Tabi düşünmekle kalmayıp çalısmalarıma başladım :)
Şöyleki kafamda bir kombin belirledim lila,mor,pembe renkleri ile vintage bir kombin olucak.
Oturma odamızdaki yemek masamız baya geniş bizim onun sandalyeleri zaten isteme günü kullanılır ve o köşe sadece masaya kalıcak . Masa üzeri için çiçekler aldım, 2 adet beyaz ferforje şamdan aldım, yine yiyecek sunumları için ferforje servislikler aldım. Aşağıda taslak olarak halinin resmi var.
Arka fondaki perdelerim değişecek yeni perde diktiriyoruz masamla uyumlu olacaklar yani:) Resimde olmayıpta yeni aldığım katlı ferforje kurabiyelik, ferforje peçetelik ve english home dantel masa örtüm var. Aklımda olan ama henüz alamadığım yine ferforje cupcake servislik, içecek sunum için beyaz ferforje ayaklı cam damacana, bi kaç adet daha ferforje servis tabağı. Şamdanlarım için lila veya açık pembe mum, masa üzerine yine küçük mumlar.Eşyalar haricinde süslemelerde kullanacağım kurdelalar ,ponponlar ,askılı süsler vs ıvır zıvır şeyler var.Birde masa önüne koymak için ahşaptan isimlerimizin baş harfi :)