- 12 Mart 2023
- 1.035
- 2.018
- 53
- 33
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.881
Kızlarrr ben anlamadım bu ne şimdi test mi bozuk pozitif mi ne demek
Benim de tutmadı takvim hicPrograma göre 27 şubat ama benim hatırladığım 2 mart falandı
Bu albi marka test mi? Regliniz kaç gün gecikti?Kızlarrr ben anlamadım bu ne şimdi test mi bozuk pozitif mi ne demek bu
Oo masallahhh cok güzel pozitifKızlarrr ben anlamadım bu ne şimdi test mi bozuk pozitif mi ne demek bu
O zaman kesin o günÇünkü Ogün akıntım çok oldu
Ben adet günü biter bitmez başladımBen onceden 3 ay takıp etmıstm benım 13. Yada 14.gun yumurtlama oluyor canım persembe cuma gunu benımde yumurtlama gunlerı ama ben cumartesıden berı basladım degerlendırmeye
Bebe time güvenilir markamı tekrarlıyorum testı Bı tane daha varBu albi marka test mi? Regliniz kaç gün gecikti?
O markayı bilmiyorum ama elinizde varsa bir tane daha yapın o zaman kesinleşir.Bebe time güvenilir markamı tekrarlıyorum testı Bı tane daha var
Ama yinede hemen hemen hergün gibi yaptığım için olmuştur bsyler diyorum da hayırlsıBenim de tutmadı takvim hic
Şuan da alt kasığım ağrıyo regl olacakmışım gibiO zaman kesin o gün
Bilmiyorum mi hiç te anlamam cumartesi 586idi değer doktor çok normal dedi ama bilmiyorum korki ve kaç haftalık olduğu
Tatlım beta değerin ve kaç haftalık olduğunu öğrenmen gerekiyor.Bilmiyorum mi hiç te anlamam cumartesi 586idi değer doktor çok normal dedi ama bilmiyorum korktum
Görünmemesi normal canım beta değeri kaç mesela bunlar önemliBilmiyorum son adet tarihi 3 şubattı bi arkadaş 5+4dedi hiç anlamam daha ilk de
Olmustur olmustur güveniyorum sanaAma yinede hemen hemen hergün gibi yaptığım için olmuştur bsyler diyorum da hayırlsı
Masallah cok güzel pozitif hem deYeni test yaptım aynı marka bebe time eczaneden aldım sanırım pozitif mii Allahım sen isteyen herkese nasip ett
Canım ultrason cihazı eskiyse vajinal baksa bile görmemesi normal şuan zaten 2000 civarıdır 2-3 gün sonra gittiğinde görünür inşallahYok şöyle 4 gün önce 586 ya bugüne kadar 1500 a bulmuştur diye düşünmüştüm o zaman görünür dedim kendimce ama olmadı işte
Haklısın canım bn adet olduğumda gideyimReglin bittiği gibi hemen git canım. Belki sana 1 ay demez de 1 hafta der. Nisanı yine dolu geçirme şansın olabilir böylece.
Tekrar kan verecek misin canim? Belki de 93 olan yanlistiKanama neden gelmiyo 2 gün önce 93tü beta şimdiye düşmesi gerekmez miydi? Geçen sene 213e düşünce beta kanama başlamıştı 3 günde de 100e düşmüştü. Ne kanama var ne bişe. Kanama var diye koşa koşa tuvalete gidiyorum bi beyaz bi sarı akıntı geliyor. Kafam çok karışık
Maşallah hemde baya pozitif kaç gün geçti net belli canım hayırlı olsunYeni test yaptım aynı marka bebe time eczaneden aldım sanırım pozitif mii Allahım sen isteyen herkese nasip ett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?