Hepsi çok güzel iyi günlerde kullan cnm
Rica ederim cnm amin hepimizin güzel olsnTeşekkür ederim canım çok sağol. Daha güzelleri senin olsun
Çok güzelmiş tatlım güle güle kullanKaracada indirimden aldığım çift kişilik battaniyem.
Beni cezbeden rengi oldu resimdekinden daha tatlı görünüşü
Çok güzelmiş tatlım güle güle kullan
Yatak odası halılarım Pierre Cardin resimdeki modelden 3 parça şeklinde . Babam aldı sağolsun
Çeyizimin gözdeleri
Çok zamandır aklımdan çıkmayan kenwood mutfak şefime taksitlerimin bitmesiyle kavuştum sonunda
kitchenaid le kenwwod arasında çok kaldım ama netten araştırdım baya yabancı sitelerdende ikiside kendine göre iyi tercihim kenwooddan yana oldu
Bunlarda çeyizime aldığım braun saç düzleştiricim ve maşam :)
Çok teşekkür ederim tatlımm Rabbim hepimize nasip eylesin, yeterki huzurumuz olsun gerisi teferruat.Seninde çok cici çeyizlerin var takip ediyorum seni :)Güle güle kullan canim, çok kaliteli çeyizin var
Çeyizimin gözdeleri
Çok zamandır aklımdan çıkmayan kenwood mutfak şefime taksitlerimin bitmesiyle kavuştum sonunda
kitchenaid le kenwwod arasında çok kaldım ama netten araştırdım baya yabancı sitelerdende ikiside kendine göre iyi tercihim kenwooddan yana oldu
canım güle güle kullan mutfak şefin özellikleri neler yani illa olmalı mı senin fikrin önemli benim içinÇeyizimin gözdeleri
canım güle güle kullan mutfak şefin özellikleri neler yani illa olmalı mı senin fikrin önemli benim için
anladım canım fiyatı nedir pekiTeşekkür ederim canım. Hyr tabikide illa olmalı değil. Ben pasta vs öyle şeylerle uğrşmayı, pratikliği ve kaliteyi seven brisi olduğum için aldım. Ama normal kullanımlık için alınması tavsiye etmem buna benzer özellikte aynı ihtiyaçları karşılayan daha basit ürünlerde var
Canim benimkini ben 2000 e aldım taksitle pesin alirsan 1600 civarina bulabilirsinanladım canım fiyatı nedir peki
Canim benimkini ben 2000 e aldım taksitle pesin alirsan 1600 civarina bulabilirsin
Digerlerinin fiyatları ise mesela homend sadece standlı 250 _ 300 civari
Baska benzer özellikte önerecegim tefalin ürünü reklamlarda gosterimde zaten buda 900 civarıydı sanırim
Son olarak önerebileceğim yine kenwood serisinden eger bu tarz bisey almayı düsünüyorsan bunu alabilirsin 900 tl de bunun fiyatı cnm
ilgin için sağol canım bana 900 olan daha uygun olacak galiba
evet tatlım güzel ve işlevli bir model belliki:)Rica eder canım bende kmix almasaydım bunu alıcaktım buda cok islevli tum parcalari kendinde kenwood km070 mutfak şefi modeli