Yeğen azarlama

41 yaşında adamda bahsediyoruz. Hayatında ilk defa böyle davranmış olamaz. Bu adamın huyu suyu kızdığında ki davranışı bu demek ki. Kardeşimin beni öldürebileceğinden korksam değil kayınailesine o onure olsun diye ziyarete gitmek, ne evladımı yanına götürürüm ne de adını anarım. Size de illa oğlunuzun etkileneceği bir olay mı lazımdı anlamak için?

Ayrıca annem tavır alsa ne olacak demişsiniz ya. Haketmeyen insanlardan kurtulacak. Sizin gibi verip verip verip sonra böylesi bir tepkiye maruz kalmayacak.

Haddini bilmemi evet herkes
Bu zihniyette bir kardeş geldin huzurumuzu bozdun diyebiliyorsa her türlü suçlama potansiyeli var demektir
Uzak olmalarını istiyorum başka birşey değil

Bu derece ileri gideceğini düşünmedim
Dün görmüş oldum ve korktum gayet
Annem kanser hastası yürüme zorluğu var MS var
Babam yok
Aynı memlekette yaşıyorlar , yani ona muhtaç annem
Annem de aşırı derecede tepki vermek istiro oğluna ama o girdiklerinden sonra annemin de gönlünü alacalını sanmıyorum , annem de konuyu kapatsın isitlrum o sebepten
Oğlumu göremez bundan sonra zaten , oğluna sahip çıkacaksın diye diye ortalığı yıktı , dayısı olarak oynatmak vs hiç umurunda değil zaten hani bi bayramlarda görüyor Ya çocuğu

Kendi annesini bile şu haldeyken bu kadar üzebilmiş. Allah ıslah etsin. Gelin hanım sizinle hiç konuştu mu?

Kendi annesini bile şu haldeyken bu kadar üzebilmiş. Allah ıslah etsin. Gelin hanım sizinle hiç konuştu mu?
Dünden beri konulmadık hayır
Onun üzgün ve kocasına kırgın olduğunu hissediyorum , böyle şeyler i pek de kolay sindirebilecek biri değil , baya çabaladı ağladı üzüldü kocasını tuttu falan gerçekten çok kötüydü
O kıza da üzüldüm ayrıyeten , ben elimden öyle bir tepki görsem gerçekten korkardım ve asla güvende hissetmezdim , zor bir durum ..

sen annemi nelerle dolduruyorsun diye başladı zaten , annem hastaymış ona nesne anlatmışım , neden dolduruyormuşum , yanlış yönelendiritormuşum , hastaymış kadın böyle bağırıp durdu ,annemi düşündüğünü sanmıyorum , çok düşünse idi bana çyle saldırmazdı ya da bugün anneme giderdi annem ne durumda diye

Kardeşim dahi olsa asla ve asla çocuğuma bağırmaz. Yakarım onu da eşini de cümle sülalesini de

Yanlış anlamayın ama oğlunuz kardeşinizin umrunda değil. Sürekli daha yüzünü göremez demişsiniz ama bu ona bir ceza değil, ödül.
Olan annenize oldu malesef

Yanlış anlamayın ama oğlunuz kardeşinizin umrunda değil. Sürekli daha yüzünü göremez demişsiniz ama bu ona bir ceza değil, ödül.
Olan annenize oldu malesef
Evet umurunda değiliz daha da farkettim
Ağzıyla da söyledi zaten ilişkiler koparsa kopsun diye
Zatne hissime göre böyle birşey i de bekliyormuş tetikte , beni kaybetmekten korkan böyle yapamazdı , ben de bu kadar ileri gideceğini düşünmedim ama aaçmalayacapının farkında idim ,
Ben kendi kendime dayı yeğen oyunu oynadım , ben ailemle vakit geçirmek isterim hep , ilişkilerimiz iyi olsun isterim hep de istedim , ben istedikçe böyle olaylar la çok karşılaştım , değersilzeitiridim , çok da farkına vardım bir çok şeyin , ama bu derece aşır birşey yaşamak aklımın ucundan bile geçmezdi , karısına versin şimdi hesabını , ben çektim geldim , annem de gelir kalır istediğinde bende , sağlığı yerinde olsun da ..

Kardeşiniz hasta bence. Bunca sinir krizi geçirecek bir olay yok ortada. İleride onun da evladı olacak ve sizin çocuğunuza bağırdığı günlere pişman olacak. Yazıklar olsun. 3 yaşındaki el kadar çocuğa ve yıllarca aynı çatı altında yaşadığı kardeşine bu muameleyi reva gören biri kişiliksizdir net.
Asla ve asla yüzüne bakmayın her girdiğiniz ortamdan uzaklaştırın. Evladınız böyle bir dayısı olduğunu bilmesin.

Evet çok anormaldi yaşanan
Bence o istediğine kavuştu
Benle de kesti iletişimi
zaten tam olarak bir iletişimimiz yoktu
Böyle gir fırsatı bulunca da yapacağını yaptı , oğluna sahip çıkacaksın demesi beynimde çınlıyor , benim oğlum onun neyi acaba , oğlum vurmaz küfür etmez oynamayı da çok sever , sahip çıkılacak şeyi neydi bu kadar ?
Kafamdan bir an önce atmam şazım bu yaşananı ama kalbim kırık

Kalbiniz kırılmasın,sizin adınıza cidden üzüldüm ama kardeşiniz duyguları olmayan ve sizin/yeğeninin sevgisini hak etmeyen biriymiş. Sırf eş ailesine şirin gözükmek için bunca saçmalığı yapan biri zaten hayır etmezdi hiçbir zaman.

Etmeyeceğini az çok biliyordum , maalesef kırık kalbim , benim beklentim hep iyi olmaktı … hep ama hep
Sanırım bununla da sınandım hep , bu ilk kalp kırıklığım değil kardeş tayfasından ama bu sefer ki direk bağ kppalema oldu

Evlenince el oluyorsun.. Onun siniri gelin tarafının ailesine rezil olduğunu düşünmesi. O yüzden hırsını çıkardı sizden ama gelin onun ne olduğunu gördü

Evlenince el oluyorsun.. Onun siniri gelin tarafının ailesine rezil olduğunu düşünmesi. O yüzden hırsını çıkardı sizden ama gelin onun ne olduğunu gördü
Konuyu annem açmış ben kardeş olacağın bağırmasına gittim yanlarına , annem direk şöyle demiş , gelin üzüldü yeğenine babası vurduğu İçin , sen de gelin üzüldü diye kardeşine ve yeğenine bağırmışsın demiş annem direk ,bubu gelin de duydu , belki de kocam iyi yaptı diye bile düşünebilir görümcem ben üzüldüm diye tepki veren kocama hesap soruyor diyebilir , annesine de öyle anlatmış diyebilir , annem direk karın üzüldü diye yeğenine bağırmışsın modu ile girmiş konuya … tabi çok daha uygun bir dille , aslında benim en büyük sıkıntım oğluma bağırması sebep ne olursa olsun , tabi ki gelinin üzüldüğünü ve yeğenine sahip çıktığını da anlattım anneme ama annem direk ordan girmiş …

Bende adanaliyim alnını karislarim ama cidden manyakta çok adanada

20gün önce abimi kaybettim cok acı çok zor kardes kaybı ikiniz içinde söylüyorum inanın dışarıdan birisi için birbirinizi kaybetmeye üzmeye değmez yakıp yıkmayın biraz birbirinizden uzaklaşın inşallah özleyin

Başınız sağolsun da konuyu tekrar okuyun üyenin çocuğu için kızan abisi maalesef

Sustursaydınız.
Hop ne oluyor abartma istersen diyip.
Ha yapamamışsınız o zaman gördügünüzde bir daha benim çocuğuma bagırma şayet bağırırsan bir daha yüzünü göremezsin diye belirtin.
Çocuğunuzun huysuzlandığı ortamda her ne sebeple olursa olsun durmayın ayrıca. Bol bol itişip tepişmişler çocuklar,sonunun sevimsiz biteceği belliymiş zaten. 2 çocuğum var annemin evinde bile azıttıkları an toplayıp eşyalarımı gidiyorum alıp çocukları kaldı ki bir başkasının evinde asla durmam. Cocuk durmuyor kusura bakmayın biz kalkalım der kalkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…