Çok guzellerrr ya cupcakeli herkes de vardi bu çok iyi [emoji1]English Homedan aldığım mutfak önlüğüm eldiven ve tutacağım
Eki Görüntüle 1176243 Eki Görüntüle 1176241 Eki Görüntüle 1176242
Çok guzellerrr ya cupcakeli herkes de vardi bu çok iyi [emoji1]
Keşke günlük çatal kaşık bıçağını sade bir şey alsaydın desenliler makine de yıkanmaktan kararıyormuş evli arkadaşlar tavsiye etmiyo cnm
Teşekkür ederim cnm evet öyle ama ben mutfağımı açık renklerde düşünüyorum birde elimin ıslak olmasına asla dayanamıyorum bunları oyüzden ellerimi kurulamak için aldım. Normal el bezilerim koyu renk tatlımmm yinede sağolMutfak icin daha süssüz ve mümkünse renkli (kahve tonlari mor tonlari) havlular almani öneririm. Keza mutfakta her daim leke oluyorsun dantelli ve beyaz havlular mutfaga pej uygun olmuyor:-D minnak bir tavsiyee:-D
çok güzel canım güle güle kullan çöp kovası ve fırçası var mı?Ne zamandır aklımda olan banyo setini alabildim.
English home da kargo ücretsiz olunca sipariş verdim hemen :)
yok cnm ayrı ayrı alacam dğz beyaz bişey düşünüyorumçok güzel canım güle güle kullan çöp kovası ve fırçası var mı?
yoksa ayrı ayrı mı alcaksın bende banyo seti araştırıyorumda
ben kovalı fırçalı takım bakıyorumda biraz phalılar bide benim 2 takım almam lazım napıcam bilmiyorumyok cnm ayrı ayrı alacam dğz beyaz bişey düşünüyorum
Bulursun cnm daha zamanın var :) yeni takımlar çıkarben kovalı fırçalı takım bakıyorumda biraz phalılar bide benim 2 takım almam lazım napıcam bilmiyorum
Teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsunnHerseyin çok güzel canim, güle güle kullan
Yeni ev dekor cicilerim :)
Amin canımm çok teşekkür ederimmmGüzelmis canim, bunlarida güzel günlerde kullanirsin insaAllah