~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Merhaba,

Sağlıklı huzurlu günlerde kullanın tüm aldıklarınızı.

Ben aşağıdaki retro ürünlerini nerden aldığınızı soracaktım. Rengi çok tatlı :)

Eki Görüntüle 1269775
Teşekkür ederim cnm
Thecompany.com de ve dekordukkani.com dan almıştım canım
Ama almadan önce site iletişimden ilgilileri ara beğendiğin ürünlerin stoğu olup olmadığını öğren canım.Siparişini daha sora ver. Stok olmayıp var yazabiliyor çünkü

Teşekkürler. İnceleyeceğim.

Hepinize merhabalar. Çeyizimin çoğu şeyini aldım sayılır. Ivır zıvır eşyalarım kaldı.
Haftaya erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelecekler İstanbuldan - Trabzona hayırlısıyla inşaAllah 1,5-2 ay sorada nişan düşünüyoruz. Bende yavaştan yavaştan çeyiz harici söz hazırlıklarıma başladım onlarıda burda sizinle paylaşıp sizlerle fikir alışverişinde bulunmak istedim.
Rabbim nasip ederse inşaAllah isteme ve söz birlikte evde ertesi günde nişan dışarda yapılacak. Söz için evde resimdekiler gibi (sizede fikir olması amacıyla ) süslemelerin ve içinde aşk olan açık büfe köşesi ayarlamayı düşünüyorum

Tabi düşünmekle kalmayıp çalısmalarıma başladım :)
Şöyleki kafamda bir kombin belirledim lila,mor,pembe renkleri ile vintage bir kombin olucak.
Oturma odamızdaki yemek masamız baya geniş bizim onun sandalyeleri zaten isteme günü kullanılır ve o köşe sadece masaya kalıcak . Masa üzeri için çiçekler aldım, 2 adet beyaz ferforje şamdan aldım, yine yiyecek sunumları için ferforje servislikler aldım. Aşağıda taslak olarak halinin resmi var.

Arka fondaki perdelerim değişecek yeni perde diktiriyoruz masamla uyumlu olacaklar yani:) Resimde olmayıpta yeni aldığım katlı ferforje kurabiyelik, ferforje peçetelik ve english home dantel masa örtüm var. Aklımda olan ama henüz alamadığım yine ferforje cupcake servislik, içecek sunum için beyaz ferforje ayaklı cam damacana, bi kaç adet daha ferforje servis tabağı. Şamdanlarım için lila veya açık pembe mum, masa üzerine yine küçük mumlar.Eşyalar haricinde süslemelerde kullanacağım kurdelalar ,ponponlar ,askılı süsler vs ıvır zıvır şeyler var.Birde masa önüne koymak için ahşaptan isimlerimizin baş harfi :)

Ayy canım ben bunları hiç görmemiştim. Hadi hayırlı olsun sonunda kavuşuyorsunuz... Ne alemdesin geldiler mi? Aldıkların ve düşüncelerin çok hoş. Benim de içimde açıkbüfe yapmak vardı ama çok kalabalık olduk nişanda (evdeydi) o kadar kişiye açıkbüfe olmaz dedi annem yapamadım içimde kaldı. Sen yap inşallah ve içine sinsin....

sağol canım çok teşekkür ederim evet geldiler haftasonu tanıştık felan ama kız evi naz evi olduğu için gün kesin olarak söylemedi ailem bi erkek arkadaşımlada görüşecekler ondan sonra belli olacak 2 hafta sorada erkek arkadaşım gelicek bakalım hayırlısı olur inşaAllahh

Hadi hayırlı olsun canım benim bizi gelişmelerden haberdar et :)

canım ilk sayfana bakabildim şuan sadece ve zevklerimiz o kadar uyuşuyorki çok beğendim aldıklarını veeeeee benim karacadan almayı düşündüğüm misafir ymk takımını ve kahvltı takımını almışsın hoşş halen tam olarak karr veremedm ama sanırım o iki modeli alıcam...

Çok tesekkür ederim canım. Yemek takımımı babam almıstı bende begeniyorum.Cogu renkle kombinleyebilirsin. Kahvaltı takımımıda ilk ciktiginda kampanya vardı ozmn almıstim ama hala begeniyorum sevimli . Sende biran önce alırsın ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…