- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #157.881
EvetÜşütürük olcaklar dicektimde çoooktaan üşütmüşler belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetÜşütürük olcaklar dicektimde çoooktaan üşütmüşler belli
Başka şeyler varda olmaz yavv
ben hep böyleydim eskiden beri saldı artık beni kaptanım canım delidir ne etse yedir diye gülüyo geçiyor banaaaabak azra da çok mutlu o da sapık galiba benim gbi
Aman nazar değmesinİnternetim sağolsun bugün pek uslu maşallah
Daha nasıl genisletsin
Senin halıların atıyordur o tozu yeni evli mayalı poğaçatoza da çare oluyor mu? hergün süpürsem hergün doluyor hazne
Yaaa disi seni ici beni yakarKıvıycııkk mıı ay ne tatlı olur o da hee
Kuzenim bikaç akrabam kullanıyor onlar da öyle diyor. Küçülme, deforme olmadı hiç. Mecbur kaç tl olursa olsun alıcaz. Almadığımız her gün fiyatlar katlanıyorçamaşırlar tozsuz çıkıyor tamamen filtede kalıyor ama çamaşırı yıpratıyor küçültüyor diyen var bnm başım agelmedi ama
Ya valla hersey 3-4 e katladı fiyatını canım Allah yardımcımız olsunValla keske bende alsaymisim. Gecen yila kadarkiz besikte yatiyirdu. Artik yeter diyip oda aldik. Oyle olunca kalmisti. Bilsem boyle olacağını acimazdim
Ya pek uslu duruyordun sen sapık çıktı kızyaaa be yeni gördümmm bayıldımmmmmmm
Yok canım hiç başıma gelmedi yanlış programa koyarlarsa belki olurçamaşırlar tozsuz çıkıyor tamamen filtede kalıyor ama çamaşırı yıpratıyor küçültüyor diyen var bnm başım agelmedi ama
Yaaa şaclarini yiyimYaaa disi seni ici beni yakar
Demiş ya sapığım diyeBu maya91 sapıkmı ne muhtesem atmis
aboooo benim 3-4 yıl oldu alalı 3,000 di nasıl pahalı diye söylenip duruyordummmm şükrettim sayende sağolasın bacımmm9 bine var canım artık herşey pahalı tabi ama
Yaaaa amaa bu cok tatlıı masallaaahhh masallahhYaaa disi seni ici beni yakar
eee ne zaman geçicek buSenin halıların atıyordur o tozu yeni evli mayalı poğaça
ayy maşallah ne tatlılık buYaaa disi seni ici beni yakar
İnternette yorumları okudun mu bu ömereen dönme ezele hak verenler varAy senin oyunculuğunu millet napsin ya hırsızlık yapmış hala benim kariyerim bitti diyor len senin şerefin yok karakterin yok ne kariyeri
allah kabul etsin kaptancıgımmmm edeplice oturacam Eki Görüntüle 3177250
Halıların toz atmaktan vazgecince genellikle ilk yıkamadan sonra vazgeciyolareee ne zaman geçicek bu
ayy maşallah ne tatlılık bu
inşalalh alırsınız canım ama çok kolaylık gerçekten onu kimse inkar edeemz hele çocuk varsaKuzenim bikaç akrabam kullanıyor onlar da öyle diyor. Küçülme, deforme olmadı hiç. Mecbur kaç tl olursa olsun alıcaz. Almadığımız her gün fiyatlar katlanıyor