- 9 Ağustos 2016
- 6.517
- 21.311
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.941
1 lira kadarKahvaltı: 1 muz, 2 küçük tam ceviz
Ara:türk kahvesi, minik halley (1 lira kadar)
Öğlen: yarım kepçe ezogelin, patatesli kereviz yemeği, 3 kaşık pirinç pilavı
Akşam: portakallı kereviz yemeği, yarım kase kremalı kuskus, yoğurt E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımKahvaltı: 1 muz, 2 küçük tam ceviz
Öğlen: yarım kepçe ezogelin, patatesli kereviz yemeği, 3 kaşık pirinç pilavı
Akşam: portakallı kereviz yemeği, yarım kase kremalı kuskus, yoğurt E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımKızlar merhaba, sabah 08:45de kahvaltı ettim, minik tekli halkekmek ekmegine tost, yesil cay
öğlen 12:30da patates püresi köfte ve salata
akşam 17:15 köfte, mor lahana salatası
M MissHayaLet
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah : 2 adet ceviz, 1 adet Antep fıstığı ve 1 kupa Nescafe
Öğlen : 1 tabak bakla yemeği. Üzeri sarımsaklı yoğurtlu, 1 dilim ekmek. Sonrasında sütlü kahve
Ara: 1 kupa Nescafe ( kahve çok içmişim bugün yazınca fark ettim)
Akşam : 3 dilim beşamel soslu karnabahar. Üzerine yoğurt ve pul biber döktüm. ( Kaşar çok kalori yapar diye inek peyniri ile yaptım )
O koca halleylerle karışma diyeAfiyet olsun canım
Minik halleyinde 1tl olmasina deyindiğin için ayrica teşekkürler
Afiyet olsun canım
Çok adım atmışsın
Afiyet olsun canım
Eskiden büyük halleyler 1tl diO koca halleylerle karışma diyeminnacık vallah regl için teşekkür ederim kaptanımm.
Nedenki nerde bıraktın bacaklarınıbacaklarım tutmuyor
Şimdi ki halleyler 1 tl boyundaEskiden büyük halleyler 1tl di
Afiyet olsun canımOh duble dibek kahvesi içiyorum kafam yerine gelsin kahvesiz olmuyor ya
Aynen ...Ya acaba ne derler tepki alır mıyım demeden olduğun gibi davranabildigimiz insanlar ortamlar bu dönemde en ihtiyacımiz şey..Gerçek samimi dostluklar gibi değil mi? Yalansız dolansız, kendin olabildiğin dostluklar gibi
HoşgeldinBen geldim...
Ben şimdilik 9300 adımdayım dışarı çıkıcam gece atarım toplamıNedenki nerde bıraktın bacaklarını
Beraber olsun sakarya uzak değilAfiyet olsun canım
Kim ne derAynen ...Ya acaba ne derler tepki alır mıyım demeden olduğun gibi davranabildigimiz insanlar ortamlar bu dönemde en ihtiyacımiz şey..