💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım tekrar bi kan mi versen yada test yapsan

Çünkü Ogün akıntım çok oldu
Program tahmini ve standart hesaplama yapıyor ve çoğunlukla da yanılıyor. En iyi yine insan tanıyor ve biliyor kendini. Ancak akıntı olduğu gün değil de akıntıdan sonra 1-2 gün içerisinde diyor internette yumurtlama günü için.

Ozamanları da değerlendirdim ama tutmadı galiba, Regl olcak gibiyim

Bence sen düşük yapmıyorsun kuzum.

Kızlar kızlar bsy sorcam ateş takibi ve onun programı fertility diye bsy var ya onda takibi nasıl yapıyrz ve o programa kayıt olamadım ben bilen var mı?

Ben Progestanı iki gündür içmiyorum bıraktım

Kızlar kızlar bsy sorcam ateş takibi ve onun programı fertility diye bsy var ya onda takibi nasıl yapıyrz ve o programa kayıt olamadım ben bilen var mı?
Kuzum uygulamasını indirdim telefonuma. Kayıt oldum. İngilizcen yoksa google translate e yaz ingilizcesini karşılığında türkçesini veriyor zaten.

Ateşini her sabah gözünü açtığın gibi konuşmadan ve hareket etmeden ölçmen gerekiyor aynı saat aralıklarında. Ben yatağımın başında tutuyordum sabah elimi atıp ölçüyortdum hemen ama aynı saatte yapmamıştım hiç, ne zaman uyanırsam ölçüyotdum. Çıkan sonucu da programda yer alan takvime giriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…