Yeğen azarlama

6. Sayfada devamı var

Başınız saolsun …
İlişkiniz nasıldı abinizle , biz Uzağız zaten
Özlem pek olmuyor

Bir büyüğünüz olarak yazıyorum.Olay büyüklere dönmüş ama öncesinde yapılan yanlışlar var.İki kişininde yaptığı yanlış onları görmeyeceğim.Zaten herkes yazmış.
Siz önce şunu değerlendirin.İki çocukta 3 yaşlarında.Bu yaşlarda her çocuk arasında yaşanacak şeyler bunlar doğaldır.Bazı çocuklar paylaşmayı çok iyi bilmez bazıları içe kapanıktır vb.Siz diğer çocuğu yargılamış ve hüküm vermişsiniz.Bir kere her ana okuluna giden çocuk olumlu paylaşır şunu düzgün yapar.Yok böyle bir şey.Ana okulunda da çocuklar arasında pek çok şey yaşanır oyuncak kavgası vb.Sonra el bebek gül bebek diye çocuğu anlatmanızda doğru değil.
İki çocuk arasındaki bu olayları yönetememişsiniz.Bu açık ve net.İnsanlar gerilmiş ve yine olan iki küçük çocuğa olmuş.
....Baktınız ortam gergin iki çocuk sürekli bağırış çağırış halinde kimse durdurmamıyor.Kusura bakmayın biz kalkalım
diyecektiniz
.....Paylaşılamayan oyuncağı çocukların dikkatini başka tarafa çekerek ortadan kaldıracaktınız.
.....Siz iki çocukla birlikte başka aktivite yaptıracaktınız.
Bunlar çoğaltılabilir....Ama başaramamış ve tüm suçu 3 yaşındaki çocuğa atmış çocuğu iyi karalamışsınız.
Daha sonrası için...Tamam kardeşinize kızdınız da annenizde rahatsızmış madem..bunun sakince konuşma üzüldüm neden böyle oldu oğlumda çok üzüldü doğru olmadı gibi konuşma imkanınız yok muydu.Ortalığı yıkacak anne babayı üzecek duruma getirmeden konuşulamaz mıydı...
Son olarak oğlunuza yaptığınız bu açıklamanında doğru olduğu düşünmüyorum...
"benim oğlum ne oldu anne dedi, babası kızdı oğlum dedim"

kal geliyor insana maalesef ki
benim de başıma gelmişliği var
kardeşinize sağlam bir tavır alın

birde çocukların durmadığı yerde sabahtan akşama kalmasaydınız keşke

evet çok hatalar var farkındayım bazılarını kabul ediyorum yazdıklarınızın...
babam hayatt değil, annem açmış konuyu erkek kardeşime, kardeşim annem de bapırmaya başlayınca ne oluyor ne bağırıyorsun terbyesz dedim... ben de olay böyle girince zaen bağıran kişi daha çok bağımrya başladı, eşinin yanında ona ajlaksız hadz sen kmsn demem de onu çoook öfkelendrdi farkındayım ..
birkmişlkler var içerde çözülmes,i gerekn şeyler de vardı, ord apatladık,
oğluna sahip çıkacaksın demesi sen ne anlarsın çocuk yetşrmekten demesi falan ... yalznı bir anneyim ve son 1.5 yıldır çok yıprandım ..
bir kere bile arayp nasılsın demedi, bir de dört gün göreceği yeğeni için hala sahip çıkacaksn oğluna dmesi falan...
zaten ben sahibim oğluma tel başıma büyütüyorum..
neyse aslında bu olayn altında başka öfkeler oldğunu da bunun da son damla olduğunu farkettim..

Siz içten içe abinizin tavrına kırılmışsınız dolmuş taşmış boşverin kendinizi yiyeceğinize eteklerdeki taşların düşmesi iyi olmuş.Sürekli vicdan yapmayın.anneniz de görüyor durumu ki söylemiş

evet vicdan yapıyorum,
böyle olduğum için de zaten bana böyle davranabileceklerini sanıyor kardeş tayfası, bazı kırgınlıklarım var evet ama olay saygıszlk boyutuna gelnce artık kaldıramıyorum, yumuşak olunca böyle oluyor diye üzülüyorum, baştan beri hatalar silsilesi olaylar yşadık, ben en çok terbiyesz ahlaksız sen ne bağırıp duruyorsun diyekonuyagrdiğimeüzülyüorum,planşöyleydi,akşamkidabvranışınhiçhoşumagitmedi,oğlumavebana bağırman,
böyleyaparsanilişkimizzedelenirhaberinolsun dmeekti..
sonrasında onun vereceği tepkiye göre ben de sertlerşdm ama direk sert girdim karısının yanındakaldıracağışeylerdeğildi okarakterde birinin bu kelimeler..
en çok vicdan yaptığım kısım bu açıkcası

Kardeşiniz biraz problemli galiba.
Umarım çocuğunuz şahit olmamıştır bu olaylara.
Yerinizde olsam yüzüne bakmam bir daha.

Benim esim bir aile uyesine bu sekilde davransa benim icin ciddi manada bosanma sebebi olur.
Gerçekten çok korkunçtu …
O kız nasıl hissediyor şuan bil şyorjm ama bu tarz şeylere hiç de hoş bakmayacakjndan eminim , asla ama asla bu sebeple ayrılmalarını istemem
Benden uzakmolsunlar
Şu olayda bile beni bu denli suçlayan bir yaratığa bir daha yaklaşmam

Eşimle boşanma davası sürecindeyim , psikolojik açıdan zaten çok yorgun bir süreçten geçtim, o plandaydı yanımızda ne bana ne de opluma böyle davranmazdı tabi ki …
10 yol evli kaldım, çocuğumun babası ile , bir çok kez de ağır tartışmalarımız oldu ama bu derece iğrenç bir muamele görmedim , boşanma konusunu Tokat gibi yüzüme çarptı şu aşamada …

Benim de direkt aklıma o geldi. Konu sahibi evli olsaydı ve kocası da yanında olsaydı asla buna cesaret edemezdi. Konu sahibi tavsiyem belki aşırı gelecek ama çocukları seven bir adam bulursanız evlenin bence. Belli ki bulunduğunuz yer erkek baskın bir yer ve boşanmış bir kadına yalnız olduğu için saygı duymuyorlar.

Bu durumda bunu yapmasi cok daha acı. Çocuk zaten babasi yaninda olmadan buyuyecek, dayısı da böyle yaparsa ne yapsın. Niye sindirio cocugu oglan cocugu bi de. Bu bazi evrimi yarım kalmış erkeklerde var, kendi erkekligini ön plana cikartip küçük oglan cocuklarinin erkekligini ezerek onlari kontrol etmeye calisma güdüsü, cok tiksinirim bu tip adamlardan. Mağduru oynayan gelinin seytanligi da gizli silah bu arada. Tencere kapak ikisi birbirini bulmuş tam.

Aman bulsunlar
Benden uzak olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…