- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #157.821
Daha nasıl genisletsintamam diğerini atmabir de repertuarını genişlet
Başka şeyler varda olmaz yavvtamam diğerini atmabir de repertuarını genişlet
Digeri daha guzeldi yatamam diğerini atmabir de repertuarını genişlet
Yaaa bizde de tam tersi ben izliyorum annem izlemiyor izleyemiyorum o yuzdenKiz izleme bosver. Insanin psikolojisini bozuyor. Gecen hafta annem bendeydi
Izliyordu. Bunalima girdim resmen
Bence deDigeri daha guzeldi ya
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun canım ihmal etme doktor işlerini
Annem izliyor bana anlatıyor ben Fransız dinliyorum önceden bakiyordum şimdi izlemiyorum çokYaaa bizde de tam tersi ben izliyorum annem izlemiyor izleyemiyorum o yuzden
Ay en iyisi kiz bosverYaaa bizde de tam tersi ben izliyorum annem izlemiyor izleyemiyorum o yuzden
Ama bu insanlar gerçekKiz izleme bosver. Insanin psikolojisini bozuyor. Gecen hafta annem bendeydi
Izliyordu. Bunalima girdim resmen
Ne yazikki öyle. Bikac konuya denk geldim. Aklim hafsalim almadi yani. Kaldıramıyorum ben ya. O yuzdenhic acmam tv yiAma bu insanlar gerçekkırsak kesimler daha beter
allah kabul etsin kaptancıgımmmm edeplice oturacamOruçluyum orucumu bozdurmayın hele
Güle güle kullanHerkese günaydınkalkali saatler oldu ama ancak girebildim. Yine geçmiş yapamicam 20 sayfadan fazla var bugün akıllı saatim geliyor heyecanlıyım
Hahah şimdi ki konu hele çıldırmaklık adam hala rol kesiyor duruşlar tiplerBende boğasım geliyor
Ezel bayraktarHahah şimdi ki konu hele çıldırmaklık adam hala rol kesiyor duruşlar tipler
Var böyle olanlar ne kadar garipsesek de maalesefAnnem izliyor bana anlatıyor ben Fransız dinliyorum önceden bakiyordum şimdi izlemiyorum çok