- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #157.901
Bok kokuyorbebişi bize gösteray mis gibi kokuyordur püh püh maşallahh
Ben anlasam sanada söylerimBiri bana daha dun bosalttigim vamasir sepetinin nasil doldugunu aciklayabilirmi. Ay fenalik geliyor camasir asmaktan. Bide kurumuyor artık
Ay saka mı bu inanamıyorum nasıl hak verirlerİnternette yorumları okudun mu bu ömereen dönme ezele hak verenler var
Vermeseydiler diyorlar şok şok
müge anlı esra erollu konular açıldıysa ben kaçar hayatımda hiç izlemedim baya fransızım konulara
Küçücük bir umut işteÇıkarsa ne olacak Gr oynamıyor
Valla moral bozmak istemem ama yun halıysa zor. Kendimden biliyorum 3 4 yikama lazimHalıların toz atmaktan vazgecincegenellikle ilk yıkamadan sonra vazgeciyolar
Yuhhhh o yorum yapanlar da aynı şekilde karaktersiz demek kiİnternette yorumları okudun mu bu ömereen dönme ezele hak verenler var
Vermeseydiler diyorlar şok şok
Çok araştırdım arçelik tavsiye ederim dolap kuruluğunda programı var günlük kıyafetleri ütülemeye bile gerek kalmıyor al katla yaniKuzenim bikaç akrabam kullanıyor onlar da öyle diyor. Küçülme, deforme olmadı hiç. Mecbur kaç tl olursa olsun alıcaz. Almadığımız her gün fiyatlar katlanıyor
ne zaman yıkanırHalıların toz atmaktan vazgecincegenellikle ilk yıkamadan sonra vazgeciyolar
şu an cocuk düşünmüyoruz da oldugu zaman tabi mecbur alıncakinşalalh alırsınız canım ama çok kolaylık gerçekten onu kimse inkar edeemz hele çocuk varsa
Ben değildim kimdi onu da bilmiyorumöyle yapıyorum zatenilk geldiğimde bana montla tartıl diyen kimdi
Abla bu ne ya alışık değiliz bu haline içtin mi naptınKim isterse hediye ederim sıkıntı yok cınısıııııbiz laf sokmayız direk söyleriz
Kız o calısıyor insallah öyle birşey yapmamıstırValla moral bozmak istemem ama yun halıysa zor. Kendimden biliyorum 3 4 yikama lazim
Noisy C _CikiLeta olduKızlar biri daha vardi lizigi haricinde
@noisy girl muydu
C Chikolata_gozlum
Hatta kız kardeş felan derdim senin
Ona ne oldu
Herşeyi denicez mecbur yoksa aydan oydan kurtulamicamSaldım çayıra mevlam kayıra
Kuzum ben bala zencefil zerdeçal tarçın ekliyorum oğluma iyi geliyor
ÖldüKızlar biri daha vardi lizigi haricinde
@noisy girl muydu
C Chikolata_gozlum
Ona ne oldu
O kim ya ben biye tanimiyorumKızlar biri daha vardi lizigi haricinde
@noisy girl muydu
C Chikolata_gozlum
Ona ne oldu
yün mü ne bilmiyorum ama yatak odasındaki pofuduk pofuduk. Orası çok tozlanıyorValla moral bozmak istemem ama yun halıysa zor. Kendimden biliyorum 3 4 yikama lazim
aaa süper tamam, zaten herkes ya arçelik ya beko tavsiye ediyor. elektriğe çok kötü yansıyor muÇok araştırdım arçelik tavsiye ederim dolap kuruluğunda programı var günlük kıyafetleri ütülemeye bile gerek kalmıyor al katla yani