişkiden yarım saat sonra acaba tuttu mu test yapsam çıkar mı modundayız
Bel ve sırt ağrım çok yoğun bir şekilde var 10 gündür. normalde adet günümden bir iki gün önce göğüslerimde ağrı olur ancak yine 10 gündür göğüslerimin sadece uç bölgesinde çok ağrı var acıyo gibi de aynı zamanda. Duygu geçişlerimde çok sert hem çok sinirli hem çok duygusalım bugünlerde.benim de modum inanın o frenliyo etradımdakiler:) Evde test 2 gün önce yaptım negatifti. Kan için yarını bekliyorum. Belirtilerim çok yoğun şekilde var ancak adet belirtileriyle çok benzediği için ikilem yaşıyorum.
Hislerin de yanılmamanı dilerim canımBence öyle hissediyorum
AminnnnHislerin de yanılmamanı dilerim canım
İnşallah vardır canımbenim de modum inanın o frenliyo etradımdakiler:) Evde test 2 gün önce yaptım negatifti. Kan için yarını bekliyorum. Belirtilerim çok yoğun şekilde var ancak adet belirtileriyle çok benzediği için ikilem yaşıyorum.
Kesinlikle geçmiyor çalıştığımız halde geçmiyor zamanAyyy geçmiyor günler geçmiyor sanki. Saat 1 de iş toplantım var. bir yandan sunum hazırlıyorum bir yandan aklım fikrim burada.
canım senle aynı zamanda adet olacagız sımdı baktımda lısteden.yumurtlamanı takıp edıyormusun sen ?Tatlım kaç haftalık hamilesin
Eşim ne zaman burada takıldığımı görse, "yine gözüm ablalık mı yapıyon" diye dalga geçiyo.Kesinlikle geçmiyor çalıştığımız halde geçmiyor zaman
inşallah hepimiz güzel haberler alalımİnşallah vardır canım
Bugün başladı buhranlardayım valla kimseyi göresim konuşasın yok fiziken iyiki siz varsınız kafam dağılıyor bazen sizinle seviniyorum bazende sizinle üzülüyorum düştük ama toparlanıcaz haklısınCanimcm basladi mi adet? Canını sıkma ya bak hepimiz yaşadık yaşıyoruz görüyorsun sen de. Üzücü oluyor evet. Onun dışında regl doneminin hormonel degisikliklerinden dolayi psikoloji daha da derinden etkilenebiliyor yasananlardan ama sona dogru toparlaniyor insan. Bir kac günüm kaldi reglin bitmesine bak icim umutla dolmaya basladi benim tekrardan hem yeniden baslayacaktik hani