- 22 Mayıs 2012
- 10.743
- 29.660
- 798
- Konu Sahibi Prensescann
-
41 yaşında adamda bahsediyoruz. Hayatında ilk defa böyle davranmış olamaz. Bu adamın huyu suyu kızdığında ki davranışı bu demek ki. Kardeşimin beni öldürebileceğinden korksam değil kayınailesine o onure olsun diye ziyarete gitmek, ne evladımı yanına götürürüm ne de adını anarım. Size de illa oğlunuzun etkileneceği bir olay mı lazımdı anlamak için?Evet hepsinden korkuyorum , o halini görseydiniz eminim kim olsa korkardı ,
Şuan zaten diyeceğimi dedim ona ben , uzak olsunlar artık benden başka da bir talebim yok onlardan
Karısının ailesi yanında yapsaydı şuan evime dönmüş olabilir miydim bilmiyorum
O an eve polis çağırmayı bile düşündüm ama oturduğum yerden bile kalkamadım o saldırgan anında
Haddini bilmemi evet herkesKendi psikopatligindan demiş olur kız öyle bişey derse sizin yaptiginizla alakası yokki. Ama evet bu adam onu bu şekilde kullanır size karşı bu doğru. En azından görmüş oldu kocası böyle bir konuda ablasına karşı nasıl bir karaktere bürünüyor bu iyi oldu bence. Hiç kendinizi suçlamayın kullandığınız sıfatlarla ilgili. Elin yanında yeğenine ablasına böyle davranan birisi daha kotulerini bile hak etmiyor. İnanın siz bişey kaybetmediniz aksine ileride olabilecek daha büyük sıkıntılarin önüne geçer bu verdiğiniz tepki. Geçen günde yazmıştım size bu kadar ağır olmasada bizde böyle bir nedenden görüşmüyoruz gorumcemle bizimki daha sessiz sedasız oldu ama söylediğim herşeyi duydu da aynı zamanda iyi oldu. Böylelikle kafamız rahat o artık haddini biliyor bizim canımız hic sıkılmiyor bonus olarak yeğenlerini bide abisini hiç göremiyorcanıma minnet. Hasret kalsin.
Bu derece ileri gideceğini düşünmedim41 yaşında adamda bahsediyoruz. Hayatında ilk defa böyle davranmış olamaz. Bu adamın huyu suyu kızdığında ki davranışı bu demek ki. Kardeşimin beni öldürebileceğinden korksam değil kayınailesine o onure olsun diye ziyarete gitmek, ne evladımı yanına götürürüm ne de adını anarım. Size de illa oğlunuzun etkileneceği bir olay mı lazımdı anlamak için?
Ayrıca annem tavır alsa ne olacak demişsiniz ya. Haketmeyen insanlardan kurtulacak. Sizin gibi verip verip verip sonra böylesi bir tepkiye maruz kalmayacak.
Bu derece ileri gideceğini düşünmedim
Dün görmüş oldum ve korktum gayet
Annem kanser hastası yürüme zorluğu var MS var
Babam yok
Aynı memlekette yaşıyorlar , yani ona muhtaç annem
Annem de aşırı derecede tepki vermek istiro oğluna ama o girdiklerinden sonra annemin de gönlünü alacalını sanmıyorum , annem de konuyu kapatsın isitlrum o sebepten
Oğlumu göremez bundan sonra zaten , oğluna sahip çıkacaksın diye diye ortalığı yıktı , dayısı olarak oynatmak vs hiç umurunda değil zaten hani bi bayramlarda görüyor Ya çocuğu
Dünden beri konulmadık hayırKendi annesini bile şu haldeyken bu kadar üzebilmiş. Allah ıslah etsin. Gelin hanım sizinle hiç konuştu mu?
sen annemi nelerle dolduruyorsun diye başladı zaten , annem hastaymış ona nesne anlatmışım , neden dolduruyormuşum , yanlış yönelendiritormuşum , hastaymış kadın böyle bağırıp durdu ,annemi düşündüğünü sanmıyorum , çok düşünse idi bana çyle saldırmazdı ya da bugün anneme giderdi annem ne durumda diyeKendi annesini bile şu haldeyken bu kadar üzebilmiş. Allah ıslah etsin. Gelin hanım sizinle hiç konuştu mu?
Yanlış anlamayın ama oğlunuz kardeşinizin umrunda değil. Sürekli daha yüzünü göremez demişsiniz ama bu ona bir ceza değil, ödül.Bu derece ileri gideceğini düşünmedim
Dün görmüş oldum ve korktum gayet
Annem kanser hastası yürüme zorluğu var MS var
Babam yok
Aynı memlekette yaşıyorlar , yani ona muhtaç annem
Annem de aşırı derecede tepki vermek istiro oğluna ama o girdiklerinden sonra annemin de gönlünü alacalını sanmıyorum , annem de konuyu kapatsın isitlrum o sebepten
Oğlumu göremez bundan sonra zaten , oğluna sahip çıkacaksın diye diye ortalığı yıktı , dayısı olarak oynatmak vs hiç umurunda değil zaten hani bi bayramlarda görüyor Ya çocuğu
Evet umurunda değiliz daha da farkettimYanlış anlamayın ama oğlunuz kardeşinizin umrunda değil. Sürekli daha yüzünü göremez demişsiniz ama bu ona bir ceza değil, ödül.
Olan annenize oldu malesef
Ne yapardınız ? Şiddet görmeyi bile göze alıp büyük bir tepki mi verirdiniz ?Kardeşim dahi olsa asla ve asla çocuğuma bağırmaz. Yakarım onu da eşini de cümle sülalesini de
Kardeşiniz hasta bence. Bunca sinir krizi geçirecek bir olay yok ortada. İleride onun da evladı olacak ve sizin çocuğunuza bağırdığı günlere pişman olacak. Yazıklar olsun. 3 yaşındaki el kadar çocuğa ve yıllarca aynı çatı altında yaşadığı kardeşine bu muameleyi reva gören biri kişiliksizdir net.Arkadaşlar çok büyük kavga ettik , oğluma terbiyesine benim anneliğime laf söyledi , terbiyesiz ahlaksız hadsiz gibi şeyler söyledim ben de , oğluma sahip çıkacakmışım , ne yaptı söyle diyorum dur deyince duracakmış , annem e neden anlatmışım , annem hasta arkadaşlar .. anneme anlatmama çıkdırmış güya üstüme yürüdü bir şeyler fırlattı bana , bir daha görmeyeceksin zatn oğlumu ve beni dedim , gelin öok üzüldü ağladı eşine yalvardı yapma diye , bana şiddet uygulayacak ya beyfendi, evi dağıtttı herşeyi fırlattı bana küfürler etti , bu evden beni kovdu , sinir krizi geçirdi . Akşam zaten otobüsüm var , gitmiyorum izin kullanacağım dedim bağırdım ben de , küfürler ede ede gitti eşi yalvardı ağladı çok korktu …
Çıkıp gittiler sinir krizi geçirerek gitti
Evet çok anormaldi yaşananKardeşiniz hasta bence. Bunca sinir krizi geçirecek bir olay yok ortada. İleride onun da evladı olacak ve sizin çocuğunuza bağırdığı günlere pişman olacak. Yazıklar olsun. 3 yaşındaki el kadar çocuğa ve yıllarca aynı çatı altında yaşadığı kardeşine bu muameleyi reva gören biri kişiliksizdir net.
Asla ve asla yüzüne bakmayın her girdiğiniz ortamdan uzaklaştırın. Evladınız böyle bir dayısı olduğunu bilmesin.
Kalbiniz kırılmasın,sizin adınıza cidden üzüldüm ama kardeşiniz duyguları olmayan ve sizin/yeğeninin sevgisini hak etmeyen biriymiş. Sırf eş ailesine şirin gözükmek için bunca saçmalığı yapan biri zaten hayır etmezdi hiçbir zaman.Evet çok anormaldi yaşanan
Bence o istediğine kavuştu
Benle de kesti iletişimi
zaten tam olarak bir iletişimimiz yoktu
Böyle gir fırsatı bulunca da yapacağını yaptı , oğluna sahip çıkacaksın demesi beynimde çınlıyor , benim oğlum onun neyi acaba , oğlum vurmaz küfür etmez oynamayı da çok sever , sahip çıkılacak şeyi neydi bu kadar ?
Kafamdan bir an önce atmam şazım bu yaşananı ama kalbim kırık
Etmeyeceğini az çok biliyordum , maalesef kırık kalbim , benim beklentim hep iyi olmaktı … hep ama hepKalbiniz kırılmasın,sizin adınıza cidden üzüldüm ama kardeşiniz duyguları olmayan ve sizin/yeğeninin sevgisini hak etmeyen biriymiş. Sırf eş ailesine şirin gözükmek için bunca saçmalığı yapan biri zaten hayır etmezdi hiçbir zaman.
Konuyu annem açmış ben kardeş olacağın bağırmasına gittim yanlarına , annem direk şöyle demiş , gelin üzüldü yeğenine babası vurduğu İçin , sen de gelin üzüldü diye kardeşine ve yeğenine bağırmışsın demiş annem direk ,bubu gelin de duydu , belki de kocam iyi yaptı diye bile düşünebilir görümcem ben üzüldüm diye tepki veren kocama hesap soruyor diyebilir , annesine de öyle anlatmış diyebilir , annem direk karın üzüldü diye yeğenine bağırmışsın modu ile girmiş konuya … tabi çok daha uygun bir dille , aslında benim en büyük sıkıntım oğluma bağırması sebep ne olursa olsun , tabi ki gelinin üzüldüğünü ve yeğenine sahip çıktığını da anlattım anneme ama annem direk ordan girmiş …Evlenince el oluyorsun.. Onun siniri gelin tarafının ailesine rezil olduğunu düşünmesi. O yüzden hırsını çıkardı sizden ama gelin onun ne olduğunu gördü
Ben has Adanalı bir aileden geliyorum. Bizim kadınlar minyonum güçsüzüm demez adamın kafasında saç bırakmazlar. Böyle bebeğe çocuğa bağıracak üstüne yürüyecek öyle mi? Halama denk gelmiş olsaydı hem diğer çocuğa tokat atan hem de konu sahibinin kardeşi cinsiyetsiz devam ederlerdi hayatlarına. Müsterih olunuz Adanalı kadınlar adamın aklını alır.
Bende adanaliyim alnını karislarim ama cidden manyakta çok adanadaBen de adanalıyım.İyisi var ama dağ ayısı gerçekten çok.Daha fazla yazmıyorum çünkü konu bu değil.
Konu sahibi, bence bu konu hakkında sürekli düşünmek sizi daha çok yıpratır.Mesafenizi koyup zamana bırakın
Başınız sağolsun da konuyu tekrar okuyun üyenin çocuğu için kızan abisi maalesef20gün önce abimi kaybettim cok acı çok zor kardes kaybı ikiniz içinde söylüyorum inanın dışarıdan birisi için birbirinizi kaybetmeye üzmeye değmez yakıp yıkmayın biraz birbirinizden uzaklaşın inşallah özleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?