~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

English Homedan aldığım mutfak önlüğüm eldiven ve tutacağım

Keşke günlük çatal kaşık bıçağını sade bir şey alsaydın desenliler makine de yıkanmaktan kararıyormuş evli arkadaşlar tavsiye etmiyo cnm

Keşke günlük çatal kaşık bıçağını sade bir şey alsaydın desenliler makine de yıkanmaktan kararıyormuş evli arkadaşlar tavsiye etmiyo cnm

Cnm ben normalde sade seviyorum çeyizlerden farketmişssindir mesela misafir çkb takımım düz ama günlük aldığım onlar ilk çeyizlerimdi ve hiç ortada bişey yokken öyle çarşıda gezerken babamın alası geldi :) ordaki modellerdende en güzeli oydu :) Öyle aldık işte

Malumunuz English Home havlularında %50 indirim olunca bir sürü havlu aldım :)) bu sezonki havlularını çok beğendim renkli renkli olmaları çok hoşuma gitti

Misafir banyo havlum sarısı diğerleri yüz havlularım

Bunlarda mutfak için el havlularım

Eklentiler

• $M015639_medium.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 131
Son düzenleme:
Mutfak icin daha süssüz ve mümkünse renkli (kahve tonlari mor tonlari) havlular almani öneririm. Keza mutfakta her daim leke oluyorsun dantelli ve beyaz havlular mutfaga pej uygun olmuyor:-D minnak bir tavsiyee:-D

Mutfak icin daha süssüz ve mümkünse renkli (kahve tonlari mor tonlari) havlular almani öneririm. Keza mutfakta her daim leke oluyorsun dantelli ve beyaz havlular mutfaga pej uygun olmuyor:-D minnak bir tavsiyee:-D
Teşekkür ederim cnm evet öyle ama ben mutfağımı açık renklerde düşünüyorum birde elimin ıslak olmasına asla dayanamıyorum bunları oyüzden ellerimi kurulamak için aldım. Normal el bezilerim koyu renk tatlımmm yinede sağol

Ne zamandır aklımda olan banyo setini alabildim.
English home da kargo ücretsiz olunca sipariş verdim hemen :)

Ne zamandır aklımda olan banyo setini alabildim.
English home da kargo ücretsiz olunca sipariş verdim hemen :)

çok güzel canım güle güle kullan çöp kovası ve fırçası var mı?
yoksa ayrı ayrı mı alcaksın bende banyo seti araştırıyorumda

Kardeşimin kpss tercihlerini ben yapmıştım atandığında hediye alıcaktı söz vermişti. Çok şükürki atandı dün alışverişteyken banada bu cicileri aldı :)

Bernardo çaydanlığım , Karaca çerezliğim (kahvaktılık olarakta kullanabilirim), silikon fırçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…