~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

English Homedan aldığım mutfak önlüğüm eldiven ve tutacağım :KK16:

$M015902_large.jpg $M015900_large.jpg $M015901_large.jpg

Keşke günlük çatal kaşık bıçağını sade bir şey alsaydın desenliler makine de yıkanmaktan kararıyormuş evli arkadaşlar tavsiye etmiyo cnm :KK34:

Keşke günlük çatal kaşık bıçağını sade bir şey alsaydın desenliler makine de yıkanmaktan kararıyormuş evli arkadaşlar tavsiye etmiyo cnm :KK34:

Cnm ben normalde sade seviyorum çeyizlerden farketmişssindir mesela misafir çkb takımım düz ama günlük aldığım onlar ilk çeyizlerimdi ve hiç ortada bişey yokken öyle çarşıda gezerken babamın alası geldi :) ordaki modellerdende en güzeli oydu :) Öyle aldık işte :KK9:

Malumunuz English Home havlularında %50 indirim olunca bir sürü havlu aldım :)) bu sezonki havlularını çok beğendim renkli renkli olmaları çok hoşuma gitti :KK16:

Misafir banyo havlum sarısı diğerleri yüz havlularım

$M016017_medium.jpg $M015218_large.jpg $M015227_large.jpg $M015249_large.jpg $M015639_large.jpg $M015182_large.jpg

Bunlarda mutfak için el havlularım

$M015249_large.jpg $M015255_large.jpg $M015634_large.jpg $M015194_large.jpg

Eklentiler

• $M015639_medium.jpg
    $M015639_medium.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 131
Son düzenleme:
Mutfak icin daha süssüz ve mümkünse renkli (kahve tonlari mor tonlari) havlular almani öneririm. Keza mutfakta her daim leke oluyorsun dantelli ve beyaz havlular mutfaga pej uygun olmuyor:-D minnak bir tavsiyee:-D

Mutfak icin daha süssüz ve mümkünse renkli (kahve tonlari mor tonlari) havlular almani öneririm. Keza mutfakta her daim leke oluyorsun dantelli ve beyaz havlular mutfaga pej uygun olmuyor:-D minnak bir tavsiyee:-D
Teşekkür ederim cnm evet öyle ama ben mutfağımı açık renklerde düşünüyorum birde elimin ıslak olmasına asla dayanamıyorum bunları oyüzden ellerimi kurulamak için aldım. Normal el bezilerim koyu renk tatlımmm yinede sağol :KK66:

Ne zamandır aklımda olan banyo setini alabildim.
English home da kargo ücretsiz olunca sipariş verdim hemen :)

M015328_small.jpg
M015329_small.jpg

Ne zamandır aklımda olan banyo setini alabildim.
English home da kargo ücretsiz olunca sipariş verdim hemen :)

M015328_small.jpg
M015329_small.jpg
çok güzel canım güle güle kullan çöp kovası ve fırçası var mı?
yoksa ayrı ayrı mı alcaksın bende banyo seti araştırıyorumda:KK51:

Kardeşimin kpss tercihlerini ben yapmıştım atandığında hediye alıcaktı söz vermişti. Çok şükürki atandı dün alışverişteyken banada bu cicileri aldı :)

Bernardo çaydanlığım , Karaca çerezliğim (kahvaktılık olarakta kullanabilirim), silikon fırçam

635331672167239167.jpg
nc1hc7.jpg
jrlcrbcidbwajs3slfoz.jpg

X