- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #157.841
Ben bu bebisle eririm zaten gece sporu yaptırıyor memeye daya geri yatır öğleden 4 ten sonra gece 1 e kadar uyumadı oturup ağlayacaktım artık sütüm kesilir korkusuyla ağlamıyorumda sonra deniz sekinin Ahmet şarkısını açtım 1-2 oynadım
Misler gibi oldum
Artık tek hunim eksik
yaaaaa E Elif_Eylul kaptanım beni yoksun koymaaaDaha dur bu ne ki
Devam ediyon mu hala kizTam bu zamanlarda Ezel izleyen ben
Biri bana daha dun bosalttigim vamasir sepetinin nasil doldugunu aciklayabilirmi. Ay fenalik geliyor camasir asmaktan. Bide kurumuyor artık
Ben anlatamamBiri bana daha dun bosalttigim vamasir sepetinin nasil doldugunu aciklayabilirmi. Ay fenalik geliyor camasir asmaktan. Bide kurumuyor artık
al benden de o kadar ya ve 2 kişiyizBiri bana daha dun bosalttigim vamasir sepetinin nasil doldugunu aciklayabilirmi. Ay fenalik geliyor camasir asmaktan. Bide kurumuyor artık
2 cocuk var. Hele küçük tam paçozAnnem bende diyor ki siz bu camasır sepetini nasıl dolduruyorsunuz ben hergun çıkarırım esimde öyle sende cocuk da vardır dolar yani
kurutma makinası önereceğim ama artık oda imkaznsız oldu şu zmandaBiri bana daha dun bosalttigim vamasir sepetinin nasil doldugunu aciklayabilirmi. Ay fenalik geliyor camasir asmaktan. Bide kurumuyor artık
Üşütürük olcaklar dicektimde çoooktaan üşütmüşler belliCıbıl geziyorlar
Cabuk mu kirletiyor2 cocuk var. Hele küçük tam paçoz
İnternetim sağolsun bugün pek uslu maşallahÇiko dün dümdük geliyordu bugün yüzü guluyore
Valla aklima gelmiyor degil ama rakamlar asiri ucuk. Gecen yil deepfreze alcaktim kalmisti. Simdi en kötüsü 10 lira vallakurutma makinası önereceğim ama artık oda imkaznsız oldu şu zmanda
Dur dur masallah deİnternetim sağolsun bugün pek uslu maşallah
ben mecbur alıcam çünkü evde balkon yok, çocuk olduğu zaman eve asamamkurutma makinası önereceğim ama artık oda imkaznsız oldu şu zmanda
Ay valla der. Gunde 10 kere degisiyoz. Sacları kivircik. Benn tariyorum topluyorum yarim saat sonra gör sokak cocugu gibi geziyor evde deli oluyorumCabuk mu kirletiyorya insan cocuuna pacoz der mi