- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #157.861
Ben kurban bayramında mecburi aldım 5 bine BekoValla aklima gelmiyor degil ama rakamlar asiri ucuk. Gecen yil deepfreze alcaktim kalmisti. Simdi en kötüsü 10 lira valla
yaaaaa E Elif_Eylul kaptanım beni yoksun koymaaa
kaptan bizi discoya götür
kaptan bizi emojilerinel boğğğğ
Ayy canım kurutma makinesini çooook tavsiye ederim elim kolum oldu çocukların alerjisi var diye aldım ama çamaşır dersinden de kurtuldumBiri bana daha dun bosalttigim vamasir sepetinin nasil doldugunu aciklayabilirmi. Ay fenalik geliyor camasir asmaktan. Bide kurumuyor artık
Kıvıycııkk mıı ay ne tatlı olur o da heeAy valla der. Gunde 10 kere degisiyoz. Sacları kivircik. Benn tariyorum topluyorum yarim saat sonra gör sokak cocugu gibi geziyor evde deli oluyorum
Ay senin oyunculuğunu millet napsin ya hırsızlık yapmış hala benim kariyerim bitti diyorHahah şimdi ki konu hele çıldırmaklık adam hala rol kesiyor duruşlar tipler
geçen sene almadıgım herseye bu sene bi daha pişman oluyorum alamıyorum hiçde alamayacagım galiba ....Valla aklima gelmiyor degil ama rakamlar asiri ucuk. Gecen yil deepfreze alcaktim kalmisti. Simdi en kötüsü 10 lira valla
nasıl müsait değil donsuz sütyensiz herkez ortada daha müsait ortamı nirden bulak
KatlamaktanBiri bana daha dun bosalttigim vamasir sepetinin nasil doldugunu aciklayabilirmi. Ay fenalik geliyor camasir asmaktan. Bide kurumuyor artık
toza da çare oluyor mu? hergün süpürsem hergün doluyor hazneAyy canım kurutma makinesini çooook tavsiye ederim elim kolum oldu çocukların alerjisi var diye aldım ama çamaşır dersinden de kurtuldum
Çıldırdıyaaaaa E Elif_Eylul kaptanım beni yoksun koymaaa
kaptan bizi discoya götür
kaptan bizi emojilerinel boğğğğ
9 bine var canım artık herşey pahalı tabi amakurutma makinası önereceğim ama artık oda imkaznsız oldu şu zmanda
Valla keske bende alsaymisim. Gecen yila kadarkiz besikte yatiyirdu. Artik yeter diyip oda aldik. Oyle olunca kalmisti. Bilsem boyle olacağını acimazdimBen kurban bayramında mecburi aldım 5 bine Beko
bak azra da çok mutlu o da sapık galiba benim gbi
Tamam ya sustumAbla sende hazırda bekliyon haa
çamaşırlar tozsuz çıkıyor tamamen filtede kalıyor ama çamaşırı yıpratıyor küçültüyor diyen var bnm başım agelmedi amatoza da çare oluyor mu? hergün süpürsem hergün doluyor hazne
Ya bizim sokakta inşaat bitmiyor ki bişey diyemiyorum o nedenle ama kullanan arkadaşlar evdeki tozların azaldığını söyleditoza da çare oluyor mu? hergün süpürsem hergün doluyor hazne