Erkek kardeşimin Kv si gile bayramlaşmaya gittik , benim oğlum 3,5 yaşında , gelinimizin yeğeni de 3 e girecek ,ikisi de erkek,
çocuk sürekli mızmız mod , herşey benim modunda ,
Kreşe gitmiyor evde el bebek Gül bebek , oğlum kreşe gidiyor kurallara daha hakim , oyuncak kavgası yaptılar tüm gün ,
ara ara ayrı oynattık ama oğlum neyi eline alırsa çocuk benim diyo , oğlum ne yapsa çocuk ona sarıyor , oğlum da agresifleşti , gün içinde bu halde geçti derken akşam yemeğe oturuldu ev müstakil bahçedeyiz yine ,
oğlumun kendi oyuncağı da vardınyanımızda ,oğlum onu eline aldı ,
çocuk Bu defa onu istiyorum diye yine kovalıyor oğlumu , oğlum bağıra bağıra bana geldi sarıldı vermicem dedi , oğlum o küçük hadi baksın falan diyorum da zaten oyuncak bahçede yerdeydi , baktılar zaten ikisi de gğn boyu ,
diğer çocuk da geldi oyuncağı çekiştiriyor derken babası geldi aldı çocuğu yanımızdan, öçocuk aşırı derece bağırınca babası bir tane vurdu oğluna , arka bahçeye götürdü elinden tutup , gelinimiz de üzüldü yeğeni için hemen kalktı gitti abisinin ve yeğeninin arkasından , benim oğlum ne oldu anne dedi, babası kızdı oğlum dedim
Benim erkek kardeş yani dayı olacak yaratık senin yüzünden diye bağırmaya başladı oğluma herkesin içinde , oğşum da dayıı diye uyarı bağırışı yaptı ama sus sus sus lan diye erkek kardeşim bağırmaya başladı sinir krizi modunda bağırıyor sürekli ,
Ben şoka girdim o an gel oğlum yanıma dedim sadece , diğer çocuğa gelinimiz sarılmış öpüp koklaya koklaya getirirken , benim kardeş olacak yeğenine bağırıyor avaz avaz ki o anki oyuncağı diğer çocuk çekiştiriyordu , oyuncak oğlumundu , ortamda bağırılması gereken biri varsa o da oğluna vuran baba idi !
Kalkın gidiyoruz bu ne be diye bağırmalara bana da bağırmaya başladı , hazırlan gidiyoruz diye bana bağırıyor ,
diretmedim kalktık yemekler yarım , bindik arabaya eve geldik annemlere , bayram için oğlumla memlekete gelmiştim , o saatten sonra erkek kardeşimle konuşmuyorum ama umurunda da değil onun !
Annem ve bir kaç aile büyüğü bahçede değildi o an , ben hem şok hem üzüntü hem öfke içindeyim , yarın yaşadığım yere döneceğim ama içimde çok büyüyor kardeşimin yaptığı tavır ,
Gelinimİz yeğenini çok seviyor ama çok haylaz olduğundan da hep bahseder , olabilir neyse ne , babası vurmamalıydı , gelinimiz üzüldü ama bunun acısı neden oğlumdan çıkıyor , hayvan gibi bağırdı dayısı ve ben şoka girdim hiç bişey yapamadım diyemedim , tabaklarda yemekler yarım kaldı çıktık geldik , neymiş başı şişmiş beyfendinin , ben kardeşimin hatırına o eve gittim oysa
Ne yapmalıyım içinde kalsın istemiyorum ama söyleyince konuşunca anlayacak biri mi ona bile emin değilim , oğlumla ilgili onun ağzından tek yorum istemiyorum , ayrı illerdeyiz zatne şurda görüp göreceği dört beş gündü