maşallah canım hepsi çok güzel allah güle güle kullanmak nasip etsin :)
Tekrar baktım bütün cicilerine:119: gerçekten hepsi çok güzel. Ağız tadıyla kullan inşallah
amin teşekkrler
Teşekkür ederim tatlımmm çok sağollHepsi çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah
bayıldım hepsi birbirinden güzel :) güle güle kullan
Epeydir ceyiz alısverisi yapamiyorum malum taksit öduyorum :))Ama arada bişiycikler heves edip yinede alıyorumm
Bunlar English Home mutfak ve yuz havlularim
Eki Görüntüle 1090305 Eki Görüntüle 1090308 Eki Görüntüle 1090312
Bunlarda sarısı olan annemin hediye diktirdigi tek kisilik carsaf takımım digeri gorumceme bohcaya koymak icin diktirttigim cift kisilik pike ve carsaf takimim sondakide 3 parca yatak odası takımım.Hala dikilen takimlarim var onlarda gelince resimlerini ekleyecegim insaAllah
Eki Görüntüle 1090314 Eki Görüntüle 1090317 Eki Görüntüle 1090318
güle güle kullan canım, pembiş olanı sevdim :)
Epeydir ceyiz alısverisi yapamiyorum malum taksit öduyorum :))Ama arada bişiycikler heves edip yinede alıyorumm
Bunlarda sarısı olan annemin hediye diktirdigi tek kisilik carsaf takımım digeri gorumceme bohcaya koymak icin diktirttigim cift kisilik pike ve carsaf takimim sondakide 3 parca yatak odası takımım.Hala dikilen takimlarim var onlarda gelince resimlerini ekleyecegim insaAllah
Tesekkur ederim cnm benimmmm begenmene sevindimmçok güzeller güle güle kullan
benim bile aklım kaldı
Canım hepsine bayıldım huzurla aşkla kullan inşallah
Cok sagol canim .Ben o takimi morhipodan almistim 220 ydi sanirim cnm tam hatirlamiyorum .Ben cok memnunum cok begendimmm.Diger takimda cok hos suan 400 du sanirim trendyoldami nydi ama 12 kisilik benimki 6 kisilikti bence parasina deger 6 kisilik gunluk takimlar bile 250 tl senin baktigin 12 kisilik hem kahvalti takimi olarakta kullanabilirsin cnm bence gayet guzelcnm bütün eşyaların çook güzel allah güle güle kullanmak nasip etsinyemek takımına bayıldım bu arada nerden aldıgını öğrene bilirmiiym cnm ve ne kadara aldını The Mia Flower Symphony Günlük Yemek Takımım yazmışssın modeli çook gzüel begendim açıkcası ona benzer trendyolda gördüm ama endişeleirm var rengi solarmı gidermi acaba diye makinada yıkana bilirmi. sne netdenmi aldın bide cnm. bu konuda yardımcı olursan çook seviniirm benim gördüm ise Love Story Yemek Seti netden baka bilirsin.
cnm bütün eşyaların çook güzel allah güle güle kullanmak nasip etsinyemek takımına bayıldım bu arada nerden aldıgını öğrene bilirmiiym cnm ve ne kadara aldını The Mia Flower Symphony Günlük Yemek Takımım yazmışssın modeli çook gzüel begendim açıkcası ona benzer trendyolda gördüm ama endişeleirm var rengi solarmı gidermi acaba diye makinada yıkana bilirmi. sne netdenmi aldın bide cnm. bu konuda yardımcı olursan çook seviniirm benim gördüm ise Love Story Yemek Seti netden baka bilirsin.