- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.901
Canım tekrar bi kan mi versen yada test yapsanKanama neden gelmiyo 2 gün önce 93tü beta şimdiye düşmesi gerekmez miydi? Geçen sene 213e düşünce beta kanama başlamıştı 3 günde de 100e düşmüştü. Ne kanama var ne bişe. Kanama var diye koşa koşa tuvalete gidiyorum bi beyaz bi sarı akıntı geliyor. Kafam çok karışık
Tebrik ederim canimYeni test yaptım aynı marka bebe time eczaneden aldım sanırım pozitif mii Allahım sen isteyen herkese nasip ett
Yok canım kan tahlili yaptırmadı normal gözükmemeli dedi kendi kafasından hesapladı cumartesi gel görürüz inşallah dedi geçtiTatlım beta değerin ve kaç haftalık olduğunu öğrenmen gerekiyor.
Bugün tekrar kan aldı mı senden?
Perlitik canım nasıl odun yazmadın ?
Kızlar bendeki testler ortadaki comfort diğerleri prodoctor elimde bunlar oldugu için kullandım takip etmek için bence artmış sizce
Kızlar günaydın bugünkü artimed sahte test silik çıktı. Kanama hala yok. Bugün beta vereceğim sanırım sıfırlanınca kanama başlayacak. Kanama beklemek kadar sıkıcı bir şey yok. Moralim daha iyi. Yılmak yok yola devam
Ayy allahım bizimde böyle çizgiler görmemizi nasip et yarabbimYeni test yaptım aynı marka bebe time eczaneden aldım sanırım pozitif mii Allahım sen isteyen herkese nasip ett
İnşAllah maşallah diyip duruyorumOlmustur olmustur güveniyorum sana
Program tahmini ve standart hesaplama yapıyor ve çoğunlukla da yanılıyor. En iyi yine insan tanıyor ve biliyor kendini. Ancak akıntı olduğu gün değil de akıntıdan sonra 1-2 gün içerisinde diyor internette yumurtlama günü için.Çünkü Ogün akıntım çok oldu
Sanırım testin içindeki çubuk kaymış canım. Bana pozitif gibi geldi.Kızlarrr ben anlamadım bu ne şimdi test mi bozuk pozitif mi ne demek bu
Tekrar kan verecek misin canim? Belki de 93 olan yanlisti
İş çıkışı doktora gidicem baksın en kötü iğne versin düşürmek için sağlıksızsa yaCanım tekrar bi kan mi versen yada test yapsan
Ozamanları da değerlendirdim ama tutmadı galiba, Regl olcak gibiyimProgram tahmini ve standart hesaplama yapıyor ve çoğunlukla da yanılıyor. En iyi yine insan tanıyor ve biliyor kendini. Ancak akıntı olduğu gün değil de akıntıdan sonra 1-2 gün içerisinde diyor internette yumurtlama günü için.
Bence sen düşük yapmıyorsun kuzum.Kanama neden gelmiyo 2 gün önce 93tü beta şimdiye düşmesi gerekmez miydi? Geçen sene 213e düşünce beta kanama başlamıştı 3 günde de 100e düşmüştü. Ne kanama var ne bişe. Kanama var diye koşa koşa tuvalete gidiyorum bi beyaz bi sarı akıntı geliyor. Kafam çok karışık
Benimse reglden önce hiç bir ağrım olmaz. Ne zaman ilk kan gelir, 1 saat sonra ağrılarım başlar. Bugün baya ağrım var bacağıma bacağıma vuruyo sızım sızım sızlatıyor.Ozamanları da değerlendirdim ama tutmadı galiba, Regl olcak gibiyim
Ben Progestanı iki gündür içmiyorum bıraktımCnm dün doktoru aradım
Hocam "progestanı ne zamana kadar kullanıyım, hamile olsam da devam edim mi kullanmaya" dıye sordum
Tam dıcektim hocam test yaptım pozitif duruyor falan...
Bide ne zmn test yapim dedim.
Adet geçsin 13-15 gün sonra dedi
Sustum..
Benimde hep öyle olur ama leke geldiğini düşünüp öyle olursa ağrım olur bakalım kısmetBenimse reglden önce hiç bir ağrım olmaz. Ne zaman ilk kan gelir, 1 saat sonra ağrılarım başlar. Bugün baya ağrım var bacağıma bacağıma vuruyo sızım sızım sızlatıyor.
Amin canım insallahEvet artmis canım stressiz bir süreç diliyorum sana
Kuzum uygulamasını indirdim telefonuma. Kayıt oldum. İngilizcen yoksa google translate e yaz ingilizcesini karşılığında türkçesini veriyor zaten.Kızlar kızlar bsy sorcam ateş takibi ve onun programı fertility diye bsy var ya onda takibi nasıl yapıyrz ve o programa kayıt olamadım ben bilen var mı?
İş çıkışı doktora gidicem baksın en kötü iğne versin düşürmek için sağlıksızsa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?