Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
🤣Ben bu bebisle eririm zaten gece sporu yaptırıyor memeye daya geri yatır öğleden 4 ten sonra gece 1 e kadar uyumadı oturup ağlayacaktım artık sütüm kesilir korkusuyla ağlamıyorumda sonra deniz sekinin Ahmet şarkısını açtım 1-2 oynadım 🤣
Misler gibi oldum
Artık tek hunim eksik🤣
🤣🤣🤣🤣

Biri bana daha dun bosalttigim vamasir sepetinin nasil doldugunu aciklayabilirmi. Ay fenalik geliyor camasir asmaktan. Bide kurumuyor artık🙄
😂😂😂😂 Annem bende diyor ki siz bu camasır sepetini nasıl dolduruyorsunuz ben hergun çıkarırım esimde öyle sende cocuk da vardır dolar yani

Biri bana daha dun bosalttigim vamasir sepetinin nasil doldugunu aciklayabilirmi. Ay fenalik geliyor camasir asmaktan. Bide kurumuyor artık🙄
kurutma makinası önereceğim ama artık oda imkaznsız oldu şu zmanda :KK43: :KK43:

kurutma makinası önereceğim ama artık oda imkaznsız oldu şu zmanda :KK43: :KK43:
Valla aklima gelmiyor degil ama rakamlar asiri ucuk. Gecen yil deepfreze alcaktim kalmisti. Simdi en kötüsü 10 lira valla

Cabuk mu kirletiyor 😂😂😂 ya insan cocuuna pacoz der mi 😂
Ay valla der. Gunde 10 kere degisiyoz. Sacları kivircik. Benn tariyorum topluyorum yarim saat sonra gör sokak cocugu gibi geziyor evde deli oluyorum 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X